Intaar ediyorum

Bacım konu sahıbı ben dılm tabıkı yanı yapmasn dıorum hanı brn cok sryyasadm gercktn sabretm bunu demk ıstorum ınsan uzuluo cunku bu tur seylete sebebı saglamıs dıyor bu kız okuyosa nolck sebebım saglm hadı oleyım ne ergenı ya ben 26yasındym ama yasımdan bı okdrcok sey gordum ben 7yasında annm öldü babm gıtı evlendı uvry anne elınde buyudum her turlu ezıyet bı ınsan hetgunmu dayj yer nısal unı kazndım gondemedı ıse soktular ben calıstm bırktrdım bıda sınava grdm kazandım kısmet ya esımle tanıstm evlendık herkıyunun ıyı sonu var allah sevdı ınsana dertverr dıyorum katlnmayıbılmmk gerk dıyorum ınsanı bu daha fçcok kuvetlı kılıyor arkadasa dıyorum pıskıola gtsın terapı alsn
yani varya yazını okurken anlayacağım diye kaç tane beyin hücrelerim öldü kimbilir. :KK62:

Bacım konu sahıbı ben dılm tabıkı yanı yapmasn dıorum hanı brn cok sryyasadm gercktn sabretm bunu demk ıstorum ınsan uzuluo cunku bu tur seylete sebebı saglamıs dıyor bu kız okuyosa nolck sebebım saglm hadı oleyım ne ergenı ya ben 26yasındym ama yasımdan bı okdrcok sey gordum ben 7yasında annm öldü babm gıtı evlendı uvry anne elınde buyudum her turlu ezıyet bı ınsan hetgunmu dayj yer nısal unı kazndım gondemedı ıse soktular ben calıstm bırktrdım bıda sınava grdm kazandım kısmet ya esımle tanıstm evlendık herkıyunun ıyı sonu var allah sevdı ınsana dertverr dıyorum katlnmayıbılmmk gerk dıyorum ınsanı bu daha fçcok kuvetlı kılıyor arkadasa dıyorum pıskıola gtsın terapı alsn

Vaaaaay çıldırcam şimdi haa,sebebi sağlammış derken alay ettiğimi ironi yaptığımı bir sen anlamadın farkında mısın, ciddi yazacak olsam yaşayan birine Allah rahmet eylesin demem heralde, 26 yaşına kadar sen hiç mi Türkçe dersi görmedin

1- Sesli harfleri yutmak.
2- "i" yerine "ı" kullanmak gibi yanlışlıklar.
3-Noktalama işaretlerini koskoca paragrafta hiç kullanmamak.
4- Bunlar haricinde sessiz harflerde de ciddi yanlışlıklar yapmak.

Paragrafınızı okumaya çalışıp da anlayamama sebebim yukarıdaki maddeler. Benim gibi anlayamayan bir sürü üye var, eğer yazdıklarınızı diğer üyelerin de okuyup anlamalarını istiyorsanız, en azından arada bir noktalama işareti ve sesli harf kullanın.

1- Sesli harfleri yutmak.
2- "i" yerine "ı" kullanmak gibi yanlışlıklar.
3-Noktalama işaretlerini koskoca paragrafta hiç kullanmamak.
4- Bunlar haricinde sessiz harflerde de ciddi yanlışlıklar yapmak.

Paragrafınızı okumaya çalışıp da anlayamama sebebim yukarıdaki maddeler.
Yav telden gırıom xd hızlı yazınca oldu k bakmayın

31 kullanıcı 25 ziyaretçi :KK53: bunuda yazayım da kızlar bilsin :KK53:
2 ergen gelmiş hikaye yapıyorlar canım :KK14:
Ben ergen falan degılım basımdan gecen bısyı yazmak ısdedım ama duzgun yazamadım ıcın bısıycık anlasılmadı aman banane ıntıhar edıcek ıbsan buraya yazmaz buda bır gercek bızde pesınden gıttık bı delı kuyuya tas attı

Ben ergen falan degılım basımdan gecen bısyı yazmak ısdedım ama duzgun yazamadım ıcın bısıycık anlasılmadı aman banane ıntıhar edıcek ıbsan buraya yazmaz buda bır gercek bızde pesınden gıttık bı delı kuyuya tas attı
Yok daha neler ne aynısı ben ank yasıom bea

Allahımm çildiricimmmm :KK45: madem cepten yazamıyorsun yazma sanki silah dayıyoruz yaz diye :110: gözlerimizde bozulmamış olur :KK51:

Ay arkadaşım kusura bakma ama iş meselesi beni çok güldürdü. Bençm de böyle bi dönemim olmuştu. Derslerden kaldım. Sevgilimden ayrıldım. Aileyle zaten bozuğum. Borçlarım vardı. Babamın arabasıyla kaza yaptım. Bigün bi kızın kazağına güzel dedim. Ertesi gün kazağını yırtmıştı :D Hatta en son laptopı açarken bi alev çıktı ve laptop bozuldu. O gün hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum :D sonra bi süre antidepresan kullandım :-) öyle etrafa kötü elektrk verdiğimiz dönemler oluyor ya da hepsi tesadüf ben bilemiyorum. Yenilenmeye tazelenmeye ihtiyacın var senin.

Back
X