Internette kocasını aldatıyor

biraz da kadınlar aldatsın bence
ynlış bir düşünce
erkekler bir erkekle değil ( homo değilse) bir kadınla aldattığına göre aldatan erkekler kadar aldatan kadında var demektir.herkes edebiyle otursun kimse kimseyi aldatmasın

ne yapılırki boyle bir durumda:26: eger cok yakınsanız ilk once onunla konus bu konuyu bence

Bir şey söylym mi tedbirini alır yine yapar yapacak olan istedği kadar konuşsun.Bu tarz şeyler içten geliyor tamamen bence.Ama hiç olayı bilmiyor gbi böyle böyle yapan insanlar var filan diye konuşursa belki etkilenir anca

yani canım benim sen napabilirsin ki içine atcaksın
eşine söyleyip adamıda mahvetme arkadaşınla konuşup ağznı
arayabilirsin ama..

Çok mantıksız geldi bana üzgünüm...

Eşini aldatacak msn otomatik açılacak yetmezmiş gibi ileti geçmişleri kayıt olucak.

Eşini aldatan kadının bu denli rahat davranışlar sergileyerek ulu orta bişeyleri bırakacağını sanmıyorum.

Erkekler,aldattığı zaman ortaya çıkıyor ama kadınlar zekice hissettirmiyorlar bile.

Sizin yerinize eşi de açabilirdi pc'yi.. ?

Empati kuruyorum;

eşimi aldatsam msn otomatik açılmazdı

ileti geçmişini tutmazdım

Sanırım bunu her insan saklama gizleme ihtiyacı duyar değil mi?

Yok yok mantıksız geldi bana üzgünüm.

madem arkadaşını bu kadar çok seviyosun, o zaman onun iyiliğini düşünerek çek karşına konuş
ama eşine sakın sen söyleme, büyük hata edersin

Aldatsa da mesajlaşsa da ne güzelim... herkes kendi derdini kenid dşünsün. ne bu kadar kendinden geçmişsin aldatıyor falan diye...... koskoca kadın bedelini öder oturur yerine...

Çok sevdiğim bir söz var, 'Hayatta herkes istediğini yapmakta özgürdür, ödeyeceği şey sadece bedelidir.' diye.

Bedelini ödeyebilecek ki yapıyo, siz bu duruma müdahil olmayın bence :26:

Arkadaşınızın eşini aldatması ne kadar yanlışsa (ki emin değiliz), sizin de arkadaşınızın bilgisayarını karıştırıp, mesajlarını okumanız o kadar yanlış bence.
Ayrıca arkadaşınızla "kardeşim" diyecek kadar yakınsanız; neden bu durumu onunla nasıl konuşurum yerine, eşine nasıl söylerim kısmını düşünüyorsunuz. Biraz kafam karıştı açıkçası.

Son düzenleme:

Çok güzel yazmışsın... kimin ne haddine pc karıştırmak ki.. herkes kendini bilir kişi sanıyor maşallah.... gerçi bilgisayarda birşey bakmak için açmıştım diyecek konu sahibi ama bilgisayar vs izinsiz dokunulamaz... hem şunu da düşünüyorum çooook yakın arkadaşımın böyle bir olayı olsa kocasına söylemek yerine ''kız hayırdır ne bu durumlar ''diyerek dostça dertleşirdim aklımın ucuna gelmez kocasına anlatmak...... arkadaşlık günahıyla sevabıyla kabullenmektir birini... çok ters gelirse yaptıkları dostça kırmadan izah edilmeli ama kocasına vs ye anlatmak düşüncesi bile gerdi b eni..

Kızkardeş olacak kadar yakınsanız eşine söylemek neden aklınıza geliyor anlayamadım..
Bunu o arkadaşınızla konuşun madem yediğiniz içtiğiniz bir gitmiyor.

Ona durumu anlatın, gördüklerinizi söyleyin ve etkileyici bir konuşma yapın.Anlayacaktır sizi.
Bazen gördüklerimiz gibi değildir herşey.Bir açıklaması vardır mutlaka.

Eşine siz söylemeyin bence, inanmaz filan adınız iftiracı kıskanç vs. çıkar.

Mümkünse kardeşim kadar yakın dediğiniz kişi ile konuşmayı deneyin ama ben bu tür kişiliklerden herkese zarar geleceğini düşündüğümden genelde selam vermeyi bile keserek o kişiden uzaklaşmakta buluyorum genel de çözümü

Kizkardesim diye bahsediyorsunuz.

Gercekten duygulariniz bu kadar samimi ise sizin yapacaginiz sey, kizkardesiniz marketten dondugunde buraya yazdiklarinizi kendisine anlatmak olmaliydi diye dusunuyorum.

Ona anlatmayip buraya yazmaniz bana tuhaf geldi kusura bakmayin.

aman canım sen karışma sakın,

sonra arkadaşın durumu inkar etmeye başlar,bir bakmışsın ki sen suçlu olmuşsun.

iftira attı bana ben birşey yapmadım falan filan der, sen kötü olursun.

kocasına anlattın diyelim ya gerçekten düşündüğünüz gibi değilse emin değilsiniz sonuçta

olacakları tahmin edebiliyor musunuz

şüphe en etkili zehirdir. bak ilişkinizi nasıl da bozuyor değil mi?

karı koca arasına girilmez.

en kötüsünü düşünelim. farzet arkadaşın eşini internette aldatıyor. arkadaşlığınızı bozacak mısın?

diyorsun ki kardeşim kadar yakın... bir kaç yazışma ile eşini aldattığı fikrine nasıl kapılıyorsun?

bu çok büyüt bir itham... en güzeli arkadaşına iyi niyetle sorman.

bu kadar samimi iseniz, size anlatır.

eşiyle konuşmak sana düşmez bencee.evet ortada büyük bir ynlış var ama bence sen arkadaşıınla bir konuş öncee böyle böyle gördümm diyee bakalım açıklaması ne ?:44:

O ilişkide yaşananları ne kadar yakın olursanız olun bilemezsiniz ki eğer ortada aldatma söz konusuysa bunda eşinin de mutlaka suçu vardır ve bu sorunu siz çözemezsiniz.. bir sürü itham altında kalırsınız yapmaz diye düşünmeyin sonuçta aldatmaz diye de düşünmüşsünüz ve olanlar orta da (tabii günahını almayalım sizin dediğinize göre bu böyle.) En iyisi bu konuyu unutmaya çalışmak ama baktınız olmuyor o kişinin samimiyetine güveniyorsanız onunla konuşmak.

bu kadar dertlenmenizi anlayamadım
kardeş kadar yakın desenizde arkadaş sonuççta ve biiyerde durmak lazım
üstelik arkadaşınız o kişiyi engellemiş zaten
hemen aldattı sonucuna nerden varıyorsunuz
belki dalga geçmek için yazıştı nerden bilebilirsinizki
ve arkadaşınıza sorup öğrenmek yerine eşine nasıl derim diye düşünüyosunuz

kardeşinizin yuvasını yıkarsınız dikkatli olun
ayrıca arkadaşınıza gördüm mesajları eşini aldatıyosun vs.. deseniz bile iş o duruma geldimi arkadaşınız bianda değişiverir
haklıyken haksız olursunuz başınız belaya bile girer

eşine sen söylememelisin bence, senin karışman olayların seyrini değiştirebilir. kızkardeşinle konuş, yaptığının yanlış olduğunu söyle. eşine söylerim felan diye tehdit de etmezsin. sadece olayı bildiğini bilsin, belki utanır da bi daha yapmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…