- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
kızlar bu gün kızkardeşime gittim kızkardeşim diyorum çünkü biz onunla beraber büyüdük aile dostumuzun kızı yani çok samimiyizdir onlar bizde biz onlardayız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez herneyse dediğim gibi bugün onlara gittim yine çay kahve filan derken o markete gitti ben de internete gireyim dedim bilgisayarı açtım ve msn açıldı hemen otomatik bir kişi yazdı beni hatırladın mı şu siteden felan yazıyor ama çevrimdışıyken yazmıs herhalde cunku o kısı engellıydı içimi bi telaş sardı yapmamam gerek biliyorum ama geçmişe baktım ve bunun gibi birsürü mesajlar seviyesız konusmalar vardı cok uzuldum resmen dunya basıma yıkıldı ve hemen kapattım zaten bu zamana kadar esınden nasıl gızledı bılemıyorum gercekten ama cok uzgunum cunku bız aynı sene evlendık ve ıkımız de bebek ıstıyorduk esı ve o cok ugrasıyorlardı bunu esıne nasıl yapar bır turlu aklım ermıyor esıde oyle ıyı bır ınsan kı ensesıne vur lokmasını al cok duzgun bırı ben ne yapıcamı bılemıyorum kızlar bı akıl verın bunu esıne nasıl soylerımBu saat oldu uyuyamadım kımseye soyleyemedım esım dedı sende bı tuhaflık var ben basım agrıyor dıye gecıstırdım ne yapıcagımı bılmıyorum lutfen bı akıl verın
kızler hepınıze yardımlarından dolayı tesekkur ederım sorun baya cıddıymıs bu gun konustum ben cok kotu oldugum ıcın burada paylastım ne yapıcagımı bılemez haldeydım hepınız akıl verdınız tesekkurler ama bu konunun altında baska seyler yattıgını bılemezdım kı su an daha da uzgunum ve kendı esımle de paylastım durumu artık sıze sunu soyleyebılırım kı allah kımseyı bı bosluga dusurmesın hepınız sagolun
ne demek kocasına söyliyimmi?
sizemi düşerbu hem sizin yaptıgınızda pek doğru gelmedi bana ne olursa olsun ne diye karıstırıyorsunuz pc yi?
hem bunları öğrendiniz o zaman cekin elinizi eteğinizi
eşine sakın söyleme,bu sana düşmez.Bişey yapma, kendisiyle konuşmaya çalış bakalım anlatacak mı Burda hep erkek aldatması hikayesi okuduk, biraz da kadınlar aldatsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?