internette aşk ve güven konusu mutlaka okuyun ve gerekirse yaşadıklarınızı paylaşın

Evet kesinlikle haklısın. Bu sadece internwt değil gerçek hayat için de geçerli ama ben şanslıydım demek ki. Kocamla internette tanıştım. 3 yıldır evliyim 2 de bebeğimiz var hamdolsun. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın inşallah.

arkadaşım sana hak veriyorum benimde başıma geldi bu forumda paylaşmıştım ,senin mevzuyu tam bilmiyorum ama yalan ,sahtekar ve vicdansız biriyle iletişim kurdum evliymiş bir sürü halt yiyen farklı bir kişiliğe bürünen kendini farklı biri isim meslek vb.. buda onun maskesiydi.saf karısını kandıran,benide bir süre bekarlığına inandıran sonrasında balonu sönen gereksiz tipten ibaretti öğrendiğimi söyledim ilahi adalete bıraktım çocuğunun hatrına ve o yüzden sustum karısına söylemedim ondan olmayan vicdan bende var diye bu tiplerin Allah tez zamanda versin cezasını bu yazıları okuyunca bende bahsetmek istedim .. herkes bir değil ama bu tip ortamlarda benim kısa sürede olsa boşluğuma gelip sonrasında foyasını çıkardığım durumlara düşmesin kimse ...!
şu linktende mevzuyu bahsettim :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/internet-iliskileri-ve-yalan-aldatma.732834/

Genelleme yapmayacakti da ne yapacakti? Geneli boyle iste. Sacma sapan yalan dolan iliskiler... Sanaldan sevgili yapip da evlenen kisilerin alinganligindan da illallah bu sitede

Baska insanları zan altında bırakamazsın ! .Senin yaşadığın aptalca bir ilişki için neden benim yaşadığım ilişkide o yüzdelik dilimde olsun ki ? Bu ortada ki söylem alınganlık değil çünkü değer verdiğim insan değilsin.İnsanlar sadece önemsedikleri kişilerin yaptıklarına alınırlar.

NOT: Keşke genelini değilde bir kişiyi tanısaydın..Sen tecrübeyle sabitlemişsin.

Densizlik etme! Ben internetten iliski yasamadim, yasamam. "Genel" ne nemek, anlamini bilmiyosun sanirim.

Densizlik etme! Ben internetten iliski yasamadim, yasamam. "Genel" ne nemek, anlamini bilmiyosun sanirim.

Gayet yerinde bir söylemdi ve sözümün arkasındayım..Bence asıl densizlik nedir biliyormusun ÖNYARGI ! Önce şu ön yargılarını yık ve kendininde sanalda bir yerde olduğunu unutma..Madem ilişkilerde sanal problem o zaman seni burada hiç bir zaman ciddiye almam..Çünkü her zaman kusur arayan ve irdeleyen insandan her zaman korkarım..Sana da tavsiyem insanları yargılamadan önce bir dk düşün olur mu ? Yoksa böyle sesini gırtlağından çıkartırlar..Bence hiç gerek yok.

sırf bu konuya cevap yazmak için kayıt oldum. benim durumum belki farklı ama inanın ne nette tanışılana güven olur ne reelde tanışılana güven olur bu dönemlerde. geçtiğimiz sene Türkiyeye geldiği zaman tanıştık. ben onu unutmuştum ama o beni arayıp bulmuş internetten. haziran ayından beri konuşuyorduk aramız çok iyi oldu derken ben onun öyle bir yalanını yakaladımki o zamandan beri aramız tam düzeldi derken yine en ufak bir hareketi beni kendisinden soğuttu. bu işler öyle reel net olayı değil. adamı önce yüz yüze gördüm diyorum devamı netten oldu uzak diye ama alakası yok bu işlerin karşındaki güvenilirse bu işler öyle böyle yürüyor. karşınızdaki insansa emin olun netten bulup evlenenler daha mutlular benim çevremde tanıdıklarım

3 sene önce İnternetten tanıştım nişanlımla, reelden tanıdığım insanlar onun %5 i kadar bile insan olmamıştı... onu tanıyınca hayat akışım değişti.. böyle erkekler de varmış cidden dedirtti bana.. 1 sene sonra evlenmeyi planlıyoruz. Ailem ona bayılıyor, ben bayılıyorum, ailelerimiz anlaşıyor...

İlişki sanalda kalırsa kötü evet, ama bi süre sonra gerçek ilişkiye dönüşüyor zaten eğer karşınızdaki dürüstse! ve doğru insansa...

Allah hepinizi dürüst insanlarla karşılaştırsın.

Netle ne alakası var?
Yüz yüze tanıştığın bir adam da seni ayakta uyutabilir.
Seninle buluştuktan sonra başkasının kollarına gidebilir.
İnternete değil kendi saflığınıza atın suçu.
Herkes kendinden sorumlu.
Biraz da şans işleri.
Böyle saçma genellemeler yapmayın yani sonuç olarak.
Neyin uyarısı bu yani?
6 yıl önce nette tanıştığım biriyle çok güzel şeyler yaşadım ve hala da arkadaşız mesela.
Ama çok kötü biri çıksaydı da gelip netten adam bulmayın demezdim ben.
Kısmet işi bunlar.

oy kıyamam ya hayırsızsa beriye kardeş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…