• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet Aşıklarına

Nixi_

ßir dilek tut.. Amy~
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
203
3
46
Ankara

Yıllardır İnternet ile uğraşmama rağmen ilk kez evimde chat (sohbet) yapmak için kanala girdim. Nickim (rumuz) Bebek19. Tabii bir anda erkeklerden yüzlerce mesajla karşılaştım.
İnternetten çıkmaya karar veriyorum ama birden biri benim ona cevap vermemi sağlıyordu. Konuşma ilerledikçe biz hala klavyeyle boğuşuyor ve birbirimizi tanımak için elimizden geleni yapıyorduk. Aynı şehirdeydik.
Daha yeni tanıştığım bu kişi bana ev adresini okulunu ve hatta cep telefonunun numarasını bile vermekte bir an tereddüt etmemişti. Ben de ona web sitemdeki fotoğraflarıma bakması için adresimi verdim. Bunu izleyen günlerde mail ve chat dostluğumuz sürdü. İkimiz de birbirimize farklı şeyler hissediyor ama bunun yanlış anlaşılmasından korktuğumuz için hep arkadaşlık temennilerini yeniliyorduk. Sonunda ben de onun fotoğrafını gördüm.
Artık ilerleyen güven ve dostluğumuz ardından ben yine bir chat gecesinde, “Daha fazla beklemenin bir anlamı yok artık tanışalım”dememin üzerine buluşma günümüz kararlaştırıldı.
Buluşma yeri sinemanın önüydü. Oraya gittiğimde sinemaya girmek için bekleyen bir sürü insanla karşılaşınca bir an şok oldum ve üstelik aksi gibi hepsi bana bakıyordu. Kendimi topladım ve telefonunu çaldırmayı akıl ettim. O kadar kişinin arasında sonunda beklenen kişinin melodisi çalmaya başlamıştı. O yöne baktığımda kitapçı vitrininin önünde duranın o olduğunu fark ettim. Arkasını döndü ve hayatımın bundan sonraki kısmında büyük yer kaplayacak o tatlı gülümsemesiyle yanıma doğru yaklaştı.
“Merhaba” dedi. Bense “Sen o olmayabilirsin. Bu yüzden bir soru soracağım. En sevdiğim çizgi film kahramanı hangisi? dedim. Birkaç yanlış cevaptan sonra sonunda doğru olanı buldu. Sinemaya girdik. Oysa birbirimizin yüzünü sadece 5 dakika görebilmiştik.
Gittiğimiz ilk film ortama pek uygun değildi. Hatta berbat bir seçimdi. Filmin adı “Şeytan” dı. Onun bir suçu yoktu ki, ben seçmiştim...
Filmden sonra gerilen sinirlerimizi ancak buz gibi bir dondurma geçirebilirdi. Dondurma yerken bol bol konuştuk.
İlk buluşmamız için 10 gün daha beklemeliydik çünkü İstanbul’ a gitmişti. O İstanbul’ dayken birbirimizi düşünecek çok zamanımız oldu. Döndükten sonra çok şey değişmişti. Bu kısa süreli ayrılıkta ikimizde birbirimizden hoşlandığımızı anlamıştık.
Onu takip eden zamanlarda sevgimiz katlanarak devam etti. Aşkın ne zaman, nerde ve hangi şarlarda size gülümseyeceği hiç belli olmaz. Biz o zor anı sanal alemde yakaladık. Şimdi 6 aydır her gün tanrıya bizi birbirimize armağan ettiği için dua ediyoruz. Ya o gece chate girmeseydik...
Alıntıdır...

benim can dostumda bi internet oyununda tanıştı ve evleniyor cumartesi günü allah mutlu mesut etsin

bende eşimle 5 yıl önce internet vasıtasıyla tanıştım..şuanda Allah izin verirse bebişimizi bekliyoruz..kısmetin nerde karşına çıkacağı belli olmuyo..Rabbime şükürler olsunki bizi utandırmadı..

bende sevdiğimle internette tanıştım çok aşıktık birbirimize. ama yenik düştük mesafelere. ama iyi ki de tanımışım onu pişman değilim

Doğru insanla karşılaşmayı nasip etsin Allah'ım. :81:

oldu mu oluyor ama yaşamayan farklı bakıyor anlamıyor.4 yılı devirdik 4 yıl ayrı şehirlerde yaşadık ama ben şimdi onun şehrine gideceğim ins :)

Çoğu insan bu olayı yadırgasa da kısmetimizin nerden çıkıcağını hiç bilemiyoruz. Bi insana güvenmek için illa yüz yüze görmek gerekmiyor. Allah bizi hep iyilerle karşılaştırsın inşallah :)

eşimle internette tanıştık 2sene konuştuk ve 4senedirde evliyiz iyikide çıkmış karşıma çok mutluyuz özel istek yazsam böyle bi eş ve aile bulamazdım heralde herşey nasip kısmet Allah herşeyin hayırlısını versin

erkek arkadaşımla online oyunda tanıştık. farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen 4 yıl oldu. Askerliğini bile bekledim. şimdi allahım izin verirse martta nişanlanıyorum :)

Bende birisiyle tanistim, kusura bakmayin ama Ben bi türlü inanamadim böyle seylere, iki haftadir cocuk beni ikna etmek icin ugrasiyo baslarda agzi iyi laf yapiyo az biraz Zaman gecireyim diye konusmaya basladim sonra tuhaf bi His olustu.. Kac kez engellemek istedimse elim gitmedi, Simdi Ise alistim resmen hayatimda olmasina.. Böyle iliskiye baslayanlar Ya da evlenenler nasil oldu baslarda nasil hissettiniz ne Zaman guvendiniz Ya da sevdiginizi nasil anladiniz bana biraz yardimci olabilirmisiniz bu konuda

bende cok iyi birisiyle tanismistim, 7 ay'da "beraberdik" ama ben almanyadayim o ise istanbul. gecen yaz buluscaktik ama olmadi sonra birden eskisi gibi ona karsi ayni seyleri hissetmemeye basladim, o da daha soguk davrandi ve bitti :43:

Bende internetten biriyle sohbet ettim bana cok farkli geldi ruh ikizim oldugunu farkettim huyu huyuma boyu boyuma resim gonderdi begendim oda beni begendi ben onun hep aradigi kisiymisim hem dusunce hemde fiziki olarak görmeden kör kütük aşık oldu.Ben israrla olmaz dedim çünkü ayni sehirde yasamiyorduk sorun olurdu bizim icin. bende hep öyle bir insanı dilemistim her yönüyle.Bir sans vereyim dedim geldi gorustuk o zaten tutulmustu bende tutuldum oturup kalkmasiyla konusmasiyla edebiyle beni etkiledi 2 aydir konusuyoruz telefonla niyetimiz ciddi aileler biliyor hayirlisi insallah..

Bende internet vasıtasıyla tanıştım.ilk mesajı ben attım yüzünü hiç görmemiştim fotoğrafı yoktu beğeni yoktu aksine benim beğenilerim yorumlar da erkekler resimle falan vardı fakat kimseyle konuşmuyodum mesaj attım ve tanıştık ben tatil için istanbula gittim annem ablam ve kardeşimle o da öğrenince görüşmek istedi ve görüştük ben bursaya döndüm geçen ekim ayında buluşmak için geldi 3gün kalıp gitti gayet iyiydi 5aydır çıkıyoduk ve dün sonlandırdık ilişkimizi fakat ben tekrar devam ediceğimizi düşünüyorum Allahın izniyle.

Yıllar önce internette biriyle tanışmıştım. Fotoğrafını filan yollamıştı. Ben de ona yollamıştım. Çok yakışıklı bir çocuk değildi ama kafalarımız uyuyordu. Baya konuştuk sonra buluşmaya karar verdik.

Bulunduğum şehre geldi. Buluşmaya da yanında bir arkadaşıyla geldi. Karşımda görünce inanamadım. Fotoğrafların hepsinde photoshop varmış meğer. Şişe dibi gibi gözlükleri vardı, ve nasıl anlatayım, kilolu filan değil baya bildiğin obezdi. Boyu da uzundu zaten...

Yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. Sonra yanında geldiği arkadaşı ben gideyim filan dedi, çocuğa resmen yalvarmıştım bizi yalnız bırakmaması için, gençlik işte :D

Ay çok güldüm yazık çocuğa öz güven eksikliği oluyo benimki de öyleydi ama fazla şımartmışım ayrıldık 4gündür konuşmuyoruz ama kardeşime hep beni soruyo görüyorum arada ben yazıyorum hatta acaba bu gece yazsam mı karar veremedim :KK17:

Ben de üniversitedeyken sınav zamanı stres atmak için girmiştim bi chat kanalına.Orada karşılaştık cok bi muhabbetimiz olmadi,en sonunda numarasini yazip gönderdi.Ben de numarayi aldim ama ne zaman arayacagimi soylemedim iki gun sonra supriz bi sekilde aradim yeterince uzerinde etki birakabilmis miyim diye denemekti bu zaman aslında... :KK33: Guvenim yoktu sonuçta netten ne kadar guvenebilirim diye dusundum. Ama zamanla bütün tabularim yikildi.. guvenimi kazanmasi baya zaman aldi (2 yıl)... Şimdi 6 yıldır birlikteyiz ve iyiki tanimisim diyorum,onu tanıdıkça hayatimdaki eksikliği farkettim..:KK36:

Back
X