Internet aski

Bu hayatını yaşamak değil ki.ipsiz sapsız bir flört sitesinden adını sanını bile bilmediğin biriyle sexiting yapıyorsun.hayatını yaşamanın bile bir seviyesi var.çapkınlığın bile bir şerefi var.adam gibi yüzyüze tanışacak becerisi olmayan saçma sapan işlerle kendini avutmanın derdinde.ne geçti şimdi eline yani.ben buraya konu açmaya utanırım valla.çok zavallıca bir hareket yapılan.yoksa yok yani şu dönemde.ortada adam gibi bir ilişki var da ben mi yaşamasın dedim.bu nedir 15 yaşında kızlar gibi.
 

Cok kotu bir bakis acisi. Bir cocuk dogurunca evliya falan olmuyor insanlar. Alt tarafi bir tane bebek buyutup karnimizdaonu dunyaya getiriyoruz ve artik bir cocugumuz olmus oluyor. Babalara yuklenmeyen 'agir ol, babasin sen' sorumlulugunu sirf anne diye kadina yuklemek dupeduz erk zihniyettir, sen bir de bekar rahat modern bir kadinsin, bu laf yakismadi. Sahsen ben anne de olsam hayatimda sadik olmam gereken bir erkek olmadigi surece cinselligimi istedigim gibi rahatca yasarim. Insanlarin hayat tarzina annesiniz siz diyerek limit koymaya calismak korkunc. Annelik gorevleri ayridir, annenin ayni zamanda hala bir insan oldugu da unutulmamalidir.

Konu sahibine donersem, ben eski konularinizi bilmiyorum arkadaslar ona gore yorum yapmis, ama bence bir sey yapiyorsaniz sonrasinda ay rezil mi oldum demeniz cok sacma. Bile isteye adamla konusmussunuz cinsel sohbet etmissiniz. Sonra ay adim cikar bilmem ne gecin bu ayaklari. Sizinki herkesi elestirip, kendi deyimiyle 'namuslu' takilip kapali kapilar ardinda yemedigi halt kalmayan guya muhafazakarlarin yaptiklarina benziyor.
 
Haklısın babaya da yüklemek lazim.babaya da yüklemek lâzım diye anneninki ortadan kalkmıyor ki.evde çocuk var çocuk.nereye cinselliğini özgürce yaşayacaksın? Nereye postalayacaksın çocuğu ? Sen milletin evine gitsen çocuk belli bir yaştan sonra anlamayacak mı annesinin ne işler karıştırdığını. Bırakın ya.kendi çocukluğunuzu düşünün.isterim annemin bazen onun bunun evine gitmesini diyen var mı gerçekten.elinizi vicadnınıza koyun.
Bakın banane sizin özgür cinselliğinizden ama benim eleştirim bu kadar erkek düşkünü kadınların ne akla hizmet anne olduğu.bu dünyada da herşey aynı anda olmuyor yani bunu herkes biliyor. Annelik demek fedakarlık demek, merhamet demek.ortalarda özgürce cinsellik yaşarım diye diye gezen pişkin bir kadın bunlara sahip olabilir mi sizce ?
 
Genellemelerinize katılmak pek mümkün değil. Genc, sağlıklı bir kadın neden cinsellige düşkün olmasın? Saydığınız etkenler de vardır muhakkak ama sadece erkeklerin hormonları yok bilin. Ama konu sahibi sadece hormonlariyla hareket edecek lükse sahip degil su anda
 
Bence dedim bence.neyse be.herkes uçkur düşünü olmuş.gram maneviyat kalmamış millette.ulen müge anlı ne hâllere düşürdün milleti.
Gelsin beğenmedimler, gözyaşlı gülücükler.ileride kolunuz bacağınız tutmamaya, altınıza etmeye başladığınızda da size bakmaz sevişmeye gider artık o yetiştirdiğiniz çocuklar.onlar size ne yapayım anne sağlıklı bir kadının, erkeğim der artık. Maneviyat vermediğiniz çocuklardan maneviyat beklersiniz ama.
 
Bence dedim bence.neyse be.herkes uçkur düşünü olmuş.gram maneviyat kalmamış millette.ulen müge anlı ne hâllere düşürdün milleti.
Gelsin beğenmedimler, gözyaşlı gülücükler.
En maneviyatli sizsiniz tamam, cinselligi seven herkes uçkur düşkünü istediğiniz de olsun madem boş gecmedim emojimi de attim
 
En maneviyatli sizsiniz tamam, cinselligi seven herkes uçkur düşkünü istediğiniz de olsun madem boş gecmedim emojimi de attim
Bu site çok acayip bir yer.geçen kadının biri kocam benimle hiç ilgilenmiyor ondan sonra da ilgi gösteren yere gidiyor kadınlar dedi diye linçlemişlerdi.bazen de ölümüne seks savunuluyor.
 
Bu site çok acayip bir yer.geçen kadının biri kocam benimle hiç ilgilenmiyor ondan sonra da ilgi gösteren yere gidiyor kadınlar dedi diye linçlemişlerdi.bazen de ölümüne seks savunuluyor.
Valla canınızın istediğini cımbızla çekince böyle saçma varsayımlarda bulunuyorsunuz. Siz de alakalı alakasız her konuda duyar kasmaya, nabız ölçmeye bayılıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, niye ki? Burda yüzlerce kadin, yüzlerce farklı fikir var. Niye her konuda herkes hemfikir olsun ki?
 
Haklısın da bazen kendimi tutamıyorum.psikolojimi bozuyor bu zihniyet.sırf milletten geri kalmamak için bu tazr erkek muhabbeerine giriyorum ama eskisinden daha da mutsuzum.emin olun ki kaliteli ve samimi bir ilişkinin verdiği tatmini dizi dizi erkek vermiyor.buna rağmen insanlar neden bu kadar ortalığı birbirine katma, skor kasma dersinde anlayamıyorum.bu düzen canımı sıkıyor.ortalık yarışa dönüyor düzgün insanların da sinirleri bozuluyor.
Bu seviyesiz tanışmayı ve seviyesiz ilişkiyi bile hayatı yaşamak, özgür olmak sanan insanlar türedi.ne yaşarsam kâr kafası var milletle.kendilerini alçalttıkça alçaltıyorlar.ben bu konuyu biraya anlatmaya bile utanırım.millet ölümüne savunuyor.hayatı yaşamak falan diyor.
 
İlac mi ictin nettin sen
 
Eski konunuzu bilmiyorum ama bu olayinizda adamin sizi tanidigini sanmiyorum. Tanısa bile, iki bekar insan sexting yapmis, bir iki fotograf yollamislar birbirlerine, ne var bunda ?

Eger tanıdıysa ve sizin olayinizi yayarsa, -madem ki küçük yerdesymişsniz- bundan sonraki partnerleri agzi sıkı biri olmadigini hemen ogrenir. Bundan sonra gizli sakli yasayacagi tüm ilişkilerden olur. O yüzden kaygıli olmayi bırakın.

Ama lutfen dikkatli olun, yüzünüz görünecek sekilde foto/video atmayin. Sarhosken atmayin ona atıyorum diye veli grubuna atarsiniz vs. sonra ayikla pirincin tasini.
 

Yahu neden ozgurce cinsellik yasamak diyince aklina cocugu ac sefil evde tek birakmis, cocuk acliktan perisanken suh kahkahalarla grup se*s yapan kadinlar geliyor ki? Bir anne hic mi cocugunu birilerine birakip bir kac saatligine disari cikmaz? Birakin sevismeye gitmesini, arkadaslariyla cay kahve icmeye de mi cikmiyor ki bu anneler? Cocuk nerden anlayacak, kadin her disari cikisinda sevismeye mi gidiyor demek? Vallahi pes. Sen pek aktif cinsel yasamdan anlamiyorsun galiba, bildiklerin flash tv tadinda kotu film dizilerden ibaret.

Valla senin zihnine gore, ayni kadin anne olunca da daha onceki aktif cinsel yasamindan utanmalidir cunku bir cocugun annesi nasil olur da daha once onlarca erkekle yatmis olabilir!!
 

Dedi sitenin en maneviyat duskunu (!) kadini. Konularini da bilmesek inanacagiz ferhans...
 
Sen bu konularda en son akıl verecek insansın seni bilmesek yicez hadi ordan
 
Dedi sitenin en maneviyat duskunu (!) kadini. Konularini da bilmesek inanacagiz ferhans...
Maneviyattan bahseden tacize uğrayanları kıskandıgını itiraf etmişti okadar rezil ki şimdide ahlaklı kadın profili çizmeye çalışıyor

Tanımayanlar araştırsın önce yemeyin yani
 
Senin konularını da biliyoruz bu arada hata yaptı diye anneliğine kimse laf söyleyemez. Yanlışını güzelce anlatırız olur biter. Ne haddimize evladına karışmak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…