• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internette aşk ve güven konusu mutlaka okuyun ve gerekirse yaşadıklarınızı paylaşın

gunesinkizi23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
150
30
123
35
Arkadaşlar..

Aklınız varsa asla internetten tanıstıgınız birine güvenmeyin. Benim yaptığım salaklığı yapmayın..
Hele de uzaktaysa, altın kadar değerli olsada başlamadan bitirin. BU TÜR İLİŞKİLERİN SONU YOK. Bakın bir çok kız yazılanlara aşık olur. Görmediği birinin kurnazca yazıları aklınızı başınızdan alır aradığım bu dersiniz. Erkeklerin öyle bir derdi yok. O telefonları, bilgisayarları kapandığı anda oradakiyle hayatlarıda bitmiştir demektir. Bakın giderek bu tür vakalar çok fazla oluyor. Bende bir kurbanım. Ben yandım başkası yanmasın. gerçekten gözlerinizi açın. Kimse sizden değerli değil. olan gerçekten kızlara oluyor çünkü kızlar gerçekten aşık oluyor. İSTEDİĞİNİZ AŞKSA UÇLARDA ARAMAYIN ETRAFINIZDA OLSUN.

Arkadaşlar..

Aklınız varsa asla internetten tanıstıgınız birine güvenmeyin. Benim yaptığım salaklığı yapmayın..
Hele de uzaktaysa, altın kadar değerli olsada başlamadan bitirin. BU TÜR İLİŞKİLERİN SONU YOK. Bakın bir çok kız yazılanlara aşık olur. Görmediği birinin kurnazca yazıları aklınızı başınızdan alır aradığım bu dersiniz. Erkeklerin öyle bir derdi yok. O telefonları, bilgisayarları kapandığı anda oradakiyle hayatlarıda bitmiştir demektir. Bakın giderek bu tür vakalar çok fazla oluyor. Bende bir kurbanım. Ben yandım başkası yanmasın. gerçekten gözlerinizi açın. Kimse sizden değerli değil. olan gerçekten kızlara oluyor çünkü kızlar gerçekten aşık oluyor. İSTEDİĞİNİZ AŞKSA UÇLARDA ARAMAYIN ETRAFINIZDA OLSUN.
bir derdim var formunda anlatmıştın biliyorum yaşadıklarını. üzülme. dediğin gibi bu tür internetten tanışma vakası çok oluyor. çoğunun da sonu hüsranla bitiyor.başına bir iş açmadan kurtulduğuna şükret. Rabbim, kanlı canlı görüp tanışacağın aklı başında bir insan nasip etsin.

bir derdim var formunda anlatmıştın biliyorum yaşadıklarını. üzülme. dediğin gibi bu tür internetten tanışma vakası çok oluyor. çoğunun da sonu hüsranla bitiyor.başına bir iş açmadan kurtulduğuna şükret. Rabbim, kanlı canlı görüp tanışacağın aklı başında bir insan nasip etsin.
SAĞOL KARDEŞİM... ALLAH RAZI OLSUN:(

Çok okudum,duydum böyle şeyler.Bence kesinlikle şans meselesi.
Ama genele bakacak olursak sonu gerçekten de hüsranla bitiyor.
Yine de çok geç olmadan hatanızı anlamışsınız,önemli olan bu. :)

Evet herkesin başından böyle bir şey geçmiştir çoğu da hayal kırıklığı genelde nerdeyse hepsi,erkekler kandırıyor...

Ne yasadin bilmiyorum ama netle ilgisi yok bence.netten tanusip evlenenler var.frekans meselesi .bide artik hayatimiz cok monoton.is ev arasi.nete girmeyen yok gibi.zaten şu var gormedigin Birine Nasil asik oldun.bulusursun uymazsa ayrilirsin.bu kadar basit.

Ne yasadin bilmiyorum ama netle ilgisi yok bence.netten tanusip evlenenler var.frekans meselesi .bide artik hayatimiz cok monoton.is ev arasi.nete girmeyen yok gibi.zaten şu var gormedigin Birine Nasil asik oldun.bulusursun uymazsa ayrilirsin.bu kadar basit.
ya bu kişi aylarca benle görüştü görüntülü konuştu , sonra seviyorum aşık oldum dedi ailemle tanıstırıcam seni dedi, istanbula geldigimizde karsılıklı konusuruz dedi anlasırsak ileriye bir adım atarız dedi... gelmeden son zamanlar işim var yogunum koşturuyorum falan dedi bazen hiç yazısıp konusmazdık gelmeden1 hafta önce bulusmak istersen bulusalım eger gelmiceksen ben arkadaslarımlada bulusucam fazla zamanım yok dedi (atar yaptı ama ben yanlıs anlıyorum sandım) aradan bir hfta geçti bu süreçte ne aradı ne sordu ve geldigi gün bile mesaj atmadı ertesi günü ben attım öyle cevap verdi falan filan. yani tek neden elektrik degildi ya adam karşılıklı görmeden istememiş salak gibi ben görmemişim

ya bu kişi aylarca benle görüştü görüntülü konuştu , sonra seviyorum aşık oldum dedi ailemle tanıstırıcam seni dedi, istanbula geldigimizde karsılıklı konusuruz dedi anlasırsak ileriye bir adım atarız dedi... gelmeden son zamanlar işim var yogunum koşturuyorum falan dedi bazen hiç yazısıp konusmazdık gelmeden1 hafta önce bulusmak istersen bulusalım eger gelmiceksen ben arkadaslarımlada bulusucam fazla zamanım yok dedi (atar yaptı ama ben yanlıs anlıyorum sandım) aradan bir hfta geçti bu süreçte ne aradı ne sordu ve geldigi gün bile mesaj atmadı ertesi günü ben attım öyle cevap verdi falan filan. yani tek neden elektrik degildi ya adam karşılıklı görmeden istememiş salak gibi ben görmemişim
Bu mu yani olay.yasin küçük galiba.camden kimse kimseye asik olmaz.neyse her asik oldum diyene kanma .reel yada sanal

Internetmi ? Aman dikkat...dediginiz gibi : İSTEDİĞİNİZ AŞKSA UÇLARDA ARAMAYIN ETRAFINIZDA OLSUN.
cok Dogru yazmissiniz.
Internette tanistiginiz erkeklere cok cok dikkat edin, Ailesini ve cevresini arastirin!!!!
Inanin cok önemli. Sonunda hayal kirikligina ugramayin....
Tabiki her insan kötü degildir, ama Internet ortami daha bi tehlikeli.......
bende yandim zamaninda....
ben yandim, 6 yilim yandi, gencligim yandi...en güzel yillarim gitti..ne icinmi?
Seni Seviyorum. ömrümsün, askimsin laflarindan sonra orospusun laflarini duyup, cümle aleme o laflarla beni tanitmakmis...Madem orospuyduk 6 yil boyunca anlamadinmi salak diyeceksinde iste :)

Ama Allahim cok büyük...Her serrde vardir bir hayir..ben bunu bilirim buna inanirim.
Rabbime sükürler olsun her günüme...

Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin insallah.

Internetmi ? Aman dikkat...dediginiz gibi : İSTEDİĞİNİZ AŞKSA UÇLARDA ARAMAYIN ETRAFINIZDA OLSUN.
cok Dogru yazmissiniz.
Internette tanistiginiz erkeklere cok cok dikkat edin, Ailesini ve cevresini arastirin!!!!
Inanin cok önemli. Sonunda hayal kirikligina ugramayin....
Tabiki her insan kötü degildir, ama Internet ortami daha bi tehlikeli.......
bende yandim zamaninda....
ben yandim, 6 yilim yandi, gencligim yandi...en güzel yillarim gitti..ne icinmi?
Seni Seviyorum. ömrümsün, askimsin laflarindan sonra orospusun laflarini duyup, cümle aleme o laflarla beni tanitmakmis...Madem orospuyduk 6 yil boyunca anlamadinmi salak diyeceksinde iste :)

Ama Allahim cok büyük...Her serrde vardir bir hayir..ben bunu bilirim buna inanirim.
Rabbime sükürler olsun her günüme...

Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin insallah.
aynen amin... Allah onu size yaşatanı yanına bırakmazzzzzzzzzz!

sanal alemde herkesin bir maskesi var mutlaka maleseffff. Allah kurtarmış seni üzme kendınk. Zararın neresinden doneresen karfır. Srn başından dönmüş gorunuyorsun buda süper bir şey

Ne yaşadıklarınızı bilmiyorum ama genelleme yapmanızı ayıplıyorum.
Benim 3 yıldır birlikteliğim var ve bayramın 2. günü nişanım var..Bence doğru insanı aramaktan önce doğru insan olmak gerek.

Genelleme yapmayacakti da ne yapacakti? Geneli boyle iste. Sacma sapan yalan dolan iliskiler... Sanaldan sevgili yapip da evlenen kisilerin alinganligindan da illallah bu sitede

genel olarak yargılaman hiç doğru değil canım. bende bundan 5 yıl önce internette tanıştığım birisi ile çıkmaya başladım. güvenini bana tam kazandırmadan hiç bir şekilde buluşup görüşmedik evlerimizin arası 1 saatlik yoldu. 8 ay oyaladım onu ve gerçekten 8 ay sabretti ve beni sabırla bekledi. şimdi 5 yıllık muhteşem bir ilişkim var hatta sözlenmeyi düşünüyoruz. Bu biraz şans meselesi biraz da kişlik. Belki ben hemen atlasaydım böyle olmayacaktı. basit kız imajı vermedim hiç bir zaman. Ama şuan çok iyiyiz şükür rabbime. Meslektaşız daha yeni 1 dükkan açtık ortak olarak ve her gün beraberiz. ailelerimiz biliyor ve onaylıyor. bence genelleme yapmayın istisnalarda var..

Back
X