Internet aski

Bana bile saldırdı bırak pamuğu. Hayır bir de libidosu düşük kadınım sitede bilen bilir.

Evet çok sacma ve yanlış düşünüyorsun. Bilgin olmadan fikrin de olmasın bence.

Annelik çok farklı bir mevki olsaydı ilk çocuktan sonra hormonlar devreye girer ve seks istemezdik değil mi? Tabi ki çocuklar varsa hayatına herkesi alamazsın, çocuklarla adamı aynı eve sokmazsın ama bu ayarı anneler düşünür zaten sen kendini yorma.

seks çocuğu olmayanlara özel bir eylem bilmiyor muydun?
çocuğun yoksa mesela günde 3 farklı erkekle sevişebilirsin o zaman ortalık malı olmazsın çocuğun varsa telefonda bile cıss..

İşte konu sahibi ve onu destekleyenlerin algılayamadığı noktada bu zaten. '' istediğiyle konuşur, isterse 10 kişiyle konuşur size ne '' diyenler var şaka gibi. Yahu burada zaten ben dahi eleştirenlerin konu sahibinin biriyle flörtleşmesine laf ettiklerini düşünmüyorum aynı şeyi konuşuyoruz aslında. Konuşabilir ikinci üçüncü evliliklerde böyle tanışarak ilerliyor. Ama evlat sahibi bir annenin bencillik yaparak cinsel içerikli muhabbetler döndürdüğü adamın çocuğunun okulunda ki bir baba olması ve bu duyulduğunda ise direk çocuğunu etkileyecek olmasını düşünmesi gerekirken pamuk hanım kendini dert ediniyor. Adam bunu bir yaysa olacak belli zaten veliler öğretmenler derken çocuğa gidecek elbet bu noktada bile çocuğu için endişelenip kendine çeki düzen vermiyor da hala ilgi görmemiş olmasına yanıyor. Bu yüzden anne rolüne yakıştırmadım kendisini.

Tabii, bekar anneler "kutsal" görevleri nedeniyle piyasadan çekilsin, belki sana o zaman daha çok düşer dimi?
Sen değil miydin evli arkadaşlarının bile iyi giden cinsel yaşamını kıskanan :d
Bir sonraki konuda da şey dersin, öğrencilik çok mühim bir sorumluluk, kızlar mezun olana kadar sevgili yapmasın...
Böyle böyle piyasada rakip azaltacak kafaya gel

seks çocuğu olmayanlara özel bir eylem bilmiyor muydun?
çocuğun yoksa mesela günde 3 farklı erkekle sevişebilirsin o zaman ortalık malı olmazsın çocuğun varsa telefonda bile cıss..
Çocuklar olmayaydı bendeki seks kimsede olmazıdı piuuuu

Sizin de ne geniş çevreniz varmış her meslekten her yönden düşünen kadın,erkek görüp her duruma genelliyorsunuz maşallah
Aslında şu şöyle,bu böyle görüyorum,duyuyorum diyerek kendi düşüncelerinizi yazıyorsunuz bence ama ne diyebiliriz

Bahsettiğiniz karakterde bir adam arkanızdan konuşur, isminizi de yayar. Çocuğunuz için çok üzüldüm. Bekar, çocuklu bir kadın elbette ilişki yaşayabilir ama gözünüzü seveyim şu teknolojiyi bunlar için kullanmayın. Fotoğraflarınız elden ele dolaşır,yıllar sonra bile karşınıza çıkar. Fotoğraf olduğunu söylemediniz ama ben nedense görüntülü bişeylerin olduğunu düşündüm. 18 lik kız cahilliğiyle hareket etmenin adı özgürlük falan değil. Adı üstünde cahillik.

"Bagggzi" insanlar sizinki gibi renksiz ruhsuz berbat bir hayat yasamak istemiyor.

Eger adamin elinde resminiz yoksa, ses kaydiniz yoksa, yazismalardakinin siz oldugunu gosteren bir kanit da yoksa yalanlayabilirsiniz cok kolay. Birisi sorarsa da bana kafayi takmis, reddedince de sinirlendi o yuzden boyle seyler uyduruyor dersiniz. Yani bu konuda durust olamiyorsaniz. Adama da telefonda evet o bendim ya da o ben degildim demeniz bir sey ifade etmez ve kanitlamaz. Kanit vermeyin adama, yaniniza gelirse tanimiyormus gibi davranin diretirse de bu tavrinizi degistirmeyin. Adam suphelenmistir ama yuzde yuz emin olmadan isminizi yaymaz bence.

Kızlar yalnızdım.gerek skype da sesli gerek mesajla sarak zevk aldim.o da keyif aldı.guzeldi.ama utanıyorum.aslinda doğru söylüyorsunuz sorumluluğunu almam lazim

Niye yasiniza uygun davranmiyorsunuz? Cocugunuz da var ustelik. Bu kadar mi acsinjz cinsellige? Hadi yaptiniz diyelim neden cevrenizden birisi? Ben anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…