- 23 Ocak 2016
- 34.444
- 50.388
- 598
Trendyol ve n.11 surekli alış-veriş yaptigimiz sitelerEn iyi 10 alışveriş sitesi 2021
Her Telden Web Siteleri Sizin İstediğiniz Ürünü Ayağınıza Kadar Getiriyor. Sizin yorumlarınızla "En İyi 10 Siteyi Bir Araya Getirelim"
İnternetin en güzel yanlarından biri de artık alışveriş yapmak için sokağa çıkmanıza hiç gerek yok. Bu sitelerin bazıları ise yaptıkları özel kampanyalar sayesinde ürünlerden kargo ücreti almıyor ya da piyasaya fiyatına göre büyük indirim sağlıyor.
Farklı amaçlara uygun alışveriş siteleri sayesinde kitaptan DVD'ye günlük alışverişten kıyafete kadar değişik ürün gruplarından dilediğiniz ürünü satın alabiliyorsunuz.
Şu sebepten sordum aslında bende geçen aylarda trendyoldan kahve makinesi aldım geldi fakat görselde gözüktüğü gibi değildi sadece kutusunu açıp baktık kullanmadık geri geldigi gibi kutulayip iade ettik kac gun uğraştım yani onda bile iade edene kadar çok uğraşmıştım meğer haklilarmis ınsanlar kullanıp iade ediyorlarmışmedia markt ten çaycı alacaktım. tredyol la fiyat karşılaştırması yapacaktım ki satış görevlisi hanımefendi bana bu durumu izah etti. iade ettiğinizde yıkayıp temizleyip tekrar satıyorlar dedi
Hepsiburada için şöyle iddialar var; ilave edeyim dedim:
hepsiburada.com sistem rezaleti
önemli bir rezalettir, türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden birinin pazaryeri satıcılarını nasıl dolandırdığı tane tane anlatılmış. para tırtıklama yöntemleri baya baya şok edici aslında, yani…eksisozluk.com
evet malesef. önceden trendyoldan kıyafet falan da çok alırdım ama son zamanda duyduklarım almamaya itti. elbiseleri alıp giyip sonra iade eden de çok oluyormus abiye gece elbiselerinde bunu duymuştumŞu sebepten sordum aslında bende geçen aylarda trendyoldan kahve makinesi aldım geldi fakat görselde gözüktüğü gibi değildi sadece kutusunu açıp baktık kullanmadık geri geldigi gibi kutulayip iade ettik kac gun uğraştım yani onda bile iade edene kadar çok uğraşmıştım meğer haklilarmis ınsanlar kullanıp iade ediyorlarmış
12 yıldır hepsi buradadan alışveriş yapıyorum, hiç mağdur olmadım. hatta birkaç alışverişte gelen ürün uymadı sorunsuz iade edip direk paramı geri aldım. önemli olan site değil, satıcı sanırım
Trendyoldan kıyafet n11 den alet edavat Hepsiburada dan genel şeylerin ucuzları bulunuyorEn iyi 10 alışveriş sitesi 2021
Her Telden Web Siteleri Sizin İstediğiniz Ürünü Ayağınıza Kadar Getiriyor. Sizin yorumlarınızla "En İyi 10 Siteyi Bir Araya Getirelim"
İnternetin en güzel yanlarından biri de artık alışveriş yapmak için sokağa çıkmanıza hiç gerek yok. Bu sitelerin bazıları ise yaptıkları özel kampanyalar sayesinde ürünlerden kargo ücreti almıyor ya da piyasaya fiyatına göre büyük indirim sağlıyor.
Farklı amaçlara uygun alışveriş siteleri sayesinde kitaptan DVD'ye günlük alışverişten kıyafete kadar değişik ürün gruplarından dilediğiniz ürünü satın alabiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?