internet aşkım

Pelincim güzel geçtiğine çok sevindim canım, inşallah da aynı saygı ve sevgisini sürdürür. Bu arada acele etme bişeyler için, biraz daha zaman ver ve tanı onu, inşallah istediğin gibi olur her şey

Yok canım acele ettiğimiz falan yok zaten,
Sadece bundan snr daha ıyı tanıyacagız bırbıırmızı o kadar
Otel odasında kalmak demıs de yukardaki yorumlardan birinde,,
insan bazen tanıdıgı yuzlerce kez gorustugu bırı ıle bıle gidip kalamayabilir ama uzagındakı bı ınsan olsa bıle o guvenı saglayabılır.

otel odası denınce tabı farklı algılanabılıyor
ama ıkımızde yabancı bır sehırdeydık nerde kalıcaktık ben de onu düşündüm ...sokakta mı?

:) valla yaz olsaydi sokakta kalin diyesim geldi..birlikte sabaha kadar yorgunlugun dibine vurana kadar gezmek cok romantik olurdu ilk gun icin..

bence gercekten dikkatli davranıp tanımaya devam edersen zarar gormezsin zaen oneml olanda zarar gormemen bitse bile.. uni hayatımızda iş hayatımızda kotu kişiler karsımıza cıkabildiği gibi nette de cıkabilir bazen gercek hayatta cok iyi tanıdıgımızı dusundugumuz insanlar bile aslında kotu biri cıkabiliyo o yuzden ben net icin extra kotu veya extra avantajlı bişey gormuyorum dikkatli bi sekilde tanımaya devam et bence:) bu arada benim bir komsum ve bir arkadasım internetten evlendi komsum cok mutlu 1 cocugu var, arkadasım da bi ara nişanlıyken problem yasadı ama simdi 2 cocugu var cok mutlu:)

Aşk işte nerden nasıl geleceği belli olmuyor..
Sırf internet diye sapık olacak değil ki
Dilerim istediğin kadar güzel bir ilişkiniz olur

tesekuur ederım
zaten 7 aydır konusuyorduk
az cok huyunu suyunu öğrendım

bundan snr da tanımaya devam edeceğim.

evet nette tanısıp evlenen cok kısı var benım de bunndan 6 yıl once resım ogretmenı olan arkadasım
bır öğretım gorevlısı ıle nette tanısıp evlendı
ve ıkı cocukları var su anda..

Aşk işte nerden nasıl geleceği belli olmuyor..
Sırf internet diye sapık olacak değil ki
Dilerim istediğin kadar güzel bir ilişkiniz olur

evet çogu ınsan sapık gozuyle bakıyor olabılır
hatta bana da cahil gözüyle ya da olgunlasmamış kucuk bır kız cocugu oalrak goruyor olabılırler..

aşk mı tam bılmıyorum ama merak edenler ıcın yazmak ıstedım hepsı bu

Abla 32 yasindaysan zaten bazi seylere aklin eriyordur yani ne yapacagina karar verebilecek yastasin, neyin yanlis veya dogru oldugunu anlayabilirsin yani sana yanlis gelen bir seyi yapmazsin.
Ama ben daha kücüksünüz sandim, 20 yasinda mi ne oldugunuzu tahmin ettim ve o yüzden cok sasirdim cünkü o yasta olan bir genc kiz senin kadar saglikli bir karar veremez. O yüzden sasirdim ve sordum yani...

inşallah her şey iyi olur sizin için...
ama yine de iyi cesaret yani aynı odada kalmak ..
neyse inşallah evlenirseniz bunu da tatlı bi anı olarak eşinle hatırlarsın hayırlısı olsun..

Aynı odada kalmak hiç önemli değil. önemli olan fikirler. kişinn fikri neyse zikride odur. Aynı odada kalmadan bu sanal ortamda okadar pislik şeyler yapanlar var ki. 2 kişinin birbirine duyduğu sevgi ve en önemlisi saygıya bağlıdır bazı şeyler. Anlattığınıza göre size saygı duyan birisi. İnşallah sonuda başı gibi olur ve mutlu bir sonla biter sizin için. Artık internet okadar çok hayatımıza girdi ki burada arkadaşlıklar kurmakta çok doğal olmaya başladı. Velhasıl yalan söyleyecek kandıracak adam real den tanıdığınız biride olsa söyler zaten.
Mutluluklar..

:)))) anladım canım

İnşallah
Teşekkür ederim
Evet saygısız bir davranışı olmadı.
Zaten 7 ay konustuk telefonda ve msn de de saygısız bir hareketı olmamıstı ınsan ıllakı kendını bellı eder bu tarz birşey sezseydim bunu göze alamazdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…