İnternet Aşıklarına

O ara 15 yasındayım.. :)
Facede ilkokul 1. Sınıftaki arkadaşımı arıyorm. Adı serdardı. Soyadını hatrlamadım. Saflıga bak, soyadsız sadee serdar olarak yazdım. Yada kader diyim.. Ve bi sürü serdar çıktı. İçlerinde biri var ve ekledim ama sınıf arkadaşım değildi bilerek ekledim. Çok yakışıklı falanda değildi bilmiyorum ama ekledim :)
Kabul etti. Knuştuk monuştuk. Beni tersledi ne ekliyon boş boş falan erkek sandı beni. Bnmde cesaretime bak. Numarasını aldım. Ve aradım. snracığımaaaaa knuşmadık hiç ama hbire fotolarımı beğeniyo pişman oldu falan. Bnm kuzenimin duğunu vardı şehir dısına gittik. Baktım arıyo beni. Açtım. Baktım bi ünlü olduğunu soyleyen bi ses. Kesin beni kafaya alıyo sandım yüzüne kapattım. Tekrar aradılsr mesgule attım. Snra bana multimedia mesajı geldi o ara whatsapp fln yok. Bi açtım multimediayı. Gerçekten bi ünlü ve o. Ben şok oldum meğerse aramıxı yapsn dye Ortaköyde rastladıgı bi ünlüden rica etmiş ve bn yüzüne kapatmışım..
Hemen aradım bu sefer açtı bi sürü kfretti bana beni adama rezl ettn bilmem ne kendimi affettrmek için istanbla döner dönmez buluşalm dedim. Buluştuk ve ne olduysa oldu.. Aşık oldum resmen.. 4 ay snrada kaçtım.. İşte bu. Şimdi 5 yıllık evliyim.

Bende ilk kez okey sitesinden tanistigim birkyle bulustum ama resimlerdr goruntulu konusmada bana hayran kalan adamin beni begenmedigine hissine kapildim ve sildim bitti gitti cok alismistim oysakiii guvenemedim.ilgisine begenisine uzgunummm

Sev
erkek arkadaşımla online oyunda tanıştık. farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen 4 yıl oldu. Askerliğini bile bekledim. şimdi allahım izin verirse martta nişanlanıyorum :)
Hoslanti asamasindasin sanirim sevdigon zaman anlarsin da peki ya onun sevdigoni nasil anliycaz bende bu konuda zor durumdayim ben 6 ay sonra yuz yuze gorustum hic guvenmiyorum guvenemedim gkrustugum gunde beni begenmedigo hissine kapilip sildim engelledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…