internet aşkım

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
kızlar selam,
yorumlarınızı merak edıyorum lutfen yazın bişiler.

haziran ayında facebook da bir cocugun bana mesaj atmasıyla basladı hersey.
canım cok sıkılıyordu ben de konusmak ıstedim.
o gün bugun konuusyoruz dertlesıyoruz ama sadece arkadas olarak.
ailelerımzıı herzeyımzıı bılıyoruz aldıgımız eğitimler falan
telefon numaralarımızı 2 ay snr falan verdık bırbırımıze
daha snr,,nette denk geldıkce konustuk msn de yanı,
aksamları saatlerce kamera acıp sohbet edıyorduk cok espirili biri uykumuz gelse de yatamıyorduk
kitaplar hakkında çok konustuk ben tam bır kıtap kurduydum o da oyle sürekli tartıstık kitaplar hakkında
.
bu cocuk g doguda gelişmiş bir ilde calısıyor asıl bizim memleketli çıktı daha ben soylemeden o soylemıstı cok sasırmıstım aaa biz de oralıyız demiştim .
neyse o gün bugun 6 ay gectı ve son 1 aydır bana güzel mesajlar atmaya basladı
çok güzelsin falan demeye basladı ve biz şimdi
yılbası aksamı bulusacağız
ortada bir sehırde ikimize de yakın
aslında o benım oldugum sehre gelmek ıstıyordu ama o gelırse eger gün kaybı oluyor çünkü kendısı ct pazar da yogunluktan dolayı calısıyor .

her gece saatlerce mesajlasmaya basladık ben zaten hoslanmaya baslamıstım ondan konusması gülüşü espirili oluşu fln neyse ,,,
bana üstü kapalı ıltıfatlarda bulunuyor
of ben heyecandan ölebilirim .
düşünsenıze sürekli konustugunuz bırını 6 ay snr göreceksınız ,,
sizce nasıl davranmalıyım kızlar,ben cok eğlencelı bırıyım açığım doğalım
yardımcı olun bana

merhabalar.

2,5 yıl önce bende eşimle internet ortamında tanıştım. 2 ay netten arkadaşça sohbet ettik. hatta sabahlara kadar sohbetimiz sürüyordu. sanal ortamdaki arkadaşlıklara karşı bir insandım ben. ciddi olarak algılamamıştım bile. 2 ay sonra hep böyle sanal ortamdamı görüşücez birbirimizi tanımamıza imkan verelim diye teklifde bulundu. kanım kaynamışdı birbirimizde telefon numaralarımız bile yokken internet sanal ortam başlamıştı beni ona. bi akşam geç kalsa merak eder kendi kendime triplere girer olmuşdum. yüzyüze görüştük. bana 9 ay sonra evlenme teklif etti ve ben onu yine ciddiye almamışdım. 3 ay önce evlendik. ve o zamanki tanıdığım eşim nasılsa 2,5 yıldır hiç bir değişme olmadı hal ve hareketlerinde. çok mutluyum. sadede geleyim :) mutluluk nerde nezaman kapını çalacağı belli olmuyor.

hadi ya çok sevındım allah mutlulugunu bozmasın cnm
ben belkı bıraz acelecıyım
şimdi ilk gorusme olucak ya heyecandan öluyorum ben
ama
o da aynısı
şimdi o sdece bana guzelsın ıyısın hoşşun dıyor
bazen canım dıye mesaj atıyor ve her sabah bana şiir yazıyor cep telımde hep şiir mesajlarına uyanıyorum:)
bikere bebegim dedi bikere hayatım dedı
off ben hemen evlen benle falan demesını beklıyorum cok etkılendım ama sacma düşündüğümün farkındayım:))
bana mesela çok güzel vakıt gecırecegız dedı
çok ıyı bır mekanda yer ayırttırdık orda eglenıcez
ıkımıze de uzak bır sehır oldugu ıcın o gece o sehırde konaklamak zorunda kalacağz ıkımızde.
bana dıyor sen cok masumsun bebek gbisin için çok ıyı cok merhametlısın dıyor
ruh ıkızımsın dıyor bazen

sizce sabırlı olmam lazım dımı ciddi düşünmesını daha benı gormeden beklememem lazım:)))

evet yaaa sen çok acele ediyorsun sonuçta tanımadığın ve çevreninde tanımadığı bir insan yani günümüzde bu olaylar çok oluyor. insanlar kendilerini farklı tanıtıyolar ben bundan çok korkmuşdum allaha çok şükür başıma gelmedi umarım seninde gelmez. ama sakın seni üzmesine izin verme.

bana inşaat mühendisi oldugunu soylemıstı
ben de makına muhendisiyim
o söylemeden soylememıstım meslegımı:)

şimdi diyor kı karsılastıgımızda kımlıgıme herseyıme bak dıyor hepsını sana gostereceğim diyor
şirket kartımı da göreceksın dıyor dalga gecıyor hatta
muhendismiyım diilmiyım ınanıncaksın dıyor
evet yapım geregı malesef cok acelecıyım ben
benden de 3 yas kucuk kendısı:))
senın durumuna cok sevındım gercekten ya siz nasıl tanıstınız_?nette?

benim de bir kız arkadaşım..böyle bir evlilik yapmıştı..ama evliliği çok kısa sürdü...ben gene de arkadaşlık süresi içinde insanların birlikte yüzyüze ,yanyana iletişim kurmaları gerektiğini düşünüyorum..

yuzyuze tanımak sart zaten
ama ılk tanısmalar da artık ınternet ortamında olabılıyor
ondan snrası yuzyuze grsmeler oldukca önemlı tabıkı tanımak adına

Bu durum severek evlenenlerinde başına geliyo,eğer o senin kısmetinse bence internet sadece vesile

kızlar benım merak ettiğim bız 5 aydır arkadasca konusyorduk
son 1 aydır
bana ılgı duymaya basladı
nıyetı farklı olsa kullanmak dalga gecmek vs en basından bellı olmazmıydı?
buna ınanmak ıstıyorum benımle oyun oynamadıgına

netlog diye bir site var. ben o siteye video izlemek amaçlı takılıyordum. orda chat sayfasıda varmış bi anda bi sayfa açıldı slm diye. bende karşılık verdim canımda sıkılıyordu zaten. öyle başladı iştee. 15 gün kadar netlo9g sayfasından sohbet ettik. sonra msnimi istedi msnden devam ettik. birbirimizle konuşuyoruz sohbet ediyoruz ama ne o benim resmimi görmüşdü nede ben onunkini. ne o bana dedi resmin varmı diye nede ben ona. internette msnden konuşmalardan sonra 1 ay sonra birbirimize kamera açtık. 1 ay sonrada yüzyüze görüştük zaten. ilk gün zaten anlatılmaz yaşanır. resmen saçmalıyorsun karşındakide saçmalıyor. güzeldi hoşdu hala anarız nerden nereye geldik diye. o sivaslı ben trabzonluyum. ailesi köyde yaşıyor zaten. kültürlerimizde pek yakın olmasada aile terbiyelerimiz ailelerimiz birbirine uyum sağlıyor. ailede çok önemli bi faktör. herşeyi her ince ayrıntıyı gözünün önünden geçirip bi karar almadan en ince ayrıntısına kadar konuşmalısın ki sonradan problemler çıkmasın. herkes internette tanışdığın insandan fayda gelmez gözüyle bakıyor. bende öyle bakıyordum ve şöyle düşündüm sonuçta o sitede bende vardım. oda benimle tanıştı. herşey karşılıklı yani. eğerki karşındaki insanın dürüst olduğuna inanıyorsan önyargıların zamanla gidecektir. ama sende ön yargı yok direkmen olaya giriş var sen yinede acele etme hayal kırıklığınada uğrayabilirsin herşeyi göze al ve öyle buluşmaya git

hmm duymadım cnm hıc o sıteyı
ya sen bir ay snr görüşmüşsün bır de bendekı heyecanı düşün 6 ay
evet önyargı yok direk olaya giriş var bu yönüm çok kötü benim ya((
sizin de baya farklıymıs yasadıgınız yerler gercekten
biz nevsehırlıyız nevsehırın avanos ılcesınden kökumuz oraya dayanır
ama ben bursa da yasıyorum o da adana da iş şartlarından dolayı
onun aılesı nevsehırde oranın kulturu ıle buyumus
ben de bursa kulturu ıle buyudm
şimdilşik anlasıyoruz ama ılk gorsu cok onemlı
bana dıyor zaten ben cok cekıngenım telefondakı gbi rahat olamayabilirim ılk 1 saat falan dıyor:)

netten adam cıkmaz konusuna bende katılmıyorum,
sonucta dediğin gbi sen de o sıtede uye oluyorsun
bakalım 31 aralıkta bulusacagız ılk görüşmeyı yazarım sana:)

dikkatli ol derim canım ben de :)
internette herkes dürüst olmayabılır
hem de cesaretıne hyrnn kaldım valla

Son düzenleme:
Merhaba canım, reel hayatımızda olduğu gibi sanal hayatımızdada kötü insanlar olabiliyor. Temkinli olmayı elden bırakmamak lazım, aynı şehirde başbaşa bir gece geçirecekmişsiniz, yinede dikkatli ol, sonradan pişman olacağın şeyler yaşama. Ama bir taraftanda anın tadını çıkar, inşallah herşey güzel geçer canım..Buraya yaz gelişmeleri emi

kızlar selam
merak edenler için yazıyorum
cuma gunu bulustuk
çok heyecanlandım aynen o da öyle

snr kalacagımız yere gttik ve sohbet etmeye basladık
kac saat sadece konustuk o anlattı ben anlattım
snr yılbası aksamı ıcın alısverıse cıktık ve odamızda güzel bir sofra hazırladık
muzik dinledık bişiler içtik.
ve sarılıp uyuduk:) belkı kımse ınanmaz ama gercekten sadece sarılıp uyuduk
sana değer verıyorum dedı ve bize yakısmaz eger bişiler yasarsak dedı

ct sabahı gusel bır kahvaltı ettık snr odada fılm ızledık,,akşam yemege dısarı cıktık ,,sonra aksam yıne odamıza geldık ve bişiler ıcerken yeteneksızsınızı ızledık:))))

bana kımlıgını gosterdı ,,gercekten o da bizim memleketlıymıs
insaat muhendsleri kartını gosterdı.
meslegi de doğru yanı

ve bana dedi ki ayrılırken dun sabah benı yolcu ederken
benım 8 senelık planımı one aldın ben evlenmek ıstoyorum senınle dedı:)
bana sans ver dedi,,
ben de gelıcem dedı ılk fırsatta hep bulusucaz dedı

öle işte
dün ben yoldayken aradı kackere ındın mı vardın mı
dün gece mesajlar attı cok ozledım falan dıye

öyle işte kızlar ben sagsalim döndüm ve karsıma cıkan da dürüst biriymiş:)

Ilk kez gördügün bir erkekle 2 gece ayni odada mi kaldin, aaa sok oldum
Kac yasindasiniz? Merak ettim.
Ilk bulusmada "benimle evlen" falan demesini bekledigini yazmistin, o da demis Bana eski zamanlari hatirlatti, ama önceden yabanci biriyle ayni odada kalinmiyordu sanirim...

Pelincim güzel geçtiğine çok sevindim canım, inşallah da aynı saygı ve sevgisini sürdürür. Bu arada acele etme bişeyler için, biraz daha zaman ver ve tanı onu, inşallah istediğin gibi olur her şey

evet kaldım bu karsılıklı guvenle alakalı birsey
32 yasındayım ve muhendisim
merak ettiysenız meslegımı de yazmak ıstedım

aynı odada kalmaya gelınce yanlış düşüncelere fırsat vermek ıstemem yasanılan kötu bırsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…