internet aşkları nolur arkadaslar okuyun benmi yanlısım omu yanlişş

• Konu Sahibi Konu Sahibi natalina19881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pekıı cok ıyı soluosun benımde aklımdan bu gecıooo bunu anladıımm bende baska bırınlee gıtsem onun oldugu yeree baska bır erkekle yanı azda olsa onaa nispet yapsam hata yapmıs olurmuyum

pekıı cok ıyı soluosun benımde aklımdan bu gecıooo bunu anladıımm bende baska bırınlee gıtsem onun oldugu yeree baska bır erkekle yanı azda olsa onaa nispet yapsam hata yapmıs olurmuyum

hayır gitme
onu bir daha görme :1ninca:
seni apaçık kandırıyor bu adam Kötü Kazen
daha ne nispeti kıskansa ne olcak sanki sengözlerimebaksanab
geri mi döneceksin ona sengözlerimebaksanab
bence bu hatayı kendine yapma :1no2:

ya arkadasım gercekden cok sasırdım napcamı ama bazenn benı arıyoo benı sewdını doluo senı sewıyorum dıyoo gozlerıms enı arıyo dıyo heryerde dayanamıyorum bendeee o ole dıyınce en ufaks ey şileden dondugumde gecen gun gece yarısı cok aglatım yatagımda o araradı bende senı sewıorumm dedııı sesı kotu gelıodu sasırdım ınan napsam dıye dusunuorum hıcmı cewap vermıyım arasa bılee arkadasım bunu mu yapıyım

ya tabıkıde bekarım helekı aılem bunu duyda okadar kızarkı ama ask işde sewıyorum napım kııı ona gıtcem dedımm gelıorum dedım gel dedı ızın alcam dedı yola cıktım ızın alamadım dedı sınırlendıma rtık elıdme degıl ama hala sewıyorum oda benı arıyo senı sewıyorum dıyoo napım ya offf

arkadaşım kır hattı at çöpe sengözlerimebaksanabşakkıdı
ne kadar da güçsüzsünüz sizi aldatmış sengözlerimebaksanab
daha ne sevgisi benneyaptımki
kır at hattı daha da bekleme
sinir oldum oturduğum yerden :1ninca:

yaa ıremsu arkadasım ınan bunu demesı cokk kolay ama gelde bana sor ıcım ıcımı yıyooo napsam dıyee enıyı sı senı dınlıcem cewap vermıcem en ıyısı bu neye yanıyorum bılıomusun arkadasım ona deger verdıgım gunleree yanıyorum cunku ona okadar cok deger verdım kı yada arkadasım onaa solee yapsamm bırdaha benı arama sakın desemm ıstemıyorum aramanı desemmm olurmuu

olmaz
ben dinle aklını kullan biraz bu dünya böyle toz pembe değil
bi insanla sadece aşık olduğun için evlenemezsin!..
mantıkta gerekli kalbi falan bırak bende de var kalp senağlama
ama ben Güçlüyüm :hooray:
bence sende güçlü ol ve açma açarsan eminim kaybeden sen olursun eminim şakkıdı

tsekkur ederım arkadasımm ole yapıcam belkıde en doru karar buuu bılıomusun ıremsu benle suan arkadas olarak cıkmak ısteyen cok suan desemkı zor durumdayımm benle arkadas olmak ısteyenlere gene gelırlerr anında ısde bendee okısıye verdıgım degerı baskasınaa o ınsanlara veremıyorumm veee onla konusurkenn dedım gıbı eskı cıktıgımla konustumm ama artık eskı cıktıgıma cewap vermıcem hıccc benı unutsunn ınternetten tanısdıgın bırınlee ılıskı yuru arkadaslık yurur demı doru ınsanı buldukdan sonraa

Merhaba,konuya acan arkadasim anlatmak istediginiz sorunu hic bir sekilde anlamadim.Diger arkadaslarda bundan müzdaripler.Lütfen yazim kurallarina,noktalama isaretlerine anlatim dilinize biraz özen gösterin.Bu internette kullanilan yazim hatalarini görünce sahsen cok üzülüyorum.Allah askina nasil egitim aliyorsunuz.Yurt disinda olmama ragmen yazima özen gösteriyorum.F klavyem olmasigi icin tam türkce olmuyor.Ama yazim ve anlatima önem veriyorum.

Kusura bakmayin konu disi oldu ama kesinlikle söylemeden edemedim.Bu tür hata yapanlar forum yöneticileri tarafindan uyarilmali.Yeri gelmisken konuyu acan arkadasin nezdinde hatirlatmis olayim.

Konumuza dönecek olursak,anlasilmadigi üzere yorum yok!!!!

okuyana ve anlayana kadar baya zaman gecti
ama bence biraz zaman tanı kendine ask iki taraflı olur ve güven sen sitedeki resimler nedeniyle bırakmısın demekki sende cok iyi tanımıyorsun zaman her seyin ilacı zamana bırak ve seyret her sey yola giricektir ve pesinden kosma bence o seni seviyorsa gelecektir zaten

Hiiçç bişey anlamadımm..İlk yazısında bundan 9 ay önce bi sitede tanıştığını yazmış..
ikinci yazıda;

bundan 8ay oncesınde bır arkadaslık sıtesınde bırınle tanıstım
aram baya bı sogudu onla ayrıldım işdee dedım gıbı aradan 8 ay gectı buzaman ıcersınde ara sıra telefonlasıoduk ama8ay gormedık bırbırımızı 7ay konustuk

Bu ne yaa alla alaa..Bende mi sorun var acaba...

Ya canım arkadaşım,
Allah rızası için bir tane nokta kullan bir yere bir virgül falan koy, bir kelimeyi de anlaşılır yaz.
Belki de senin çok işine yarayacak bir fikir vereceğim buradan ama açıkçası hiçbir şey anlayamadığın için sonuna kadar da okumadım.
Ne olur biraz özen gösterseniz Türkçeye, yazım kurallarına. Bizler de hiyeroglif çözer gibi uğraşmasak okurken. O zaman çok daha fazla yol kat edeceğiz.
Anlamadığım için seni sabırla okuyup anlayabilen arkadaşlara devrediyorum mecburen. Başka sorum yok. Tanık sizindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…