Internet aski

Rezil olmaktan korkan biri böyle şeyler yapmamalı. Yapıyorsa korkmuyordur. Mesela ben kocama yazmam bu kadar açık, hesabım ele geçirilir, yanlış birine foto atarım falan ödüm kopar. Ama sizin derdiniz bu konuşmalar değil, kendinizi farklı gösterdiğiniz için asıl halinizi yakalaması bence.

Konudaki gibi aktif cinsel yaşamlardan bahsediyorsak sonuna kadar haklıyım.yok adam gibi bir tanışma ve seviyeli ilişkilerden bahsediyorsak sen haklısın.ama maalesef ülkedeki erkeklerin seviyesi ortada.kaliteli olan da kusura bakmayın kolay kolay çocuklu kadınla ilişki yaşamaz.

Yazdıkça batıyorsun kaliteli adamlar çocuklu kadınlarla olmaz mı? Cidden mi? Arkadaşım 1 oğluyla bekar dr la evlendi. Çocuk da yanlarında büyüdü. Lisede şu an. Adam okutuyor. Başka da çocukları yok

Düzgün bir adam bulamadı diye hırsını tüm site kadınlarından çıkarıyor. Saçmasapan tezleri var. Kürtaj olanı bile kıskandığını yazdı yahu
2 çocuklu 39 yaşında evli barkli kadınım, yeni başlayan memurlar bir yoklar bekar miyim diye, evliyiz, çocukluyüz diye gömmedigi kalıyor, kendi derdine yansın.

Düzgün bir adam bulamadı diye hırsını tüm site kadınlarından çıkarıyor. Saçmasapan tezleri var. Kürtaj olanı bile kıskandığını yazdı yahu
içten içe herkes de biliyor gerçekleri.beni kızdıramazsınız.ne olmuş yani bekar doktorsa.ne doktorlar gördüm ben iki lafı bir araya getiremeyen, boş beleş. Neyse ya son mesajım.size seks dolu maneviyatsız hayatınızda başarılar dilerim.hayırlı cinsel hayatlar.istisnalar kaideyi bozmaz.her doktor da kaliteli değildir.hem kaliteli de olabilir banane.diyeceğim tek şey allaha şükür fedakâr, ahlaklı, 15 yaşında kız zihniyetinini aşabilmiş, aklı başında, maneviyatlı bir annem var.ancak çocuklara acıyorum.çocuğun annesi internette yüzünü bile görmediği bir adama sexting yapıyor ya şaka gibi.buradaki çoluklu çocuklu tipler de bu saçmalığı savunuyor canla başla.
bu sahneye şahit olsam bir daha o kadını anneden sayamazdım heralde.en son 19 yaşında yapmıştım ben bu hareketi.o zaman bile seviyesiz ve şaçma geliyordu.

İyice batıyorsun haddini bil artık

Sen sayma, seni de kadından saymiyorlar belli. Çatladın kıskançlıktan.

ortada.kaliteli olan da kusura bakmayın kolay kolay çocuklu kadınla ilişki yaşamaz.
Erilliği yemiş, yutmuşsun aferin. Yalnız bu düşüncelerini ulu orta her yerde söyleme. Senin bir durumun da kalite standartlarına uymayabilir. Bahane çok nasıl olsa.

Sen git aldırdıgın bebeğe acı sahi ne için aldırmıştın sırf hamile kalabiliyormusun diyeydi

Haa kuruyana kadar sıvazladıgın organlarla sanada iyi karman çorman seks hayatı dilerim

Ne olduğunu biliyoruz boşa vaaz verme

Allah allah normal bir tanışma bile yok ortada.sanal bir saçmalığı da en kıskanç kadın bile kıskanmaz yani o kadar da değil.
Lafı çevirme şimdi, sen pamuk u eleştirmedin, sen çocuğu olup sevgilisi olan bütün kadınları eleştirdin.

Ama arkadaşım özgür cinsellik deyince neden illa onun bunun evine giden kadın geliyor ki aklınıza?
Bekar bir genç anne,elbette flört edebilir,ilişki yaşayabilir. Hemen ortalık malı muamelesi mi yapmak gerekir? Kendi hemcinsinize bu kadar düşman olmayın,kimin ne olacağı belli olmaz.

Konudan yola çıktım ben.konunun başından beri konuşulanlar o şekilde yönlendirdi beni.

O cümleden önce de çok tepki çekmiştim.
Onu bilmem ben, senin diğer konularda da yorumların hep böyle. Çocuklu kadın rahibe olmalı sence, bence piyasadaki erkekleri kıskanıyorsun, çocuklu kadinlar aradan çıksın istiyorsun

Onu bilmem ben, senin diğer konularda da yorumların hep böyle. Çocuklu kadın rahibe olmalı sence, bence piyasadaki erkekleri kıskanıyorsun, çocuklu kadinlar aradan çıksın istiyorsun
Valla bence olmalı ne yalan söyleyeyim.annelik çok farklı bir mevkiymiş gibi geliyor bana.yakıştıramıyorum.
Ama söyleyeyim benim kafamdaki şablon bu.çok saçma ve çok yanlış da olabilir ama aklımda olması gereken profil bu.
Bu konuda seviyeli ve adam gibi bir ilişki olmiş olsa mantığımı devreye sokabilirdim ama maalesef konuda tutar yön yok.böyle düşünmesem bile bırakın bir anneyi, çocuksuz bekar bir kadına da yakışmıyor bence şu sanal muhabbbetler.eee gidin adam gibi yüzyüze tanışın.tanınmayan edilmeyen adamla internetten konuşmak aynı zamanda yokluk işareti.haa yoklukta olmak da suç değil.ama böyle son çare olarak etrafa saldırıyormuş gibi oluyor.o dönemde yokluktaysan da paşa paşa bekle, en azından kendine saygını kaybetme.hiç bir hanımefendiye yakışmıyor bence.

Konudan yola çıktım ben.konunun başından beri konuşulanlar o şekilde yönlendirdi beni.
Konudaki kadın sıkıntılı,problemli biri. Ama ilişki yaşamaya engeli yok, bekar bir kadın. Psikolojik sorunları var,aşamıyor. Evliliğinde de vajinusmus yaşamış,şimdi sextinge evrilmiş olması büyük aşama. Ortalık malı değil yani. Zaten siz konudaki kadını eleştirmediniz,çocuğu olan bekar kadın ilişki yaşayamaz,sexting yapamaz,flört edemez dediniz.

Daha fazla yazamayacağım valla beynim yoruldu bugün.kendimi anlatmak için çırpınırken yoruldum.iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…