- Konu Sahibi meryemmeryem
-
canım ben hep netten alıyorum..
Lcw kesinlikle ilk tercihim..bedenleri tam ayı ayına oluyor..
Ama atlet diye giydirdiğim alttan çıtlılar var kollu kolsuz onları daha büyük ay alıyorum..mesela bebeğim 6,5 aylık..12-18 ay aldım daha ferah olsun çiş yapınca bez şişiyo vs vs..
üstelik kaliteli pamuklu olduğunu vs inceliyebiliyosun..daha dün aldım bir sürü şey geldi..indirimde oluyolar bazen sık sık takip edersen karlı çıkarsında..
E-bebekten aldım bi çok şey..iyi çıkanda oldu beklediğim gibi olmayanda..ordan almıyorum artık..
Lcw de sadece etiketleri sevmiyorum koca koca oluyolar..ama pamuklu olmasını ve yıkadıkca yıpranmamasını seviyorum..
selamlar,
internetten birçok alışverişim olmuştur yaparım
ama bebek kıyafeti hiç almadım
şimdi mayıs ayında ikiz bebeklerim olacak
çalışıyorum yoruluyorum vs çok fazla zamanım yok çarşı mağaza gezemem
birde internette bazen çok güzel modeller kıyafetler görüyorum ama tedirgin oluyorum nedense
acaba görüldüğü gibimi acaba ölçüleri tutarmı vs gibi nedenlerle almadım
bebek ve çocuk kıyafetleri alan varmı internetten
canım ben de hep internetten alıyorum, fakat genelde kıyafet tercih etmiyorum. cunku beden tutturmak bebekte cok zor. ama bebek maması, bebek bezi gibi temel ihtiyacları kesinlikle internetten alıyorum. cunku cok daha ucuz oluyor.
hangi sitelerden alıyosun tatlım??? ben daha hic denemedim internetten almayı cok farkediyo mu fiyat gercekten
baya bi farkediyo canım.. ben genelde anne lutfen veya ebebek tercih ediyorum. iksine de üyeyim. bakıyorum hangisi ucuzsa ondan alıyorum. en buyukleri bunlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?