Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları internet üzerinden bebek kıyafetleri alıyormusunuz?

Bende unnado.com dan siparis etmistim mavi yerine pembe yollamislar.birde limangodab aldim gec gelmekle urunler cok kaliteli idi hatta annemler sasirdi netten aldigimi duyunca:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, bende iş yoğunluğundan ve bebekle/çocukla alışverişin zorluğundan dolayı internetten alışveriş yapıyorum. Genelde kızım için bebekdukkanim.com dan alışveriş yapıyorum, yeni doğan ikiz yeğenlerime de buradan birçok şey aldım memnuk kaldık çok , unnado.com dan alıyorum zaman zaman, ayakkabı veya giyim, beden kopnusunda ise ilk defa o markadan giydireceksem ve çokta beğendiysen ya mesajla bilgi/yardım istiyorum bedenler konusunda veya büyük alıyorum her halükarda giyebilsin diye eğer bedeninde alıpta ölçüleri küçük geldiyse de iade ediyorum veya bir beden büyüğü ile veya başka ürünle değiştiriyorum internetten almış olsam bile. şimdiye kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım ne iade de ne değişimde ne de ürün ile ilgili bu sitelerden alışveriş yaptığımda.

bebek kıyafeti içn son bi kaç şeyide netten alayım dedim.. ama kalite olarak beni tatmin etmesede mecbur giydirecem artık.. bebek magazalarında aldığım ürünler hem daha kaliteli hemde netteki fiyata göre daha uygun...

e bebekten daha kıyafet almam ben.

ben de herşeyimi netten alıyorum.

Kendime,eşime ve eve markafoni den.

Kızıma ve doğacak bebeklerime butikbebe den keşfettiğim seren bebek dünyası diye bir firmadan alıyorum.Hemn uygun hem çok kaliteli.

Büyük sitelerden de sadece markafoni.
Diğerleri ile hep sorun yaşadım (((

merhaba arkadaşlar

internetten anket yaparak kazanmış olduğum markafoni 20 TL altlimitsiz çekler var elimde.
14 TLden vermeyi düşünüyorum. ilgilenen olursa verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…