Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız googleden baktım şimdi anam bizim civarda bir sürü varmış siteleri bile varmışben şok ben manşet ben iptal ben böyle. Gerçi bizim burda bunları ihmal eden bir grup var kaç kişiyi yakaladılar ayaklarından vurup bırakıyorlar. Wışşşş rebeneee
Böyle bi aptal bende de vardi.Bosanma nedenim oldu bu olay.Toplamda yanilmiyorsam 5 defa ilce bazli eskort arama yaptigini yakaladim internet gecmisinde.Evi terkederken al onlardan birini kari yap kendine evlen dedim kapiyi carptim ciktim.bi kadinin kendisine saygisi olmali.emin ol eskortlara bakiyorsa ya aldatiyor ya da aldatmaya hazirlaniyor.cocuk mocuk dinlemedim bastim tekmeyi.mutluyum
Böyle bi aptal bende de vardi.Bosanma nedenim oldu bu olay.Toplamda yanilmiyorsam 5 defa ilce bazli eskort arama yaptigini yakaladim internet gecmisinde.Evi terkederken al onlardan birini kari yap kendine evlen dedim kapiyi carptim ciktim.bi kadinin kendisine saygisi olmali.emin ol eskortlara bakiyorsa ya aldatiyor ya da aldatmaya hazirlaniyor.cocuk mocuk dinlemedim bastim tekmeyi.mutluyum