- 10 Nisan 2014
- 42.494
- 113.833
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bana bile saldırdı bırak pamuğu. Hayır bir de libidosu düşük kadınım sitede bilen bilir.Konudaki kadın sıkıntılı,problemli biri. Ama ilişki yaşamaya engeli yok, bekar bir kadın. Psikolojik sorunları var,aşamıyor. Evliliğinde de vajinusmus yaşamış,şimdi sextinge evrilmiş olması büyük aşama. Ortalık malı değil yani. Zaten siz konudaki kadını eleştirmediniz,çocuğu olan bekar kadın ilişki yaşayamaz,sexting yapamaz,flört edemez dediniz.
Evet çok sacma ve yanlış düşünüyorsun. Bilgin olmadan fikrin de olmasın bence.Valla bence olmalı ne yalan söyleyeyim.annelik çok farklı bir mevkiymiş gibi geliyor bana.yakıştıramıyorum.
Ama söyleyeyim benim kafamdaki şablon bu.çok saçma ve çok yanlış da olabilir ama aklımda olması gereken profil bu.
Bu konuda seviyeli ve adam gibi bir ilişki olmiş olsa mantığımı devreye sokabilirdim ama maalesef konuda tutar yön yok.böyle düşünmesem bile bırakın bir anneyi, çocuksuz bekar bir kadına da yakışmıyor bence şu sanal muhabbbetler.eee gidin adam gibi yüzyüze tanışın.tanınmayan edilmeyen adamla internetten konuşmak aynı zamanda yokluk işareti.haa yoklukta olmak da suç değil.ama böyle son çare olarak etrafa saldırıyormuş gibi oluyor.o dönemde yokluktaysan da paşa paşa bekle, en azından kendine saygını kaybetme.hiç bir hanımefendiye yakışmıyor bence.
mesajım.size seks dolu maneviyatsız hayatınızda başarılar dilerim.hayırlı cinsel hayatlar.
Annelik çok farklı bir mevki olsaydı ilk çocuktan sonra hormonlar devreye girer ve seks istemezdik değil mi? Tabi ki çocuklar varsa hayatına herkesi alamazsın, çocuklarla adamı aynı eve sokmazsın ama bu ayarı anneler düşünür zaten sen kendini yorma.Valla bence olmalı ne yalan söyleyeyim.annelik çok farklı bir mevkiymiş gibi geliyor bana.yakıştıramıyorum.
Ama söyleyeyim benim kafamdaki şablon bu.çok saçma ve çok yanlış da olabilir ama aklımda olması gereken profil bu.
Bu konuda seviyeli ve adam gibi bir ilişki olmiş olsa mantığımı devreye sokabilirdim ama maalesef konuda tutar yön yok.böyle düşünmesem bile bırakın bir anneyi, çocuksuz bekar bir kadına da yakışmıyor bence şu sanal muhabbbetler.eee gidin adam gibi yüzyüze tanışın.tanınmayan edilmeyen adamla internetten konuşmak aynı zamanda yokluk işareti.haa yoklukta olmak da suç değil.ama böyle son çare olarak etrafa saldırıyormuş gibi oluyor.o dönemde yokluktaysan da paşa paşa bekle, en azından kendine saygını kaybetme.hiç bir hanımefendiye yakışmıyor bence.
Konudaki kadın sıkıntılı,problemli biri. Ama ilişki yaşamaya engeli yok, bekar bir kadın. Psikolojik sorunları var,aşamıyor. Evliliğinde de vajinusmus yaşamış,şimdi sextinge evrilmiş olması büyük aşama. Ortalık malı değil yani. Zaten siz konudaki kadını eleştirmediniz,çocuğu olan bekar kadın ilişki yaşayamaz,sexting yapamaz,flört edemez dediniz.
İşte konu sahibi ve onu destekleyenlerin algılayamadığı noktada bu zaten. '' istediğiyle konuşur, isterse 10 kişiyle konuşur size ne '' diyenler var şaka gibi. Yahu burada zaten ben dahi eleştirenlerin konu sahibinin biriyle flörtleşmesine laf ettiklerini düşünmüyorum aynı şeyi konuşuyoruz aslında. Konuşabilir ikinci üçüncü evliliklerde böyle tanışarak ilerliyor. Ama evlat sahibi bir annenin bencillik yaparak cinsel içerikli muhabbetler döndürdüğü adamın çocuğunun okulunda ki bir baba olması ve bu duyulduğunda ise direk çocuğunu etkileyecek olmasını düşünmesi gerekirken pamuk hanım kendini dert ediniyor. Adam bunu bir yaysa olacak belli zaten veliler öğretmenler derken çocuğa gidecek elbet bu noktada bile çocuğu için endişelenip kendine çeki düzen vermiyor da hala ilgi görmemiş olmasına yanıyor. Bu yüzden anne rolüne yakıştırmadım kendisini.ben anlamadım bu konuyu ya. bu kadar sayfa olmuş , yorumları okumadım. muhtemelen herkes aynı şeyi söylemiştir. akıl var mantık var nasıl tanıyacak sadece sesinizden , kısa bir cümlenizden adam sizi? belli ki çıplak foto falan yolladınız, bir şekilde kendinizi gösterdiniz. sorumluluğunu alamayacağınız şeyleri yapmasanız keşke. adam bekar siz bekar. konuşabilirsiniz usulünce. hayatınızda kimse olmayacak değil elbette ama bunun yolu bu değil. siz annesiniz. küçük yerde yaşıyormuşsunuz. kendinizden önce çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. artık hormonlarınızla değil, aklınızla hareket edin lütfen.
Tabii, bekar anneler "kutsal" görevleri nedeniyle piyasadan çekilsin, belki sana o zaman daha çok düşer dimi?Valla bence olmalı ne yalan söyleyeyim.annelik çok farklı bir mevkiymiş gibi geliyor bana.yakıştıramıyorum.
Ahaha benimki seninkinden de düşüktür hemşirem. Elimde bir göbekli koca var,üç beş yıla tepesi de açılır,bende nası olsun libido şimdiBana bile saldırdı bırak pamuğu. Hayır bir de libidosu düşük kadınım sitede bilen bilir.
Çocuklar olmayaydı bendeki seks kimsede olmazıdı piuuuuseks çocuğu olmayanlara özel bir eylem bilmiyor muydun?
çocuğun yoksa mesela günde 3 farklı erkekle sevişebilirsin o zaman ortalık malı olmazsın çocuğun varsa telefonda bile cıss..
O da bişey mi tacize uğrayan kişiyi bile kıskandı bir erkek tarafından arzulanmis diye.Düzgün bir adam bulamadı diye hırsını tüm site kadınlarından çıkarıyor. Saçmasapan tezleri var. Kürtaj olanı bile kıskandığını yazdı yahu
Sizin de ne geniş çevreniz varmış her meslekten her yönden düşünen kadın,erkek görüp her duruma genelliyorsunuz maşallahiçten içe herkes de biliyor gerçekleri.beni kızdıramazsınız.ne olmuş yani bekar doktorsa.ne doktorlar gördüm ben iki lafı bir araya getiremeyen, boş beleş. Neyse ya son mesajım.size seks dolu maneviyatsız hayatınızda başarılar dilerim.hayırlı cinsel hayatlar.istisnalar kaideyi bozmaz.her doktor da kaliteli değildir.hem kaliteli de olabilir banane.diyeceğim tek şey allaha şükür fedakâr, ahlaklı, 15 yaşında kız zihniyetinini aşabilmiş, aklı başında, maneviyatlı bir annem var.ancak çocuklara acıyorum.çocuğun annesi internette yüzünü bile görmediği bir adama sexting yapıyor ya şaka gibi.buradaki çoluklu çocuklu tipler de bu saçmalığı savunuyor canla başla.
bu sahneye şahit olsam bir daha o kadını anneden sayamazdım heralde.en son 19 yaşında yapmıştım ben bu hareketi.o zaman bile seviyesiz ve şaçma geliyordu.
ayyy hahahahah yok yok tanımıyorum 44’leri görünce sorayım dedimNe bileyim ben kayisi mi yiyodu, napiyodu, baksana Malatya'da misin diyollaa, taniyan cikti, ay pamuk rezil oldun annem gdgdgdg
"Bagggzi" insanlar sizinki gibi renksiz ruhsuz berbat bir hayat yasamak istemiyor.Tanışma yolu hiç yakışmıyor.günlük hayatta olağan akışta biriyle tanişsa tamam diyeceğim.bu arada çocuklu kadınların genç kız gibi ilişki peşinde koşması bence eleştirilecek bir nokta yine de.madem bu kadar ilişki peşindesin o zaman çocuk yaparken de 40 kere düşüneceksin.anneliğin bir onuru olmalı.öyle her aklına eseni yapamazsın.ben 30 yaşında ve bekarım.buna rağmen bağzı şeyleri kendime yakıştıramıyorum.millet de iyice kendini aştı.telefonda tanımadığı etmediği bir herifle cinsellik muhabbeti yapan bir anne.size hoş geliyor mu ?
Kızlar yalnızdım.gerek skype da sesli gerek mesajla sarak zevk aldim.o da keyif aldı.guzeldi.ama utanıyorum.aslinda doğru söylüyorsunuz sorumluluğunu almam lazim
Ulen ben yanıbaşımdaki kocamla bukadar konuşmuyorum, memlekette konuşmadığın adam kaldı mıTinderdan da 20 sene önce hoşlandığım adamla konuştum
Olmayan beyin yorulurmu ya haa tamam yemedi ondan .Daha fazla yazamayacağım valla beynim yoruldu bugün.kendimi anlatmak için çırpınırken yoruldum.iyi geceler.
Bem yüzyüze adam gibi tanışmayı becerebiliyorum canim.internette yüzümü bile görmeyen adama muhtaç değilim."Bagggzi" insanlar sizinki gibi renksiz ruhsuz berbat bir hayat yasamak istemiyor.
Sen en iyisi "f.ckbuddy araniyor" diye ilan ver. Atesin anca oyle sonerTinderdan da 20 sene önce hoşlandığım adamla konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?