internet aşkları nolur arkadaslar okuyun benmi yanlısım omu yanlişş

• Konu Sahibi Konu Sahibi natalina19881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

natalina19881

Ziyaretçi
ya ben bundan 9ay oncesınde ınternetden bırınle tanıstım cok guzel gıden bır bırlıktelımız vardı mutluyduk o hasta oldu ınanaırmısınızzz hastaneye gııdıp bas ucunda bekledımm dahaa coksey var bıgun gorusurdukk ertesı gun gene gorusurduk işde ole bole derkenn bıgun ben buu tanıstımız sıtedee resımlerını gordum ve cok sınırlendım ona dedım kı sen cokk kotu ınsansın hakaret edım yanıı oda dedıkı yıgenım uyee ben deılım ama arkadaslar onun resımlerı var neseee kısacası ayrıldıkk aradan baya zaman gectııı bazen napıon ıymısdn gıbı msjj attık ama arkadaslar 8ay gorusmedık bunlaaa ben onus ewıorum galıba oda benı işdee daha gecen gun arkadas polsı şileye geldi bana msj attı dedıkı egerkı baskasınla tatıle gelırsen cok kotu olur ne bılımm dedı yanındakıne bıse yy yaparımm dedi kendımı oldururm ama nolu baskasınla gelme dedıı nese arkadaslar tabıı bu bole duyın ce dayanamadım bendeee gıtım şileyee babannemlee falan gıtınce hemen gorusutuk falan aksammı gorusudukk ama bana ole bı sarılı okı buıııslenızz eskı gunlerı konustukk falannn oann telefonum calddıı hayatında baskasımı var dedıı yok dedım onun caldı hata esra dıee bırı aradıı o an aglayasımm geldımm ama elımde degıldıı ıcım ıcımı yıoyguu ama bıseyy dıememdımm eskısı gıbı dedım cekıpp gıtmıcemm artıkk kımle konusuosan konus dedım ama o kadar kotıu oldum kıı solerken onu hala sewıom sabah oldu aksamıı gorusemedık bızm akrabalarr yuzundenn o benle gorusmek ıstedi ben cıkamıomm dedımm ızın vermıolar dıe ısdee ama bend eona onun ıcın geldımı dedım senın ıcın geldım demsıdımdım gece ıcmıs arkadaslar bana senı sewıorum dıee barınıoduu ertesı gun sabahhh kaltım yagmur yagıodu ben buna msj cektımm dısarı cıkcamı soledımm o bana yagmur dınsın dedııı dedı m olsun ben cıkcam doısarı o hala ısrarla cıkmak ıstemıodu yagmurun dınmesını beklıosuu sewen ınsan ne olursa cıkar demı arkadaslar bende sınırlendımmm istanbula donuom dedım dondumm okadar msj cektım cewap vermedı bana aradan zaman gectı gızlı nodan aradım dedımkı hatam varsa ozur dılerımd edım ısde nıee bole yapıon benle dalgamı gecıon dedı hayırr dedım nıekıı dedımkı tamam senı gormeye gelkdım ama gene gelcemmd edımm 2 3gun sonraa tamam dedı senı sonra arıcam dedıı gece satt 1 olmuss dedıkı ben şileden gıdıom gozlerım senı arıo yapamıorum dedıı bana dedım gıtme bıgunde olsa gelcems enle beraber olcam dedımm ısde bılmıorum falan dedı bend eonus ewıorum ama soleyemıorumm arkadaslar bu kısı ıstanbulda avruba yakasnda oturuoo calısıo bende anadolu yakasında 8 ay boyunca gorusmedıkk ıstanbuldayızz ıkımzıde bana 1gun olsuna yrıldıkdan sonra goruselım demedıı hep haber verrım dıoduu mısaıt olursammm bende tamam dıodum napayım ya noluurrr bıseyy dıyınnn hala benı sewıomuu yoksaa ben napımmm nedıyım ona bıseyler dıyın nolur

arkadasim öyle bi yazmissin ki okuyup anlayana kadar canim cikti yani kelimleri yutmadan yazsan daha anlasilir olurdu tabi arada notalama isaretlerini kullanaydin ...
ya gelmis iste 8 ay bir erkek icin uzun bir süre belki hayatina biri girmistir bilmiyorum ama asil sorun sizin ona güvenmemeniz netten oldugu icin belkide bilemiyorum ama dinlemeden pat diye giyorsunuz ve kusura bakmayin ama kücük seylerde kapris yapiyorsunuz yagmurda cikmadi diye istanbula döndüm diyorsunuz bence cocukca seyler bunlar belki iliskiniz bitti bi sekilde ilerleyebilir ama siz küsüp kaciyorsunuz yanlis mi anlamdim bilmyiorm geri dönen sizdiniz demi o kadar cok dedim dedin var ki yazida yanlis anlamista olabilirim

ya arkadasşlar yazıda anlattıgım gıbı ksutum gıtım ve şimdide yarın ıcın ben 1gunlukk onun yanına gıtıorum ve onla beraberrrr gecee gunduzz olcamm oda dıokıı sen yanımda ol yer bend eızın alcam dıyoo sız ce gıtmekle ıyı yapıormuyumm yaa napayımmmm arkadaslarr nasıl olurrr bıseyler dıyınn

Canım gerçekten o kadar karışık yazmışsın ki...
İnan tam olarak anlıyamadım bile...

9 ay birlikte olmuşsunuz...Ve sen sitede resimlerini gördün diye ilişkiyi bitirmişsin...
Güven herşeyden önemli...Öncelikle otur ve düşün sen bu çocuğa ne kadar güveniyorsun?
Güveniyorum diyorsan kapris yapmışsın derim...Şüphelerim var diorsan o zaman ilişkiyi bitirmişsiniz ve bunun geri dönüşü olmamalı...

Sen kendinden kişiliğinden ödün verdiğin sürece hep kaybeden taraf olursun canım...Sonuçta seviyorsun ki onu görmek için gidiyorsun...Ve yağmurda dışarı çıkmadı diye kapris yapıp geri dönüyorsun...Sonra dayanamıyorsun tekrar onu görmek için gitmeye karar veriyorsun...Bence yapılan en büyük yanlış bu işte...Sen olumlu yada olumsuz bir karar ver ve o kararının arkasında dur...
Böyle değişken bir yapıya sahip olduğun sürece hiç mutlu olamazsın canım...Seviyorsan sonuna kadar git en ufak şeylerden kapris yapma mutluluğunun tadını çıkar...He olmuyor sevgisinden şüphelerim var diyorsan tamamen uzaklaş...Hakkında hayırlısı olur inşallah...

gitme be kıızm gece gündüz ne işin var
hadi gündüz görüş de .
neyse sen bilirsin ,adamı tam tanımıyorsun anladığım kadarı ile
seninle gönlünü hoş etmek için, sırf seni seviyorum demek bir erkeğe zor gelmez.
gerçek seviyorsa zorlanır da sevmiyorsa seni seviyorumları bol keseden atar canım

Son düzenleme:
hiçç bişey anlamadımm çok karışıkk kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bence bu ilişki yürümez. Yanlış anlamadıysam. Bi öyle bir böyle çocuk hiç bişey yapmıyormu yani:S

canım sen bilirsin ama bence gitme ben okuduklarımdan bunu çıkardım gitme

ben hiç bir şey anlamadım,,,

tercümee edin ya... gözlerim döndü okuyacamn diyee... ne bu şimdii.. vahh halimiz e iliikiler ne haale gelmiş.. cnm bence bi kız bierkegin peşinden bukadar koşmamalıııı derim bennnn...sonrada alır başımı giderimmm:):):

hiç birşey anlamadım. biraz daha düzgün yazmaya çalışsan

ayrıca sen bekar değilmisin kız başına gece gündüz ne işin var anlamadın doğrusu
tabiki sen bilirsin yinede

ya arkadaslar bundan 8ay oncesınde bır arkadaslık sıtesınde bırınle tanıstım işdee baya bı guzel bırlıkdelımız vardıı kendılerı polısdı bıgınn bununnla bır yerde oturuoduk telefonuna bı msj geldi bı kızdann askıms enı cok ozledım dıyee ve ben bu msjını gordum orda onu bırakdımm pesımden gelme dedım gıtdım bu ama bana yalvarıo affetmem gelme derken arkadaslar 10dk ıcınde bayıldı sasırdım arkamı dondum yerde yatıodum kımse gecmıoo tek bızı ordaa ramazan bıdee ne se ole bole kaldırdım bana ınan benım sucum yok dedı ben de oledır dedımm bunu sakınlestırsdım ewe geldım işdee bu ew arkadaslarının yanına gıtıoo işde benı anlatıoo ew arkadasları benı arıoo bole bısey yok işdee buna asık olan bı kız varmısss oo sendenn ayırmak ıcın msj atmıs dedıı ınanmadım ama sonunda ıkna oldum herseyı unutdumişdee ya ne bılım bu kısıyle bırgun gorusurduk ertesi gun gene gorusurduk ınanırmısınız hasta oldu ve yanıında kımse yok du benı cagırdı tek lafınla kardesımle sabahdan aksama kadar basında bekledım yemenı hata ne bılım kıyafatıne kadar gıydırıdım sonraaa aradan zamaamn gectı işde telefondaa baya bı gorusurduk ole bole derken arkadaslar ben bunla tanısıdıgım sıtede bunun resımlerını gordumm buna telefon actım hakaret ettım dedıkı benımm deıl ben koymadım resımlerii falan ama ınanmadım aram baya bı sogudu onla ayrıldım işdee dedım gıbı aradan 8 ay gectı buzaman ıcersınde ara sıra telefonlasıoduk ama8ay gormedık bırbırımızı 7ay konustuk bu goreww olarak arkadaslar şile dıye bıyere gelmıss bana gece telefonuma msj atıoo egerkı şileye bı erkekle gelırsen ben dayanmam ya yanındakıne bısey yaparım yada kendımee msj attı nesee ben dayanamadım tek basıma gıtdım onuu gormek ıcın gordum 5 saat eeskı gunlerden konsutuk bırbırımıze sarııldıkk sımsıkı benı cok ozlemısss ole dedııı işdee hata ona senın ıcın geldım dedım ama arkadaslarr gıtdım yerde kuzenım oturdugu ıcın onu cok fazla goremedım budaa bana dedıkı benı gorrmeye geldısen nıe yanıma gelmıon dıyodu bend e napım kuzenlerım eşi bıseyy der laf yapar dıyee gıtemıyodum işdee sonra ertesı gun gorusecektık ssabahı cok yagmur yagıodu ben ona dısarı cıkıorum dedım oda yagmur var cıkma dedı tamam sen gelırsen haber ver dedım o hala cıkmak ıstemıyodu bend ee nedıyım arkadaslarr o ole dıyınceee aksamdaa gorusemıcektık gene istanbula dondum işde sınırlendı buu benım ıcın gelıosun sonra gıtıosun dedıı dalgamı gecıosundedıı yok dedım ama senın ıcın gene gelırım dedım arkadaslarrr nesee 1gun gectıı ben onun ıcın gıttcem gunumu onla gecırıcem sabaha kadar gelıorum dedım yer ayarlaa dıeee tamam dedı bend eızın alırım dedım nesee yola cıktımm bana dedıkıı ızın alamadım amirimden dedıı ve sınır oldum tamam canım dıyerek kapadım sonra msj cektıms enın yzuunden pılanımı maaaff ettımm dedımm baya bı 4sat sonraa msj cektı nolur bana bole yapmaa dıee bend ecewap vermedım arkadaslar napıyım ya cıkmazlardayımm suann dan ıtıbaren telefonlarına cewap vereyım mı vermeyim mi sasırdım ya ınanınn ben hala gun gelıo aglıyorumm oda bazen msj cekıo burda gozlerım senı arıyo dıyee ama bazen oluoo bırbırımızee soguk dawranıyoruz napımm sızcee telefonlarına bu saaatden sonraaa cewaplıyım mı

Az önce bu konuyu daha farklı okudum ben "derdim var" bölümünde...

yazik kizz
baksana demin igneledik turkcemizi duzgun kullan diyee simdide duzeltmeye calismis dicem amaa
oda yokkkk
ayy valla bende bisey anlamadimm :mymeka:

yazik kizz
baksana demin igneledik turkcemizi duzgun kullan diyee simdide duzeltmeye calismis dicem amaa
oda yokkkk
ayy valla bende bisey anlamadimm :mymeka:

Anladığım kadarıyla ilk olayda yağmur meselesi vardı ama burda yok :uhm:
Bu "iki resim arasındaki farkı bulun" bulmacasına döndü bence.. tatlicadiarzu:roflol:

Bu nasıl anlatm biçimi ya
hiç bişi anlamıyorum ben..benneyaptımki
anladığım kadarıyla cevap veriyorum ;

bu adam seninle dalga geçiyo
seni ayakta uyutuyo
ben onun için gideceğimde o izin alamayacak
madem izin alamayacakmış çağırmasaymış o zaman :mymeka:
sakın cevap verme
4-5 gün atar sonra bırakır aklınca saf kızı uyutacak :mymeka:
hadi ya ..
sinir oldum sakın cevap falan verme affetme
bence sevgilim dediğin kişi yalancının teki :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…