Internette kocasını aldatıyor

cnm virüs girdimi kendiliğinden msjlar gelebiliyo bence tam anla öyle adım att kendiliğinden yorum yapıp gönderiyolar ben kaç kez karşılaştım böle bişiyle

canım insanların karekterleri değişik değişikdir senin kardeşin gibi olması beraber büyümeniz bunu engelleyemez kardeşinin bile bilmediğin yönleri olabilir.Belkide bu arkadaşınında bilmediğin yönleri karekterinin bilmediğin bir tarafı vardı belki annesi babası bile bilmiyordur kimin ne yapacağını kimse bilemeyebilir.Eğer bu mesele senin için çok önemliyse ozaman çek bir kenara açık açık sor ama kimseye anlatma kesinlikle en yakınına bile eşine bile ve eğer doğruysada bunlar onu uyar görevini yap ve bu konuyu kapat

kızler hepınıze yardımlarından dolayı tesekkur ederım sorun baya cıddıymıs bu gun konustum ben cok kotu oldugum ıcın burada paylastım ne yapıcagımı bılemez haldeydım hepınız akıl verdınız tesekkurler ama bu konunun altında baska seyler yattıgını bılemezdım kı su an daha da uzgunum ve kendı esımle de paylastım durumu artık sıze sunu soyleyebılırım kı allah kımseyı bı bosluga dusurmesın hepınız sagolun

yemin ederim,şuanda mesaj atıcaktım,bir evliliğin içinde neler döner kimse bilmez,
o işin içinde başka şeyler vardır,kimseyle paylaşamamak en iyisi diycektim..
Allah yardımcısı olsun arkadaşının..

olay nasılmış peki canım..merak ederiz biz şimdiii :26:

ne demek kocasına söyliyimmi?
sizemi düşer bu hem sizin yaptıgınızda pek doğru gelmedi bana ne olursa olsun ne diye karıstırıyorsunuz pc yi?
hem bunları öğrendini o zaman cekin elinizi eteğinizi

bence madem bu kadar yakınsınız arkadaşınla ilk onunla konuş, tek taraflı düşünme eşi iyi biri olabilir fakat iyi bir eş olduğu anlamına gelmez bu. kimbilir ne yaşıyorlar aynı evin içinde ya da ilgisizliktir onu buna iten. Zaten bir kadın eşini aldatıyorsa ona saygısı kalmamış demektir o yüzden ilk ağızdan dinlemelisin her şeyi . eşine söylemek bir seçenek değil şu aşamada .

peki anlatayım su an aglamaktan helak oldum gercekten sıze demıstım bız de onlarda bebek ıstıyorduk hatta aramızda geyık yapardık bırı kız bırı oglan olsun da evlendırelım falan dıye herneyse ben test yaptırmıstım yumurtalık hormon ve tupler acıkmı dıye esımde sperm testı yaptırdı cunku 1 sene gectı bebegımız olmuyordu ve rabbıme sukurler olsun kı bızım hıcbır sorunumuz cıkmadı onada dedım sen de yaptır en azından ıcın rahat eder dıye o da tamam dedı ama her sordugumda yok daha yaptıramadık ısımız var felan dıyordu megerse yaptırmıslar ve cocukları olmuycakmıs ve sorun kardesımde boyle oluncada aralarında gergınlıkler olmus anlattı hepsını burda uzatmısyım sunu soyluyum esı problem etmıs bu durumu kısacası ve araları kotulesmıs oysakı hıc bellı etmedıler daha da kotusu esı artık ondan ayrı uyuyormus ve ben bunları duydum sok gecırdım cunku bıze 2 gune bır gelırler ve hıc hıssetmedık boyle bır durumu kardesıme sordum neden soylemıyorsun annenler falan bılıyormu dıye kımseye soyleyemedım dıyor ve oyle aglıyor kı anlatamam sıze ınanım cok kotu oldum bır bosluga dustum dıyor ve bır okey sıtesı bulmus oysakı sadece okey oynamak ıcın gırmıs oraya kafası dagılsın dıye ve sonra orda oynadıgı kısılerle arkadaslık kurmus yanı aslında ben hıcbırsey bılmıyormusum sımdı de ne yapıcagımı bılmıyorum ama durum baya cıddı gorunuyor hemen nasıl bu kadar gaddar oldu o esı onuda anlayamadım o kadar ıyı bır ınsan dı kı ınsanın alası ıcındedır derler ya cok dogru ıste boyle kızlar sıze cok tesekkur ederım

bencede hiç karşına alıp konuşma çünkü konuşssanda fayda etmez aynı şey benimde başıma geldi sustum kimseye söylemedim kocasıda benim çok yakın bir akrabam ve öğrendi benimle konuşmuyor şuanda ona söylemem gerektiğini düşünüyor ama böyle bir durumda yinede susmak karışmamak en doğrusu keşke bende hiç şahit olmasaydım böyle şeylere

Son düzenleme:
ibozll, peki eşinize söylemenizdeki amaç neydi ? Eşiniz eşiyle konuşuşup sorunu çözmeye mi çalışacak ?

Yoksa özellerini anlatmak doğru değil..Allah yardımcıları olsun. Bu kadar basit değil çocukları olmuyormuş deyip köşeye çekilmek.

Binlerce tedavi var.En azından ellerinden ne geliyorlarsa yapmalılar.
Arkadaşınızda okey salonlarında çare aramak yerine başka çareler arasın.
Eşi çocukları olmuyor diye yatak ayırdıysa zaten boşanmayı hak eden bir adammış.
Fakat başka sorunları varsa, arkadaşınız uzaklaşmışsa ondan bunlara çözüm aramalılar.
Tekrar eşiyle arasını düzeltmeye, desteğini alarak tedavilere başvurması gerekiyor.

madem kızkardeşiniz gibi çok yakın,yaptığının hata olduğunu belirterek kulağını çekin..belki durum göründüğü gibi değildir..

bence hiç karışmayın.suçlu siz olursunuz.sanane diyip çıkabilir karşına.
eee doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar yaa.hiç karışma .

Sadece arkadaşınızla konuşabilirseniz konuşun.Konuşamıyosanız eşine söylemeyin kendi eşinizede söylemeyin.Karı-koca arasına şeytan girmezmiş size olan olur .Arkadaşınızla konuşmaktan başka çare yok

o nasıl bir eştir ki sırf çocugu olmuyor diyee ömür boyu saglıkta hastalıkta söz vererek o imzayı attığı kadınla yatağını ayırır

iyi insan dediğiniz bu adammı

arkadasınızda bır boşluğa düşmüş belli ama bunu okey salonlarında değil..tüp bebek salonlarında doldurmalıydıı

hemen pes etmişler canım benım yaa olmaz kii

her seyın bır çaresi vardır "ölüm" den başkaa

ayrıca belkıde hayırlı degıl evlat onlar ıcın RABBIMDEN başkası bılemz

ama eşine acayıp kızgınımm..

hadı sorun erkekte olsaydı kız arkadasınız onunla yatagını ayırsaydıı

acaba erkek hala o evde durumuyduu

kız arkadasınıza sasıyorum hala nasıl o evde​

eşine sakın söyleme,bu sana düşmez. Bişey yapma, kendisiyle konuşmaya çalış bakalım anlatacak mı Burda hep erkek aldatması hikayesi okuduk, biraz da kadınlar aldatsın bence

ne kadar saçma konuşuyonuzz

madem kardeşin sende bir abla gibi davranmalısın
işin aslı nedir açıkça sor öğren zaten samiyetinizden anlatacaktır.
bazen insanlar yaptıkları şeyin nekadar yanlış olduğunu sonuçlarının nerelere varacağını göremeyebilirler
buradaki gösterme görevide size düşer bence
onu yargılamak yerine anlamaya çalışın eşine söylemeyi aklınızdan geçirmeyin bence
o sizin kardeşiniz nasıl olsa
bir abla olrak yol gösterici olun bence

bu konular çok hassas ve tehlikeli ben olsam sanırım karışmazdım ve yavaş yavaş arkadaşlığımı bitirirdim.

kesinlikle eşine söyleme yanlış anlaşılırsın. ben anlamış değil bayan olsun erkek olsun madem evlisin şu interneti doğru kullansanız insanlar.

kesinlikle eşine söyleme yanlış anlaşılırsın. ben anlamış değil bayan olsun erkek olsun madem evlisin şu interneti doğru kullansanız insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…