İnternet Aşkı(m)

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
artık günümüzde çok sık duyar olduk internet aşklarını hatta evliliğe kadar giden ilişkiler yaşanır oldu.ne kadar sağlıklı orası tartışılır çünkü bir ilişkiyi yürütmek gerçekten böylesine zorken araya bir de mesafeler vs.. girince bir o kadar daha zorlaşıyor.ben de internet forumlarda gezinirken birisiyle tanıştım,fakat arkadaş sitesi kesinlikle değil bu,zaten interneti bu amaçla kullanan bir erkek için zaman harcamam.iki ayrı şehirlerdeyiz,bazen uyumlu bir çift olabileceğimizi düşünüyorum 20 gün kadar sonra yanıma gelecek gerçekten ciddi bir ilişki gözüyle bakmalımıyım?o şimdilik ciddi ama erkek bu sağı soluda belli olmaz :)) böyle sorduğum için tepkili şeyler yazmayın lütfen kafam karıştı sizin de fikirlerinizi almak istiyorum

İnternet ortamındaki bu tip ilişkileri yaşım itibariyle anlayamıyorum ben. Karşınızdaki kişinin ciddi olduğunu söylüyorsunuz, nasıl emin olabilirsiniz ki, sonuçta gözlerinize bakıp size bir şey söylememiş. Bence biraz daha temkinli olun. Sonuçta bir kaç kelime paralamayı bilen herkes bu ortamda karşısındakini kolayca kandırılabilir.
Kendinizi bu olaya fazla kaptırmadan hareket etmelisiniz, öncelikle tanışın sanki ilk kez tanışıyormuş gibi devam edin, sonra flört devreniz başlar o zaman tanırsınız.
Bir arkadaşımın tanıdığının başına gelen olay yüzünden size bir tavsiyem daha olacak, lütfen para, kredi kartı gibi olaylara girmeyin karşınızdakiyle.
İnşallah dediğiniz gibi biridir ve sizde yanılmamış olursunuz.

arkadaşım bence çok normal artık günümüzde böle şeyler ben tasvip etmiyorum ama sonuç olarak sen bişiler hissetmişsen neden olmasın benim çok yakın akrabam şuanda internetten tanıştığı biriyle nişanlandı vede evleniyolar ALLAH hayırlısını versin :Saruboceq:

benim şahsi fikrim: sanal ortamda insanlar oldukları değil olmak istedikleri kendilerini oynuyorlar.bir reklam var ya ordaki gibi internette olmak istediğin kişisin.
istisnalar kaideyi bozmaz.
ben şahsen asla güvenmezdim.elbette senin tercihin.kalbin ve mantığın kesiştiği yerde ne hissediyorsan onu yap ama dikatli ol.kalabalık yerlerde buluş.umarım hakkında hayırlısı olur canım :)

ben pek güvenmem açıkçası ama internetten tanışıp evlenen arkadaşlarım bile var, yine de tedbirli yaklaşın.

adam manyak psikopat deli hasta felan degilse tanisman da zarar yok ama asik olmak da acele etme ve seni gormeden verilen her soze her lafa her iltifata cook temkinli yaklas derim.

tedbiri elden bırakmıyorum zaten canlarım :) benimde şüphelerim oluyo tabi bu kadar ciddi yaklaşması bile ama her dediğini doğru olarak kabul etmiyorum,ama yanıbaşımızdaki tanıdığımızı düşündüklerimizi bile zamanla aslında hiç tanımadığımızı farkediyoruz bunları da düşünmüyo değilim

hanne'cim bende ömrümle internet ortamında üstelik ikimizde sevdiğimiz insanlardan darbe yediğimiz anlarda tanıştık ve o askerdeydi çarşı izinlerinde konuşuyorduk saat gün verip msn'de birbirimizi bekliyorduk ve ona sürekli sevgilisi hakkında olumlu şeyler söyleyip askerden döndüğü zaman barışabilecekleri yönde olumlu şeyler yazıp motive ediyorum.. birgün birbirimize kamera açtık ve o anda konuşmadan yaklaşık yarım saat öylece durduk çıkarken bana telefon numarasını verdi daha sonra ben ona msj çektim dedimki ben sakaryaya üniye gidiyorum orda nett yok istanbula döndüğümde haftaya giricem nette dedim bilgin olsun dedim akşamına beni aradı ve bizde konuşmalar mesajlaşmalar başladı ve ben istanbula döndüğümde oda izne geldiğinde buluşmaya karar verdik.. buluşma yerimiz bakırköy carasueldi.. ve buluştuk birşeyler yemek için üst kata çıktık saatlerce konuştuk gülüştük ve anladıkki biz birbimize birşeyler duyuyoruz gittikçe dahada bağlanıyoruz ikimizde ayrıldıktan sonra o akşam bana mesaj attı ve açıldı bende aynı şeyleri beslediğim için kararımızı verdik.. ve şuan 5 yıllık bir ilişkim var :asigim:... benim annem ablam eniştem onunsa tüm ailesi biliyor haberdarlar tanıştım herkesle ve ilk adımımızı nasipse 1 ay sonra atıcaz..he neden bukadar geç kaldınız adım atmaya dersen iyice emin olmak istedim tanımak istedim ve tanıdıkça neden geç kaldın be belinay ahh kafasız belinay dedim çükü okadar iyi okadar mükemmel bir insanla ve aileyle karşılaştımkiii ve benim ablam eniştem annem okadar benimsediler okadar seviyorlarkii RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER EDİYORUM ONUN GİBİ BİRİYLE KARŞILAŞTIRIĞI İÇİN BENİ..bak işte bizde internet ortamında tanıştıkk sadece şunu diyorum çok iyi tanı ilk önce mantığınla yola çık aklından geçen herşeyi tanıma amaçlı zor zaten gerisi zamanla geliyo ardı ardın canıma.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence kader kısmet iyi insanlarda var bilemeyiz zaten insan konuşmlarından kendini belli ediyor

hep söylüyorum söylemeyede devam edicem.interneti aracı olarak düşünmek lazım.ben de internette tanışdım eşimle 3 sene sevgili kaldık 1.5 senedirde evliyim beni ayşe teyzede tanıştıra bilirdi bu kişiyle veya ben kasapta manavda da karşılaşıp tanışa bilirdim alnıma yazılmış internet sadece vesile önemli olan dogru insan oldugundan emin olmak yani iş gene kişinin kendisinde bitiyo.

bugun tam bu konuyu bır arkadasla konustuk ustune denk gelmıs
yanı bu tamamen kısısıne baglıdır canım
bak benım oncekı ılıskımdekı zatı ben 8 senedır arkadas ortamından bılıyordum; ustelık 7,8 tane ortak ve yakın arkadasımız vardı
ama ayrıldıgımızda bana yaptıklarını anlattıgımda ınsanlar bız onu boyle tanımıyorduk dedı
o kadar duzgun bır adamı oynarken hasta ruhlu sıddetı seven, hakaretamız ve guvenılmeyen bır adam oldugu ortaya cıktı...

sımdı dıyelımkı sen bu ınsanla benım tanıstıgım sekılde tanıssan burdan hepımız sana ıste gayet guvenılır felan dıcektık ama sonucu hıcbırımız bılemıcek tahmın edemeyecegız oyle degılmı
bu yuzden bu karsındakıne baglıdır benım tavsıyem onyargısız ve cok beklentı ıle yaklasmaman
merve arkadasımızda bak beklentısız konusmus ama bı anda duyguları olmus boyle mutlu baslangıclarda olabılır

sen sımdılık hayırlısı ıse baslamayı ve mutlu olmayı dıle, cok beklentılı olmadan
bu arada sehırlerın mesafesı nasıl gelınıp gıdılebılcek gıbı mı
mesela onun bulundugu sehre gıdebılme sansın olur mu

bence internette tanışmakla normalde tanışmak arasında artık hiç fark kalmadı.teknoloji öyle garip bir hal aldı ki.internette de gerçekte de nasıl tanışıldığı önemli,insanların niyetleri önemli.
her ilişkide emin olana kadar tedbirli olmak lazım.sende öyle yaparsan hiç bir farkı olacağını düşünümüyorum canım.allah hayırlısını versin ve gönlüne göre versin.

bence insanları iyi tanımak ile alakalı bu konu. benim pamuğumla biz internette tanıştık evet, tamamen tesadüftü ve 2 sene kadar birbirimize karşı hiçbir şey hissetmeden sadece internette konuştuk. ama sonra tanışınca, yüz yüze gelince gördük ki biz birbirimizin kaderiyiz. eğer ben onun kötü biri olduğunu görseydim asla yüz yüze gelmezdim, gelsem dahi o buluşma 2. kez gerçekleşmezdi. aptal aşık durumlarını aşmamız lazım diye düşünüyorum. bir insanla konuşmuş olmamız, onunla nikahlandığımız anlamına gelmiyor, eğer karşımızdaki kötü biri ise bir daha görüşmeyiz olur biter yerimseniben
Allah'ıma çok şükür ki ben doğru insanı buldum, 1 sene 3 ay oldu. Yanlışları yok mu, elbette var, ama ben de mükemmel değilim. Birbirimizi tamamlıyoruz, anlıyoruz ve seviyoruz. Bence önemli olan da bu. Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın, sanalda ya da gerçek hayatta :asigim:

yanına geldıgınde bellı olur bence neyın ne oldugu
ama sen cok guvenme

bencede yan yana gelince azda olsa tanirsin
sonucta baskasida tanistirinca yada görücü usulu oluncada
evlendikten sonra baska huylari cikiyor meydana
erkekler iste :))))
ama insallah dengindir
ve mutlu olursun

bence sen genede dikkatli ol hemn kapılma ve sakın tenha biyerde buluşma canım mümkünse bir arkadaşınla git neler duyuyoruz ..gerisini sen bilirsin o seçim senin görecek ve tanıyacak sensin zararda ,karda sana kalıcak . umarım gönlüne göre biri çıkar..benim bi arkadaş arkadaş sitesinde tanıştı ve evlendiler ve çok dürüst biri çıktı çok mutlular , ama canım herkes öğle olcak diye bişide yok . tanışdıktan sonra izlenimlerini bizde anlat olurmu..

ay ne güzel inşallah mutluluğunuz daim olur canım..a.s.

Canim ben esimle internette tanistim. onemli olan niyet. sen niyetini saglam tut. hep mantikli ol. baktin karsidaki dusuncenin tersi hareket yapti, birakirsin. yani normal hayatta da niyeti bozuk kisilerle karsilasabiliriz. onemli olan tanismadan sonraki donem. sen ne sekilde istersen o sekilde devam eder. ciddi istersen ciddilerle karsilasirsin, civiklar elenir tanissan bile.
bence hicbir m,ahsur yok ki internet gunumuzun en buyuk sosyal iletisim araci. su anda bile bak senle internetten tanisiyorum. ben kotu muyum? hayir.

kotu niyetli kullanicilar yuzunden internetin adi cikti.
bak soyle izah edeyim. Istanbul'u dusun. cami de var, batakhaneler de. sen camiye gitmek istersen camiye, batakhaneye dusmek istersen batakhaneye gidersin. internet de oyle. iyilik de kotuluk de sonuna kadar yasanir. niyetine bagli.,

internetle tanışıp evlenen bir arkadaşım var. ama bu işin riskleri çok fazla. bir kere kendilerini olduklarından farklı göstermeleri çok mümkün. kadınsa erkek ,erkekse kadın ,çıkabiliyor. 30 yaşındayım diyo,rama,16 yaşında olabiliyor yada 60...bekarım diyor ki en çok bunu duyuyorum ve okuyorum,evli çıkıyor.... çok dikkat etmek lazım. yüzyüze görüşene kadar ,çok fazla güvenmemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…