• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet sapığım

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
103
Merhaba hanimlar
Bu aralar internet sapigimla ugrasiyorum. Ilk zamanlar arkadaslarimin resimlerini ve isimlerini kullanarak beni ekliyodu bende tanidik diye kabul ediyodum sonradan farkettim ki hic ortak arkadaslarimiz yok ve suphelenip telefondan arkadaslarima mesaj atiyodum yeni hesap mi actiniz diye ve hayir diyolardi bende siliyodum defalarca oldu bu eklemeye devam etti hep engelledim yeni hesap acip gene aynisini yapti kimsin dedigimde bazen eski esinden neden ayrildin diye soruyo bazende bana cok cektirdin erkek arkadasimi elimden aldin ekleme onu vsvs muhabbetler yapiyo ama gercek kimliginide aciklamiyo bi kac ay sosyal hesaplarimi dondurdum gecen yine actim ve hemen mesaj bana bu konuda yardimci olurmusunuz boyle bi durumda onun kim oldugunu bulabilme imkanim var mi yada nasil bi yol izliyim sizce

Bana çok ürkütücü geldi bu kişi, takıntılı gibi. Hafızanızı şöyle bir yoklayın sizce kim olabilir? Yazdıklarının satır aralarında değindiği noktalardan ötürü çağrışım yapan birşeyler var mı size? Yani tanıdığınız ama hiç aklınıza gelmeyecek biri de olabilir daha önce reddettiğiniz biri vs.. Çünkü bu tipler genelde belli de etmezler, insana bir sorun yokmuş gibi gelir o zaman ama o kişi takmıştır.

Sanki kızın biri kendi sevgilisi yüzünden senin eşinden ayrıldığını düşünmüş de bunun peşine düşmüş gibi geldi ya da eşin birisi yüzünden kendisinden ayrıldığını düşünüyor ve araştırıyor, bilemedim.

Ben olsam şikayet eder sikayet dilekçe resmimi ona gonderirdim
Bak bi daha yapiyor mu

Muhtemelen eski sevgilinize/esinize takintili olan bir kadin. Erkek oldugunu sanmiyorum.

Eski esiniz olsa neden esinden neden ayrildin desin ki? Bence eski esinize takintili biri. Veya suan hayatinda biri varsa gecmisini anlatmiyorsa bir sekilde ogrenmeye calisiyor.

Savcılığa vermek yerine niye siz sosyal hesaplarınızı kapatıyorsunuz?
Kim olduğu çok kolay şekilde bulunur.
Yani mesajlarin fotolarini cekip savciliga verebilirim dimi boyle kabul edilebilir ? Sonucta sahte hesap ve gercek ismini bile bilmiyorum.

Yani mesajlarin fotolarini cekip savciliga verebilirim dimi boyle kabul edilebilir ? Sonucta sahte hesap ve gercek ismini bile bilmiyorum.

Siz zaten şikayet ettiğinizde sizden beyan alıyorlar.
Onun bulunması daha kolay olur diye düşünüyorum.
Farklı birçok hesaptan ulaşmış size.
Geç kalmadan şikayet edin.

Bilişim suçlarına şikayet edebilirsiniz, süreç hemen sonuçlanmıyor ama kişi bulunabiliyor galiba.

Benimde vardı böyle bir sapigim :)
Savcılığa verdim akıl hastası çıktı iyi mi :)
Sosyal medya hesaplarimi kapattım bende.
Hiç ugrasamayacagim dedim

Öncelikle arkadaş listesini kapatın sadece sizin göreceğiniz moda getirin ayarlardan ki başkası arkadaşlarınızın ismini öğrenip onlarmış gibi istek atamasın, sonra da mesaj atmayı arkadaşlarınız dışındaki kişilere kapatın arkadaşınız olmayanlar mesaj atamasın.

Zaten arkadaşlarımız sık sık paylaşım yapıyorsa hali hazırda bir hesap aldıysa başka hesap neden alsınlar? eklemeden önce sorun arkadaşımızın öbür hesabına mesaj atıp emin olmadan kimseyi eklemeyin tanıdığınıza çok emin olmadığınız insanları da eklemeyin. Artık ayarlardan her şey yapılıyor internet telefon sapığı mı kaldı.

Peki nasil yol izlediniz konusmalarin fotografini falan mi cektiniz delil olarak
Evet fotoğraf çektim.
Delil fotoğraflardi...
Yazdigi herseyi çektim.
Benimki deli çıktı raporlu bildiğin

Eşimden Özür diledi falan
Ama ben asla sosyal medyaya geri donmedim

Bir daha ulaşırsan direkt savcılığa gidicem hiç şüphen olmasın tanıdık avukatım da var bu işin peşini bırakmam de.

Back
X