nilimsi, sanki beni anlatmışsın. umarım akupunktur işe yarar. Allah azim versin hepimize canım.canım bende var o dert.......kilou hamile kaldım 72 ile gebe kaldım 90 ile doğuma girdim.....boğazından kesmeyince ve spor yapmayınca hiiç gitmiyor boğazından kesmek dediğim doğru beslneme düzeni... ve bende ne yazıkki azim de yok istikrar yok birseyin sonunu getiremyrm e kola değil bir sene neredeyse homini gırtlak ye sonra bunu değiştir 86 kilo ile akupunktra başladım suan 82yim baya işe yaradı diyet yapmıyrm ömrüm boyunca diyet yapamam ki dikkat ediyorum yeme alışkanlıklarımı değiştiriyorum cikolatadan abur cuburdan uzak duruyorum yürümeye basladım aslında istesem cok rahat weririm hadi bana azim dileyin...:)
pamukprensler, 56 kilo musun?! :S beni bunalıma soktun ya. benim şimdiye dek en zayıf halim 56 ancak oldu. eyvahedigeldismile benim kilo vermede yolum epey uzun...
Hamileliğim süresince yaklaşık 30 kilo aldım. Doğumdan sonra verebileceğimi sanıyordum, hatta biraz kilo versem de yeniden kilo almaya başladım. mafoldumben Çok kötü bir yemek alışkanlığım oluştu, kendimi iyice abur cubura kaptırdım. Giysilerim denk gelmiyor, çok yoruluyorum, rahatsız hissediyorum kendimi. Diyet konusunda tecrübeli biri olsam da bu kadar kiloyu bildiğim diyetlerle falan vermem çok zor görünüyor. İç Hastalıkları Doktoru Gürkan Kubilay' ın internet üzerinden zayıflama sistemi var. Belirtilen testleri yaptırıp bilgilerini yolluyorsun ve iki haftada bir diyet listesi gönderiyorlar. İki aylık 400 lira bankaya ödeme yapmak gerekiyor. Bana cazip geldi; ama kafam karmakarışık. Doğru karar veremiyor olabilirim. Bana fikir vermenizi istiyorum. Sizce ne yapmalıyım, nasıl kurtulurum bu halimden?
"muayenehanesinde de 2aya 700 lira para istiyor, listeye bu parayı isteyene,mübarek yüzü ucuza bile gidiyor o zaman"
Hymarry, ya bu çok güzel, zekice bir yaklaşım... alkisalkisalkis
ya kızlar ne diyorsunuz şimdi? İnternetten zayıflama işine mi gireyim, yoksa nilimsi gibi akupunktur mu deneyeyim?
bu aklıma gelmemişti, çok sağol, bir araştırayım. kaydirigubbakcemile3iki aylık 400 TL yi sırf int. üzerinden zayıflamaya vereceğinize bence bu parayı yüzyüze görüşeceğiniz bir diyetisyene vermek daha uygun olur. İlla meşhur olması gerekmiyor ünv. hastanelerinin da beslenme-zayıflama bölümleri var oralarda dr lara muayene olarak daha sağlıklı zayıflayabilirsiniz. Bir kaç yıl evvel bir bayan çıkmıştı tv ye epey kilo vermişti 1 yılda vermiş. Ege ünv. beslenme bölümüne gitmişti. İsmini hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?