internet satıcığı hakkında bilgisi olan?

figan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
527
4
96
Sivas
arkadaşlar bebişime ihtiyaçlarını genelde internetten temin etmeye çalıştık bu esnada bu olay benim çok hoşuma gitti..merak ettim acaba bende yapabilirmiyim? bunun için ne gerekli bileniniz varmı acaba? en azından evde işe yaramak istiyorum...

sende tahmin ediyorsundur bir iki site var güvenilir oraya üye olarak sende elindekileri satabilirsin. bazı siteler küçük bir komisyon alıyor ama dediğim gibi çok değil.

valla gg de falan satanlara vergi cezası kesiliyormuş hatta bi arkadaş konu açmıştı buraya bu sebebten
yok ben bağımız site yapcam dersen, hazır e-ticaret programları var firmaların ama bankalarla anlaşmak gerek fatura kesmek gerek, yani şirket açmak gerek
üstelik bu sektörde rakipler çok dişli, ben olsam hiç uğraşmam

valla gg de falan satanlara vergi cezası kesiliyormuş hatta bi arkadaş konu açmıştı buraya bu sebebten
yok ben bağımız site yapcam dersen, hazır e-ticaret programları var firmaların ama bankalarla anlaşmak gerek fatura kesmek gerek, yani şirket açmak gerek

hadi yaa...

ben bilmiyorumda araştırayım dedim ama baya zahmetli sanırım..bağımısz site düşünmüştüm..

bende k teferrruatlı işlere gelebilen biri dğeilimdir açıkçası..

teşekkürler bilginiz için..

Banka olayı ile uğraşmak istemez ise(n) paypal gibi sistemler var.
Elinde ürün varsa satabileceğin gg ile dene istersen giderse bağımsız site yaparsın.

hadi yaa...

ben bilmiyorumda araştırayım dedim ama baya zahmetli sanırım..bağımısz site düşünmüştüm..

bende k teferrruatlı işlere gelebilen biri dğeilimdir açıkçası..

teşekkürler bilginiz için..

teferrruatlı işlere gelemezsen hiiiiiiç uğraşma canım, bide siteye seo meo lazım, onlar içinde tabii para lazım, reklamı, şusu busu,
paypalla taksit yapamazsın, şimdi 36 aya kadar bile taksit yapan siteler var, üstelik artık millet adı çıkmış güvenilir yerlerden alışveriş yapıyor
:hulya:

Back
X