dibinden tanıstıgın kişi bile sonradan psikopat hırsız sapık ebli vs cıkabiliyo kader kısmet ve zeka işi bence bu
ben 1 sene sadece msn de arkadasca konustum sevgili olarak degil 1 sene sonunda başladık ve hemen bulusmayalım önce bi durumumuza bakalım dedik ve 6 7 ay sonra bulustuk kamerada zaten görüşmüştük
ve 1 seneyi doldurduk bu ay çok şükür
hep söylüyorum söylemeyede devam edicem.interneti aracı olarak düşünmek lazım.ben de internette tanışdım eşimle 3 sene sevgili kaldık 1.5 senedirde evliyim beni ayşe teyzede tanıştıra bilirdi bu kişiyle veya ben kasapta manavda da karşılaşıp tanışa bilirdim alnıma yazılmış internet sadece vesile önemli olan dogru insan oldugundan emin olmak yani iş gene kişinin kendisinde bitiyo.
kesinlikle katılıyorum burada interneti ayşe teyze gibi düşün o zamanda ayşe teyze tanıştırdı sorun olur mu demezdin yani tanıştığın kişiye bağlı nerde ve nasıl tanıştığına değil bence
Canim benimde internetten sevgilim var. 11 aydir cikiyoruz. Subatta otele gittik ve ayni otelden oda kendine ve arkadasina oda ayirtirdi ve beni gormek icin ozel geldi. 11 ayda birbirimizi sadece 1 hafta gorduk ama birbirimizi cok seviyoruz. Bence sevgine inaniyorsan aranizdaki mesafe problem olmasin, zor ola bilir ama kesinlikle bir engel degil!.
canım bende svgılımle ınternetde okey oynarken tanıstır o zaman onun net cafesı vardı orda zaman gecmesı ıcın okey oynuyordu ve oylelıkle tansıtık 4 yıl oldu bırlıkteyız ve cok mutluyuz bence dene sansını
kınıyorumm yaa..harbi kınıyorum..internettekilere güvenmeyin,şöyle çkar böyle çkarr..yaa onunda kendne göre bı yasantısı wr sonucta sen burda nasl yasıosan oda orda ole yasıo..sızı blusturan sey bı araya getren tanısmanza vesıle eden sey ınternetse erkegın sucu nekı..dha bulusmamıslar bıle..tanımadan etmeden ön yargı cok yanls bılee...ıntrnetten tanısp cok mtlu olan ınsanlr wr.bnmde ayrıldgm ınsanı ınternetten tanımstm ben ama ynede bole dusunmuorm..o öle dye hrkes ole olcak dye bsey yk kmsenn alnında ıyı kotu yazmıo..gerck hyattanda tanısan sanaldanda tanısan aynı bence.onemlı olan onun kendnı gusel ıfadee edeblmesı .. ınandırması kendne ...