merhabalar.
2,5 yıl önce bende eşimle internet ortamında tanıştım. 2 ay netten arkadaşça sohbet ettik. hatta sabahlara kadar sohbetimiz sürüyordu. sanal ortamdaki arkadaşlıklara karşı bir insandım ben. ciddi olarak algılamamıştım bile. 2 ay sonra hep böyle sanal ortamdamı görüşücez birbirimizi tanımamıza imkan verelim diye teklifde bulundu. kanım kaynamışdı birbirimizde telefon numaralarımız bile yokken internet sanal ortam başlamıştı beni ona. bi akşam geç kalsa merak eder kendi kendime triplere girer olmuşdum. yüzyüze görüştük. bana 9 ay sonra evlenme teklif etti ve ben onu yine ciddiye almamışdım. 3 ay önce evlendik. ve o zamanki tanıdığım eşim nasılsa 2,5 yıldır hiç bir değişme olmadı hal ve hareketlerinde. çok mutluyum. sadede geleyim :) mutluluk nerde nezaman kapını çalacağı belli olmuyor.
evet yaaa sen çok acele ediyorsunsonuçta tanımadığın ve çevreninde tanımadığı bir insan yani günümüzde bu olaylar çok oluyor. insanlar kendilerini farklı tanıtıyolar ben bundan çok korkmuşdum allaha çok şükür başıma gelmedi umarım seninde gelmez. ama sakın seni üzmesine izin verme.
benim de bir kız arkadaşım..böyle bir evlilik yapmıştı..ama evliliği çok kısa sürdü...ben gene de arkadaşlık süresi içinde insanların birlikte yüzyüze ,yanyana iletişim kurmaları gerektiğini düşünüyorum..
netlog diye bir site var. ben o siteye video izlemek amaçlı takılıyordum. orda chat sayfasıda varmış bi anda bi sayfa açıldı slm diye. bende karşılık verdim canımda sıkılıyordu zaten. öyle başladı iştee. 15 gün kadar netlo9g sayfasından sohbet ettik. sonra msnimi istedi msnden devam ettik. birbirimizle konuşuyoruz sohbet ediyoruz ama ne o benim resmimi görmüşdü nede ben onunkini. ne o bana dedi resmin varmı diye nede ben ona. internette msnden konuşmalardan sonra 1 ay sonra birbirimize kamera açtık. 1 ay sonrada yüzyüze görüştük zaten. ilk gün zaten anlatılmaz yaşanır. resmen saçmalıyorsun karşındakide saçmalıyor. güzeldi hoşdu hala anarız nerden nereye geldik diye. o sivaslı ben trabzonluyum. ailesi köyde yaşıyor zaten. kültürlerimizde pek yakın olmasada aile terbiyelerimiz ailelerimiz birbirine uyum sağlıyor. ailede çok önemli bi faktör. herşeyi her ince ayrıntıyı gözünün önünden geçirip bi karar almadan en ince ayrıntısına kadar konuşmalısın ki sonradan problemler çıkmasın. herkes internette tanışdığın insandan fayda gelmez gözüyle bakıyor. bende öyle bakıyordum ve şöyle düşündüm sonuçta o sitede bende vardım. oda benimle tanıştı. herşey karşılıklı yani. eğerki karşındaki insanın dürüst olduğuna inanıyorsan önyargıların zamanla gidecektir. ama sende ön yargı yok direkmen olaya giriş varsen yinede acele etme hayal kırıklığınada uğrayabilirsin herşeyi göze al ve öyle buluşmaya git
Ilk kez gördügün bir erkekle 2 gece ayni odada mi kaldin, aaa sok oldum
Kac yasindasiniz? Merak ettim.
Ilk bulusmada "benimle evlen" falan demesini bekledigini yazmistin, o da demisBana eski zamanlari hatirlatti, ama önceden yabanci biriyle ayni odada kalinmiyordu sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?