Internete tanistigimadam benle evlenmek istiyor

Yani sonuçta evlilik kararı var,bide 24 yaşındaymış üstelik. :olamaz:
Evlilikten korkuyorum ama bir yuvada kurmak istiyorum sua kadar hep terkedildim aldatildim ailemle pek aram yok yinede kalbin gizeligini gordum etrafindaki kizlar gibi degilsin diyor bencil degilsin sacma seyleri dert edmiyorsun hep guluyorsun beni bonca zaman anlayan ilk kez bir erkek cikti

Ne ailesini ne arkadaşlarını ne çevresini biliyorsun adamın. Evli mi çocuğu var mı anlattığı hikayeler doğru mu bilemezsin bu şartlarda. Senin de gidip görmen etrafındaki insanlarla konuşabilmen lazım. Yoksa yaş
Gidebilsem gider tanisirdim ailem cok katidir izin almadan evden cikamiyorum devir kotu internet ozeri gorusecegimizi pilanladik ennesiyle ama ne kadar dogru yada degil bilmiyorum

Evlilikten korkuyorum ama bir yuvada kurmak istiyorum sua kadar hep terkedildim aldatildim ailemle pek aram yok yinede kalbin gizeligini gordum etrafindaki kizlar gibi degilsin diyor bencil degilsin sacma seyleri dert edmiyorsun hep guluyorsun beni bonca zaman anlayan ilk kez bir erkek cikti
24 yaş evlilik için erken bir yaştır,sen bu arkadaşının dediklerine cidden inanıyormusun.
Bunlar klasik tavlama ikna etme yöntemleridir.

24 yaş evlilik için erken bir yaştır,sen bu arkadaşının dediklerine cidden inanıyormusun.
Bunlar klasik tavlama ikna etme yöntemleridir.
Beni ikna etmek icin hic bir caba gostermedi neden benim evlenmek istiyorsun dedim bunlari soyledi ayrica ayrildim hic saorun edmedi beni rahsiz edebilecek birsey de yapnadi

Adam asci manisada yasiyor 5 yasinda evlatlik verildi evde yasiyor 3 ay once babasini kaybedi ben baska bir sehir de yasiyorum hep geldi gotlrustuk hic aile sicakligi gormedim yasamdim diyor bende oyleyim esim cocuklacocuklarimonlara adayim kendimi diyor gorusmekle degil guvenemiyorum erkeklerden bir cok darbe yedigim icin yani anlasiyoruz ama guvenemiyorum
Bi arkadaşım ayni sizin gibi internette yurtta büyüdüğünü ve kimsesiz oldugunu söyleyen bir adamla tanıştı. Adamin söylediği her sey yalan çıktı sonra. Internetten tanismasaydiniz belki güvenin derdim ama bana çok tehlikeli geldi.

Back
X