- 1 Mayıs 2024
- 518
- 365
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulaysedeniz
Bekliyorummmmm :))aldım şimdi yaptım 3 d k sonra sendeyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorummmmm :))aldım şimdi yaptım 3 d k sonra sendeyim :)
Bekliyorummmmm :))
İş de ben burda çizgi görüyorum
Ay yazamadım iyi deee yazacaktımİş de ben burda çizgi görüyorum
var mı emin degilim freely marka gidip iyi bişi almak istemedim.Leslie yapıyordum yazamadım canım markası ne testin
yalancı pozitifte olabilir hahahah oyle şeyler de gördük resmen kop koyu çizgi cıktı sonra baska test yaptık. negatif gelmişti. Test mest kafayı bozmayıp regl gelecek mi beklemek en güzeli ya şu reglım ay sonuna sıkıştı ya resmen sinir ya resmen sinir. ay sonunu getiremeyen memur gibiyim :)Ohaaaa manyak mısınresmen çizgi var ayyyy kuruma çizgisi değildir inşallah allahımmmm
![]()
Evet tabii kop koyu çizgilerle negatif çıkan da gördük, hayalet çizgilerle pozitif çıkan da:)yalancı pozitifte olabilir hahahah oyle şeyler de gördük resmen kop koyu çizgi cıktı sonra baska test yaptık. negatif gelmişti. Test mest kafayı bozmayıp regl gelecek mi beklemek en güzeli ya şu reglım ay sonuna sıkıştı ya resmen sinir ya resmen sinir. ay sonunu getiremeyen memur gibiyim :)
Onlar da var demi çıkmayıp olanlar cıkıp olmayanlar ....Evet tabii kop koyu çizgilerle negatif çıkan da gördük, hayalet çizgilerle pozitif çıkan da:)
Bakalım öğleden sonra da oldu aslında ama :))))
Akşama kadar beklemedeyiz :)))
Vallahi bu döngüyü görüp iyi dayanıyorsun üstelik kopkoyu olmasa da çift çizgi çıkmışken :))) inanılmazsın:)Onlar da var demi çıkmayıp olanlar cıkıp olmayanlar ....
Öğlen oldu gelen giden belirti yok.
Rabbim güzellikler nasip etsin gönlüm istesede bu kiloda istemiyorda iki ucu pis degnek :) ama pozitif olursa serene güveniyorum verdiriyor soluğu kapısında alırım hafta bir kontrol isterim bu sefer :) benim şuan ki takip ayda bir
Döngü geçmişime bak :)
bugun bu moddayım
daha da ağlak olurum sanırım ) Zaten böyle ufak duygusallıklarda hemen geçmişe gidiyorum böyle elim ayagımın canı kesiliyor ama eskisi gibi geçmişte kaybolmuyorum düzelttim kendimi emek emek :)Kan verip pozitifi görünce bakalım hangi halde olacaksın :)))))
daha da ağlak olurum sanırım ) Zaten böyle ufak duygusallıklarda hemen geçmişe gidiyorum böyle elim ayagımın canı kesiliyor ama eskisi gibi geçmişte kaybolmuyorum düzelttim kendimi emek emek :)
Biraz yasımı tutamadım nedense güçlü olmam gerekiyormus gibi gelmişti bana kendimi sıkmaktan tutmaktan başka bişeye evrildim :)
Neyse ki zaman cok iyi bir süreçki beni tamir ederek getirdi bi yerlere :) kilom hariç :) en azından ruhum iyi kendimle barıştım :)
P tesi kan veririm artık :) gelmez ise
evet aslında en güçsüz olmamız gereken zamanlardı o zamanlar.daha da ağlak olurum sanırım ) Zaten böyle ufak duygusallıklarda hemen geçmişe gidiyorum böyle elim ayagımın canı kesiliyor ama eskisi gibi geçmişte kaybolmuyorum düzelttim kendimi emek emek :)
Biraz yasımı tutamadım nedense güçlü olmam gerekiyormus gibi gelmişti bana kendimi sıkmaktan tutmaktan başka bişeye evrildim :)
Neyse ki zaman cok iyi bir süreçki beni tamir ederek getirdi bi yerlere :) kilom hariç :) en azından ruhum iyi kendimle barıştım :)
P tesi kan veririm artık :) gelmez ise
kesinliklee hep ileriye bakıcaz..... Geçmişe takılmak yok. hem allahın rameti bol nasip etsin insallah.evet aslında en güçsüz olmamız gereken zamanlardı o zamanlar.
Şimdi eskiyi düşünmeyeceğiz ileriye bakacağız :)
Ay karnıma ağrılar girdi pazartesiye daha çooook var :)
Sporda ağırlık kaldırmamanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz canım :) aldım mesajını sağolasınkesinliklee hep ileriye bakıcaz..... Geçmişe takılmak yok. hem allahın rameti bol nasip etsin insallah.
Bende şimdi giyinip spora gidicem. gittiğim yerde yakında eczane var bi test daha alayım da sabah ilk idrar ile yapayım :) bu arada sana özelden suda eriyen vitaminimi yazıcam
yuruyus bide pedal çeviricem baska düşünmüyorum.Sporda ağırlık kaldırmamanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz canım :) aldım mesajını sağolasın