insülin

endaim

Oglum, saglıkla gel yanıma
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
228
116
Merhaba arkadaslar. Iki gun once doktorunun tavsiyesiyle seker yuklemesi yaptirdim. Supheleniyodum cunku daha 6 aylikken 12 kilo aldim surekli bas agrisi yasadim yrmeklerden once el ayak titremesi yemekten sonra uyku bastirmasi yasiyodum ve sonuc 50 lik glikozda 204 cikti diyetistene gittim diyet listemi aldim ve günde 1 kere 10 luk dozda insülin verildi 10 gun sonra tekrardan gitcem ayni zamanda gunde bir kere ac ve tok kan sekerimi olcuyorum ve hep yuksek cikiyo bu durum beni cok korkutuyo dikkat ediyorum ama nasil basedecegimi bilmiyorum bilgisi fikri olan var mi boyle bir durumu yasayanlsr var mi? Bebegime birsey olurmu cok korkuyorum dua edin lutfen benim icin :KK43:

Hickimsenin bir bilgisi olan yokmu arkadaslarr :KK43:

merhaba
öncelikle hayırlı doğumlar
3. gebeliğim Allah kısmet ederse bi kızım olacak
3 çocuğumda da şeker çıktı. ilk ikisini diyetle atlattım fakat bunda insülinden kaçamadım.
günde 3 3 4 3 olmak üzere 4 sefer 13 doz insülin vuruluyorum
bebek gayet sağlıklı tam haftasında ölçümler uyumlu
ben ise 3 kilo aldım hem diyet hem insülin sayesinde
doğumuma 3 hafta var
kendini hiç üzme insülin bebeğe gayet güvenli bir ortam sağlıyor asıl kullanmazsan korkman gerekir
çünkü kan şekeri yükselmesi ani bebek ölümlerine kadar gidebiliyormuş
güvenle kullanabilirsin insülinini bebeğin gayet sağlıklı olacak buna şüphen olmasın
ve sana tavsiyem insülin işi bitince mutlaka bir endokrin uzmanına görün bebeğini doğurunca benim en büyük hatam doğum yaptıktan sonra tekrar kontrole gitmemiş olmam
sağlıcakla kal

merhaba
öncelikle hayırlı doğumlar
3. gebeliğim Allah kısmet ederse bi kızım olacak
3 çocuğumda da şeker çıktı. ilk ikisini diyetle atlattım fakat bunda insülinden kaçamadım.
günde 3 3 4 3 olmak üzere 4 sefer 13 doz insülin vuruluyorum
bebek gayet sağlıklı tam haftasında ölçümler uyumlu
ben ise 3 kilo aldım hem diyet hem insülin sayesinde
doğumuma 3 hafta var
kendini hiç üzme insülin bebeğe gayet güvenli bir ortam sağlıyor asıl kullanmazsan korkman gerekir
çünkü kan şekeri yükselmesi ani bebek ölümlerine kadar gidebiliyormuş
güvenle kullanabilirsin insülinini bebeğin gayet sağlıklı olacak buna şüphen olmasın
ve sana tavsiyem insülin işi bitince mutlaka bir endokrin uzmanına görün bebeğini doğurunca benim en büyük hatam doğum yaptıktan sonra tekrar kontrole gitmemiş olmam
sağlıcakla kal
Allah razi olsun gercekten beni cok rahatlattin Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin cok zor hem psikolojik hem fiziksel bu korkuyu hickimselere anlatamiyorum. Tek dusuncem cocugumun saglikla dogmasi baska bir istegim yok... Tekrar tesekkur ederim Rabbim gonlune gore versin

X