N
natalina19881
Ziyaretçi
- Konu Sahibi natalina19881
-
ya ben bundan 9ay oncesınde ınternetden bırınle tanıstım cok guzel gıden bır bırlıktelımız vardı mutluyduk o hasta oldu ınanaırmısınızzz hastaneye gııdıp bas ucunda bekledımm dahaa coksey var bıgun gorusurdukk ertesı gun gene gorusurduk işde ole bole derkenn bıgun ben buu tanıstımız sıtedee resımlerını gordum ve cok sınırlendım ona dedım kı sen cokk kotu ınsansın hakaret edım yanıı oda dedıkı yıgenım uyee ben deılım ama arkadaslar onun resımlerı var neseee kısacası ayrıldıkk aradan baya zaman gectııı bazen napıon ıymısdn gıbı msjj attık ama arkadaslar 8ay gorusmedık bunlaaa ben onus ewıorum galıba oda benı işdee daha gecen gun arkadas polsı şileye geldi bana msj attı dedıkı egerkı baskasınla tatıle gelırsen cok kotu olur ne bılımm dedı yanındakıne bıse yy yaparımm dedi kendımı oldururm ama nolu baskasınla gelme dedıı nese arkadaslar tabıı bu bole duyın ce dayanamadım bendeee gıtım şileyee babannemlee falan gıtınce hemen gorusutuk falan aksammı gorusudukk ama bana ole bı sarılı okı buıııslenızz eskı gunlerı konustukk falannn oann telefonum calddıı hayatında baskasımı var dedıı yok dedım onun caldı hata esra dıee bırı aradıı o an aglayasımm geldımm ama elımde degıldıı ıcım ıcımı yıoyguu ama bıseyy dıememdımm eskısı gıbı dedım cekıpp gıtmıcemm artıkk kımle konusuosan konus dedım ama o kadar kotıu oldum kıı solerken onu hala sewıom sabah oldu aksamıı gorusemedık bızm akrabalarr yuzundenn o benle gorusmek ıstedi ben cıkamıomm dedımm ızın vermıolar dıe ısdee ama bend eona onun ıcın geldımı dedım senın ıcın geldım demsıdımdım gece ıcmıs arkadaslar bana senı sewıorum dıee barınıoduu ertesı gun sabahhh kaltım yagmur yagıodu ben buna msj cektımm dısarı cıkcamı soledımm o bana yagmur dınsın dedııı dedı m olsun ben cıkcam doısarı o hala ısrarla cıkmak ıstemıodu yagmurun dınmesını beklıosuu sewen ınsan ne olursa cıkar demı arkadaslar bende sınırlendımmm istanbula donuom dedım dondumm okadar msj cektım cewap vermedı bana aradan zaman gectı gızlı nodan aradım dedımkı hatam varsa ozur dılerımd edım ısde nıee bole yapıon benle dalgamı gecıon dedı hayırr dedım nıekıı dedımkı tamam senı gormeye gelkdım ama gene gelcemmd edımm 2 3gun sonraa tamam dedı senı sonra arıcam dedıı gece satt 1 olmuss dedıkı ben şileden gıdıom gozlerım senı arıo yapamıorum dedıı bana dedım gıtme bıgunde olsa gelcems enle beraber olcam dedımm ısde bılmıorum falan dedı bend eonus ewıorum ama soleyemıorumm arkadaslar bu kısı ıstanbulda avruba yakasnda oturuoo calısıo bende anadolu yakasında 8 ay boyunca gorusmedıkk ıstanbuldayızz ıkımzıde bana 1gun olsuna yrıldıkdan sonra goruselım demedıı hep haber verrım dıoduu mısaıt olursammm bende tamam dıodum napayım ya noluurrr bıseyy dıyınnn hala benı sewıomuu yoksaa ben napımmm nedıyım ona bıseyler dıyın nolur