insülin direncinden dolayı kilo veremiyorum.. :(

vampirdisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
208
3
68
32
Arkadaşlar 3 haftadır diyet yapıyordum ama kilo veremedim bende doktora gittim insülin direncin var dedi.. ama ilaç vermedi kilo vermeden ilaç veremem dedi.. diyetisyen gittim ayda sadece 2 veya 3 kilo verebilirsin dedi ve 170 lira para istedi mantıklı gelmedi.. napcam yardım edin gittikçe şişiyorum..

Cuma zayıflama yarışmaları 13. takıma gel canım. Biz sana yardımcı olmaya çalışalım. Ayrıca özel diyetisyense çok para. Devlet hastanelerinde diyetisyenler var. Onlara gitmeni tavsiye ederim. Motivasyon içinse bize takıl. Çünkü bizim takımda da insülin direnci olan arkadaşlar var.

Başka diyetisyene gittim ücretsiz ama herkese aynı diyet listesini veriyor oda aylık 2 3 kilo diyor.. takımınıza hemen bakıyorum canım..

İkinci diyetisyen bu.. diğeride tek tip diyet uyguluyor herkese o da aylık 2 3 kilo diyor.. kilom 70 boy 170..
gecen yıl bende gittim diyetisyene. cok güzeldi ya doktorum
2 ayda 12 kğ vermiştim.
doktorum cok şaşırmıştı. bi bayan böyle 1 ayda vermemeli aslında diye.
10kğ yagdandı hemde.

spor...
diyet.
tuzu azalttım. şekeri cıkarttım. ekmek cavdardı.
düzenli beslendim. sebze agırlıklıydı hep.
verdim valla.
90kğ dim ben
boyumuz senle aynı
Ben çalışıyorum spor yapamıyorum.. ekmek hiç yemedim 3 hafta boyunca yemeği azalttım kilo vermeyi bırak aldım..

Spor yapıyorum diye anladım
eve gittiginde yapsan aslında.
1-2 aydır yapamıyorum bende spor
koşu bandım vardı evde motoru yandı.
sporsuz diyet pek işe yaramaz. yag yakman lazım
haklısın canım spor salonuna yazılmayı düşüüyorum bayrama kadar en az kilo vermeliyim ama veremiyorum.. kkda da insülin direnci olup diyet yapıp kilo verende görmedim yardımcı olurdu bana..

özelde malesef fiyatlar öyle yüksek, eğer yüksek geldiyse arkadaşların da söyledii gibi devlet hastanesinde bir diyetisyene gidebilirsiniz, bizler devlet hastanelerinde de takip ediyoruz sizin gibi insülin direnci olan hastalarımız da var ve azimli olduğunuz sürece çok da güzel kilo verebilirsiniz :)

Gittim 1700 kalorilik bi diyet verdi Hélène aynısını veriyor bişey anlamadım diyette ve 1 ayda 2 3 kilo veren dedi..

Gittim 1700 kalorilik bi diyet verdi Hélène aynısını veriyor bişey anlamadım diyette ve 1 ayda 2 3 kilo veren dedi..
Pratikte bir ayda bir birey zaten 2 4 kilo arasi kilo verebilir.ancak kilosu cok cok yuksek olanlarda baslangicta 6 kilo da olabiliyor.nerede oturuyorsunuz?

aynı sorun ben de de var. ben de 1 0 günden beri yapıyorum diyet 2.5 kg verdim .daha önce doktora gitmiştim bana ilaç verdi fakat o ilaç benim migrene dokunduğu için kullanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…