- Konu Sahibi olcaydal23
-
merhaba bende orda ilk denememi yaptırdım sonuç negatif ama saten hiçte pozitif olanı duymadım.
mesajını yeni okudum başladınmı tadaviye hadi hayırlısı doktorun kim
Merhabalar. Ben de International da tüp bebek tedavisi gördüm, başlarda her şey iyi görünüyordu fakat doktorum sadece haftanın 3 günü orada olduğundan onun programına göre ilerledi bütün süreç, kimi yerlerde bakıyorum da pazar günü bile transfer yapılıyor. Sonucum negatif oldu ve bana hiç bir şekilde sonuçtan dolayı destek olmadılar, olmadı hadi geçmiş olsun demekten başka bir açıklama bile yapılmadı. çok ticari çalıştıklarını düşünüyorum. gerçekten her aşama ayrı bir hayal kırıklığı yaşattı bana ve eşime.
merhebe..yeşilköy international hospitalde tüp bebek yaptıran varmı?nasıl sonuçlandı?embriyologları nasıl? lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız?
lina88 canim bende kanada dayim.. bende asilama yaptirdim bu ay tutmaz ise bir kez daha deneyecegiz oda olmaz ise tup bebek icin bu yaz turkiye ye gidecegiz.. burda nerede denedin tup bebegi.. hangi eyalettesin?[/QUOT
Genesis fertility centre (vancouver) da yaptim. Sen nerde yaptirdin cnm? Ayni sorunumu yasiyorsun? Cliniq arastirdinmi?
lina88 canim bende kanada dayim.. bende asilama yaptirdim bu ay tutmaz ise bir kez daha deneyecegiz oda olmaz ise tup bebek icin bu yaz turkiye ye gidecegiz.. burda nerede denedin tup bebegi.. hangi eyalettesin?[/QUOT
Genesis fertility centre (vancouver) da yaptim. Sen nerde yaptirdin cnm? Ayni sorunumu yasiyorsun? Cliniq arastirdinmi?
merhaba lina.. ben asilama yaptirdim.. saskatoon'da yasiyorum.. onumuzdeki persembe hamilelik testi yaptiricam tutmusmu tumamismi ogrenecegiz.. tutmaz ise bir kez daha yaptiricam oda olmadi bu yaz turkiye de tup bebek dusunuyoruz. Bize unidentified fertility tanisi koyuldu.. yani nedeni bilinmiyor.. hersey normal gorunuyor fakat cocuk olmuyor.. 32 yasindayim hic cocugumuz yok.. Is, kariyer derken bu yasa kadar yapmadik simdide yapmak icin ugrasiyoruz :)
Turkiye de Amerikan hastanesi veya Memorial iyi diye biliyorum tup bebek icin o yuzden ikisinden birinde yaptiririm diye dusunuyorum tabii umarim gerek kalmaz.. beni ekle msn de istersen konusuruz :) adresim gozdev hotmail nokta com.. bu sekilde yaziyorum ki gorunsun diye haha :)
merhaba lina.. ben asilama yaptirdim.. saskatoon'da yasiyorum.. onumuzdeki persembe hamilelik testi yaptiricam tutmusmu tumamismi ogrenecegiz.. tutmaz ise bir kez daha yaptiricam oda olmadi bu yaz turkiye de tup bebek dusunuyoruz. Bize unidentified fertility tanisi koyuldu.. yani nedeni bilinmiyor.. hersey normal gorunuyor fakat cocuk olmuyor.. 32 yasindayim hic cocugumuz yok.. Is, kariyer derken bu yasa kadar yapmadik simdide yapmak icin ugrasiyoruz :)
Turkiye de Amerikan hastanesi veya Memorial iyi diye biliyorum tup bebek icin o yuzden ikisinden birinde yaptiririm diye dusunuyorum tabii umarim gerek kalmaz.. beni ekle msn de istersen konusuruz :) adresim gozdev hotmail nokta com.. bu sekilde yaziyorum ki gorunsun diye haha :)
Umarim hamilesindir. ekledim msn den. Memorial de fiyatlar hakkinda bi bilgin varmi? yada amerikan hastanesinde?
Merhaba,
Ben international Hospitalda tüp bebek yaptırdım. Doktorum İsmail Cepniydi.Hemşireler yani Melekler ise Rina ve Aynur Hemşire :))
Tüp bebek tedavisine başladıktan sonra internette bir sürü araştırma yaptım. İyi yazılarda var kötü yazılarda var. Bu yüzden çok umutsuzluğa düştüm.( Çok fazla araştırma yapıp moralini bozma çünkü ben transfer yapıldıktan sonra her gece kabuslar gördüm. Ben Internationaldan çok memnun kaldım özellikle Rina ve Aynur Hemşireye sonsuz teşekkürler çünkü ben bu uğurda o kadar çok para döktüm ki burda hiçbir şeye maddi gözle bakmıyorlar. Hemşireler kendi özel cep telefonlarını bile verdiler en ufak bir problemde 7/24 cep telefonundan aradım bir kere üff demediler. Burda paket program var 4.200 TL+ilaçlar onun dışında hiçbir şekilde ekstra ücret istemiyorlar. Ben bu senenin başında aşılama yaptırdım başka bir hastanede doktorum herşeyi bahane etti tekrar simir testi hormon testi derken bana 5.000 mal oldu!!! Bu arada transferin 12. günü tahlil yaptırdım sonuç pozitif bu arada hastaneye gittim herkesin haberi olmuş herkes boynuma sarıldı burda bir hastane politikası yokk minik bir aile burası herkese %100 tavsiye ederim. Darısı seninde başına inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?