Tüp Bebek Merkezleri international hospital yeşilköyde tüp bebek yaptıran varmı?sonuçlar nasıl?

mrb.ben internationalde tedavi gördüm.embriyo kaliteleri çok iyiydi.çok titiz çalışan bir yer.ama ben aolumlu sonuç alamadım.

kızlar şimdi hastaneyle görüştüm, tüp için kdv dahil 4000 tl +ilaçlar(bunlar da yaşım itibariyle 29, 1200 civarı tutar dedi bunun dışında sizin önceki tetkiklerinizi inceleriz extra bişey gerekmezse paket fiyatı artmaz dedi.
banaçok mantıklı geldi o kalitedeki bi hastane için nispeten uygun fiyatı.(bu arada avrupa yakasında oturduğum için acıbadem bakırköy tüp bebek merkezine yönlendirdiler orayla da konuştum meğerse acıbadem bakırköy deki tüp bebeğin yumurta toplama ve emriyo yerleştirme işlemleri internationalda yapıldığını söyledi hemşire)
demek ki internationalın labı kapsamlı diye düşündüm, kafama bayağı yattı burası, hastane de çok nezih bakalım bi de gidip muayene olmak gerek...:)
herkeze sevgilerle

mesajını yeni okudum başladınmı tadaviye hadi hayırlısı doktorun kim

canım maddi sıkıntılardan başlayamadım, temmuzda gidicem ben inşallah ama oradan poziif sonuç hiç duymadım ya kafam karıştı, florance nightingale de fiyatlar yakın bi de emre bey çok iyiymiş diyorlar aklım karıştı anlıcan

Merhabalar. Ben de International da tüp bebek tedavisi gördüm, başlarda her şey iyi görünüyordu fakat doktorum sadece haftanın 3 günü orada olduğundan onun programına göre ilerledi bütün süreç, kimi yerlerde bakıyorum da pazar günü bile transfer yapılıyor. Sonucum negatif oldu ve bana hiç bir şekilde sonuçtan dolayı destek olmadılar, olmadı hadi geçmiş olsun demekten başka bir açıklama bile yapılmadı. çok ticari çalıştıklarını düşünüyorum. gerçekten her aşama ayrı bir hayal kırıklığı yaşattı bana ve eşime.

canım uzun süre olmuş ama senin orda doktorun kimdi

merhebe..yeşilköy international hospitalde tüp bebek yaptıran varmı?nasıl sonuçlandı?embriyologları nasıl? lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız?

Merhaba,
Ben international Hospitalda tüp bebek yaptırdım. Doktorum İsmail Cepniydi.Hemşireler yani Melekler ise Rina ve Aynur Hemşire :))
Tüp bebek tedavisine başladıktan sonra internette bir sürü araştırma yaptım. İyi yazılarda var kötü yazılarda var. Bu yüzden çok umutsuzluğa düştüm. ( Çok fazla araştırma yapıp moralini bozma çünkü ben transfer yapıldıktan sonra her gece kabuslar gördüm. Ben Internationaldan çok memnun kaldım özellikle Rina ve Aynur Hemşireye sonsuz teşekkürler çünkü ben bu uğurda o kadar çok para döktüm ki burda hiçbir şeye maddi gözle bakmıyorlar. Hemşireler kendi özel cep telefonlarını bile verdiler en ufak bir problemde 7/24 cep telefonundan aradım bir kere üff demediler. Burda paket program var 4.200 TL+ilaçlar onun dışında hiçbir şekilde ekstra ücret istemiyorlar. Ben bu senenin başında aşılama yaptırdım başka bir hastanede doktorum herşeyi bahane etti tekrar simir testi hormon testi derken bana 5.000 mal oldu!!! Bu arada transferin 12. günü tahlil yaptırdım sonuç pozitif bu arada hastaneye gittim herkesin haberi olmuş herkes boynuma sarıldı burda bir hastane politikası yokk minik bir aile burası herkese %100 tavsiye ederim. Darısı seninde başına inşallah canım...

bewitch çok tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin ,,bende bu günlerde ismail çepni ile ilgili bilgi ararken bi baktım burda sen yazmışsın, benim hastaneden çok merak etiğim dr canım asıl o nasıl yaklaşımı ,ilgisi , kendini rahat hissettinmi muayene ve işlem sırasında ??

Mrb arkadaslar.Kanada da yasiyorum. Esimde ileri derece varikosel var, bende bi problem yok. Burda tubbebek denemesi yaptik ama sperm kalitesinden dolayi emriyo buyumeyi durdu. 1 ay icinde istanbula gelip denemek istiyorum. Istanbul tup bebek merkezi ve Yesilkoy international hospital tup bebek merkezi arasinda kaldim. Lutfen yardim edermisiniz. benzer sorunu yasayan arkadaslar lutfen nerde tedavi edildiginizi ve sonucun ne oldugunu yazarmisiniz? Bu kadar uzak yerden sirf bunun icin gidiyorum umarim mutlu bi sekilde doneriz.
Bir de ogretmen evlerinde kalabilirmiyim uygun oluyormus fiyatlari ve guvenliymis. Nasil adress ve telefona ulasabilirim? Yardim lutfen....

lina88 canim bende kanada dayim.. bende asilama yaptirdim bu ay tutmaz ise bir kez daha deneyecegiz oda olmaz ise tup bebek icin bu yaz turkiye ye gidecegiz.. burda nerede denedin tup bebegi.. hangi eyalettesin?

merhaba bende international hospitalde başladım tedaviye ben aşılama yaptıracam ama burda kimse memnun değil çok karamsarlığa düştüm benimde hemşirelerim rina ve aynur hanım çok ilgili hepsi candan lar inş. hakkımda hayırlısı olsun...

kızlar ben de international hospital da bir tüp bebek denemesi yaptım sonuç negatif,sonucun negatif olmasından çok böyle bir hastanenin ticarethaneye dönüşmüş olmasına üzüldüm.hiçbir özen yok hemşireler sonuca kadar çok iyiler sonrası yüzüne bakmıyorlar ismail bey de aynı şekilde yalandan bir gülümseme bezgin kesinlikle tavsiye etmiyorum

Aynen kesinlikle katılıyorum bu kadar ilgisiz bı yer görmedim sonuca kadar iyiler negatif sonucunu bile ben söylediğim halde ilgilenmediler ısımız bitene kadar yani tavsiye etmem harcadığım zamana ve paraya yazık hep cok iyi hersey yolunda diye oyaladılar megerse ne kadar sorunum varmış

kızlar burada aşılama yaptıran var mı peki ? fiyatlar bana epey yüksek geldi o nedenle daha önce yapttırıp olumlu sonuç alanlar varsa yazabilirse sevinirim. aşılama 1800 TL + ilaçlar (200-300 TL) yani toplam 2100 TL civarına yapılıyormuş. Bu fiyatlar normal mi sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…