öncelikle geçmiş olsun,
kilo probleminiz varmı peki?
amonracımm, yeni gördüm bu konuyuben de insülin direnciyken yediklerimi zararsız seçsem de, öğünleri düzenleyemeyip yine uzun süre aç kalmalar sonucu, gizli şekere adım attım.
devamlı bu konularla ilgili yazılar okuyorum. insan bedeni mucizelerle dolu, buna inanmak istiyorum, çünkü tek rahatsızlığım bunla sınırlı değil. ve fazla kilosu olanlarda kilo vererek tip2 diyabet in tedavisinin mümkün olduğunu her geçen gün daha çok yerde okuyorum.
seninki farklı bir türü mü bilmiyorum, ama kilo verme yolunda azimle ilerlemeni umuyorum, ne demişler şeker koruyucu bir hastalık di mi
ilk insülin iğnemi bugün yaptım.
korktuğum endişelendiğim kadar yokmuş.
selam canim bende henüz 25 yasimdayim kücüklügümden beri kilo problemlerim vardi seninki gibi tip2 diabet hastasi oldugumu ögrendim 6 Ay önce kabullenmesi cok zor ama insan iste igne zor birseyi yok dikkat ettikten sonra her güzel olur bende insulin kullaniyorum bu arada kilo veriyorum ailemde hic seker hastasida yok ama ben oldum iste
selam canım
insülne alışabildin mi ne kadar süredir yapıyosun
benim hala akş sabah 200-220 civarı 1 hafta sonra kontrolüm var sanırım dozu yükseltir doktor
perhizimin dışına da asla çıkmıyorum niye böyle oluyo sinir oluyorum ya
canim ben belirli bi doz kullanmiyorum yediklerime göre insulinimi vuruyorum 6 ay dir vuruyorum ama inan öyle dikkat etmiyorum bi vuruyorum bazen sinirleniyorum birakiyorum bi türlü kabullenemiyorum canim muhakkak yükseltir doktorun dozunu senin HbcA degerlerin kac cikmisti ins hayirlisi olur yasin 26 sanirim cocugun falan varmi benim bi oglum var 2 yasinda ikinciyi istiyorum ama cok korkuyorum yaa
bende sabah cok kacirirsam dikkat etmessem 160larda cikiyo ama dikkat edersem 100 civari cikiyo dedigim gibi yemegime göre ayarliyom dozumu
canim buraya yeni üye oldum onun icin cok sevindim benimle ayni kaderi paylasan biri oldugu icin allah hakkimizda hayirlisini versin
ben cok korkuyorum seni bilmiyorum ama:18::18::18::18::18::18:
selam Amonram;
geçmiş olsun öncelikle...
bende dün itibari ile tip2 diyabet hastası adayı olduğumu öğrendim...
hemen antidiyabetik ilaca başladım ve ayrıca haşimato hipotiroit hastalığı tedavisi de görüyorum...
bende genetik öykü de var malesef ...
bakalım zaman ne gösterecek...
görelim mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler...
Rabbim dermansız dert vermesin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?