internet geçmişini nasıl görüyorsunuz?

emvacilbihar

asklar1m ile mutluyum
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
1.726
4
116
41
İzmir
başlıkta olduğu gibi kısa ve net bi sorunum var. ben eşimin internette nerelerde dolaştığını görmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. kkda okuduklarım paronaya sahibi olmama neden oldu sanki. acaba eşim de hoş olmayan sitelere giriyormudur diyorum bazen. nasıl geçmişe bakıyorsunuz?

Ctrl H yapıp görebilirsin ..

internet sayfasına tıklayınca üstte en sağda ingiliz anahtarı gibi bir simge olması lazım.oraya sol tıklayınca geçmiş yazıyor oraya tıklayınca hangi sayfalara girilmiş dakika dakika gösteriyor.yada internet sayfasını açıp CTRL ve H harfine tıklayın

teşekkür ederim. girilen siteleri gördüm. en azından bugün dün ve önceki günü. temiz :) film indirme sitelerine bakmış. herzaman bu sitelerdedir zaten...

ctrl H ye bas ya da sık kullanılanlara gir görürsün zaten ama sildiyse bilemicem o zamanda geri oturum açman gerekiyo silinenler için

Bence bu kadar telas etme veya endişeye düşme...

Hem insan ne kadar kurcalarsa o kadar kendini yıpratıyor, kendine yazık etme..

Kişinin paranoya eğilimi varsa paranoyak olur bunun KK ile ne ilgisi var ?

canım bence hiç kurcalama kendini yıpratır paranoya olursun. boşver hayatını yaşa

geçmışı herhangı ınternet explorer sayfasını acıp oradan ,araclar-internet seceneleri-genel-sıl butonuna bastıgınıda gecmısı sıldıyse eger ,ctrl-H tusunu kullansanız da gırılen sıtelerı goremezsınız .bu ıslemle ınternet dosyaları sılınse bıle ,gecmısı saklamaya devam eden klasorler vardır .bu dosyalara da bılgısayardan document and settings- local settıngs - temporary files den ulasabılırsınız .temporary files gırdıgınız tum ınternet sayfalarını kaydeder .

Konu içeriği nedeniyle "Teknik destek" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

araçlar- internet seçenekleri- ayarlar- dosyaları görüntüle diyin

geçmişi silse bile görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…