- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bu hayatını yaşamak değil ki.ipsiz sapsız bir flört sitesinden adını sanını bile bilmediğin biriyle sexiting yapıyorsun.hayatını yaşamanın bile bir seviyesi var.çapkınlığın bile bir şerefi var.adam gibi yüzyüze tanışacak becerisi olmayan saçma sapan işlerle kendini avutmanın derdinde.ne geçti şimdi eline yani.ben buraya konu açmaya utanırım valla.çok zavallıca bir hareket yapılan.yoksa yok yani şu dönemde.ortada adam gibi bir ilişki var da ben mi yaşamasın dedim.bu nedir 15 yaşında kızlar gibi.Sen genelleme yaptın yazdığını dön tekrar oku. Yeni nesil anneler hoppa ne demek? Anne oldular diye hayatlarını yaşamayacaklar mı? Çocuğa layığıyla baktıktan sonra maddi manevi , gerisine kimse karışamaz. Konu sahibinin hatalarını zaten kendisine yazdık. Senin amacın başka ferhans.
Tanışma yolu hiç yakışmıyor.günlük hayatta olağan akışta biriyle tanişsa tamam diyeceğim.bu arada çocuklu kadınların genç kız gibi ilişki peşinde koşması bence eleştirilecek bir nokta yine de.madem bu kadar ilişki peşindesin o zaman çocuk yaparken de 40 kere düşüneceksin.anneliğin bir onuru olmalı.öyle her aklına eseni yapamazsın.ben 30 yaşında ve bekarım.buna rağmen bağzı şeyleri kendime yakıştıramıyorum.millet de iyice kendini aştı.telefonda tanımadığı etmediği bir herifle cinsellik muhabbeti yapan bir anne.size hoş geliyor mu ?
Haklısın babaya da yüklemek lazim.babaya da yüklemek lâzım diye anneninki ortadan kalkmıyor ki.evde çocuk var çocuk.nereye cinselliğini özgürce yaşayacaksın? Nereye postalayacaksın çocuğu ? Sen milletin evine gitsen çocuk belli bir yaştan sonra anlamayacak mı annesinin ne işler karıştırdığını. Bırakın ya.kendi çocukluğunuzu düşünün.isterim annemin bazen onun bunun evine gitmesini diyen var mı gerçekten.elinizi vicadnınıza koyun.Cok kotu bir bakis acisi. Bir cocuk dogurunca evliya falan olmuyor insanlar. Alt tarafi bir tane bebek buyutup karnimizdaonu dunyaya getiriyoruz ve artik bir cocugumuz olmus oluyor. Babalara yuklenmeyen 'agir ol, babasin sen sorumlulugunu sirf anne diye kadina yuklemek dupeduz erk zihniyettir, sen bir de bekar rahat modern bir kadinsin, bu laf yakismadi. Sahsen ben anne de olsam hayatimda sadik olmam gereken bir erkek olmadigi surece cinselligimi istedigim gibi rahatca yasarim. Insanlarin hayat tarzina annesiniz siz diyerek limit koymaya calismak korkunc. Annelik gorevleri ayridir, annenin ayni zamanda hala bir insan oldugu da unutulmamalidir.
Konu sahibine donersem, ben eski konularinizi bilmiyorum arkadaslar ona gore yorum yapmis, ama bence bir sey yapiyorsaniz sonrasinda ay rezil mi oldum demeniz cok sacma. Bile isteye adamla konusmussunuz cinsel sohbet etmissiniz. Sonra ay adim cikar bilmem ne gecin bu ayaklari. Sizinki herkesi elestirip, kendi deyimiyle 'namuslu' takilip kapali kapilar ardinda yemedigi halt kalmayan guya muhafazakarlarin yaptiklarina benziyor.
Genellemelerinize katılmak pek mümkün değil. Genc, sağlıklı bir kadın neden cinsellige düşkün olmasın? Saydığınız etkenler de vardır muhakkak ama sadece erkeklerin hormonları yok bilin. Ama konu sahibi sadece hormonlariyla hareket edecek lükse sahip degil su andaBen kadınların derdinin hiçbir zaman hormon olduğunu düşünmüyorum zaten.bence o durum çok nadir.kadınların amacı ilgi oluyor.haa bir de diğer kadınlardan geri kalmamak.tercih edilen, istenen kadın olmam.seksi bazı erkeklerdeki gibi aşırı seven kadına pek rastlamadım.
Bence dedim bence.neyse be.herkes uçkur düşünü olmuş.gram maneviyat kalmamış millette.ulen müge anlı ne hâllere düşürdün milleti.Genellemelerinize katılmak pek mümkün değil. Genc, sağlıklı bir kadın neden cinsellige düşkün olmasın? Saydığınız etkenler de vardır muhakkak ama sadece erkeklerin hormonları yok bilin. Ama konu sahibi sadece hormonlariyla hareket edecek lükse sahip degil su anda
En maneviyatli sizsiniz tamam, cinselligi seven herkes uçkur düşkünüBence dedim bence.neyse be.herkes uçkur düşünü olmuş.gram maneviyat kalmamış millette.ulen müge anlı ne hâllere düşürdün milleti.
Gelsin beğenmedimler, gözyaşlı gülücükler.
Bu site çok acayip bir yer.geçen kadının biri kocam benimle hiç ilgilenmiyor ondan sonra da ilgi gösteren yere gidiyor kadınlar dedi diye linçlemişlerdi.bazen de ölümüne seks savunuluyor.En maneviyatli sizsiniz tamam, cinselligi seven herkes uçkur düşkünüistediğiniz de olsun madem boş gecmedim emojimi de attim
Valla canınızın istediğini cımbızla çekince böyle saçma varsayımlarda bulunuyorsunuz. Siz de alakalı alakasız her konuda duyar kasmaya, nabız ölçmeye bayılıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, niye ki? Burda yüzlerce kadin, yüzlerce farklı fikir var. Niye her konuda herkes hemfikir olsun ki?Bu site çok acayip bir yer.geçen kadının biri kocam benimle hiç ilgilenmiyor ondan sonra da ilgi gösteren yere gidiyor kadınlar dedi diye linçlemişlerdi.bazen de ölümüne seks savunuluyor.
Haklısın da bazen kendimi tutamıyorum.psikolojimi bozuyor bu zihniyet.sırf milletten geri kalmamak için bu tazr erkek muhabbeerine giriyorum ama eskisinden daha da mutsuzum.emin olun ki kaliteli ve samimi bir ilişkinin verdiği tatmini dizi dizi erkek vermiyor.buna rağmen insanlar neden bu kadar ortalığı birbirine katma, skor kasma dersinde anlayamıyorum.bu düzen canımı sıkıyor.ortalık yarışa dönüyor düzgün insanların da sinirleri bozuluyor.Valla canınızın istediğini cımbızla çekince böyle saçma varsayımlarda bulunuyorsunuz. Siz de alakalı alakasız her konuda duyar kasmaya, nabız ölçmeye bayılıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, niye ki? Burda yüzlerce kadin, yüzlerce farklı fikir var. Niye her konuda herkes hemfikir olsun ki?
İlac mi ictin nettin senHaklısın da bazen kendimi tutamıyorum.psikolojimi bozuyor bu zihniyet.sırf milletten geri kalmamak için bu tazr erkek muhabbeerine giriyorum ama eskisinden daha da mutsuzum.emin olun ki kaliteli ve samimi bir ilişkinin verdiği tatmini dizi dizi erkek vermiyor.buna rağmen insanlar neden bu kadar ortalığı birbirine katma, skor kasma dersinde anlayamıyorum.bu düzen canımı sıkıyor.ortalık yarışa dönüyor düzgün insanların da sinirleri bozuluyor.
Evet psikiyatri ilacına başladım ve aklım başıma geldi.zaten eskiden de böyle düşünüyordum ama beni millet delirtmişti.İlac mi ictin nettin sen
Oha vurdum gol olduEvet psikiyatri ilacına başladım ve aklım başıma geldi.zaten eskiden de böyle düşünüyordum ama beni millet delirtmişti.
Ohaa yok yok çüş ahlaksızlığında bu kadarı siz utanma nedir bilmiyorsunuz ar damarınız çatlamışAdam bekar eminim.sorun bu değil.keske evli olsaydı.en azından ağzı kapalı olurdu
Haklısın babaya da yüklemek lazim.babaya da yüklemek lâzım diye anneninki ortadan kalkmıyor ki.evde çocuk var çocuk.nereye cinselliğini özgürce yaşayacaksın? Nereye postalayacaksın çocuğu ? Sen milletin evine gitsen çocuk belli bir yaştan sonra anlamayacak mı annesinin ne işler karıştırdığını. Bırakın ya.kendi çocukluğunuzu düşünün.isterim annemin bazen onun bunun evine gitmesini diyen var mı gerçekten.elinizi vicadnınıza koyun.
Bakın banane sizin özgür cinselliğinizden ama benim eleştirim bu kadar erkek düşkünü kadınların ne akla hizmet anne olduğu.bu dünyada da herşey aynı anda olmuyor yani bunu herkes biliyor. Annelik demek fedakarlık demek, merhamet demek.ortalarda özgürce cinsellik yaşarım diye diye gezen pişkin bir kadın bunlara sahip olabilir mi sizce ?
Bence dedim bence.neyse be.herkes uçkur düşünü olmuş.gram maneviyat kalmamış millette.ulen müge anlı ne hâllere düşürdün milleti.
Gelsin beğenmedimler, gözyaşlı gülücükler.ileride kolunuz bacağınız tutmamaya, altınıza etmeye başladığınızda da size bakmaz sevişmeye gider artık o yetiştirdiğiniz çocuklar.onlar size ne yapayım anne sağlıklı bir kadının, erkeğim der artık. Maneviyat vermediğiniz çocuklardan maneviyat beklersiniz ama.
Evet psikiyatri ilacına başladım ve aklım başıma geldi.zaten eskiden de böyle düşünüyordum ama beni millet delirtmişti.
Sen bu konularda en son akıl verecek insansın seni bilmesek yicez hadi ordanBence dedim bence.neyse be.herkes uçkur düşünü olmuş.gram maneviyat kalmamış millette.ulen müge anlı ne hâllere düşürdün milleti.
Gelsin beğenmedimler, gözyaşlı gülücükler.ileride kolunuz bacağınız tutmamaya, altınıza etmeye başladığınızda da size bakmaz sevişmeye gider artık o yetiştirdiğiniz çocuklar.onlar size ne yapayım anne sağlıklı bir kadının, erkeğim der artık. Maneviyat vermediğiniz çocuklardan maneviyat beklersiniz ama.
Maneviyattan bahseden tacize uğrayanları kıskandıgını itiraf etmişti okadar rezil ki şimdide ahlaklı kadın profili çizmeye çalışıyorDedi sitenin en maneviyat duskunu (!) kadini. Konularini da bilmesek inanacagiz ferhans...
Senin konularını da biliyoruzBu hayatını yaşamak değil ki.ipsiz sapsız bir flört sitesinden adını sanını bile bilmediğin biriyle sexiting yapıyorsun.hayatını yaşamanın bile bir seviyesi var.çapkınlığın bile bir şerefi var.adam gibi yüzyüze tanışacak becerisi olmayan saçma sapan işlerle kendini avutmanın derdinde.ne geçti şimdi eline yani.ben buraya konu açmaya utanırım valla.çok zavallıca bir hareket yapılan.yoksa yok yani şu dönemde.ortada adam gibi bir ilişki var da ben mi yaşamasın dedim.bu nedir 15 yaşında kızlar gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?