• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternette sevgilisiyle tanışıp mutlu olan var mı?

Bizde netten tanıştık. teyzem facebookda oyunda bulmuş aşkomu =) onun çalıştığı alan benimkiyle aynı olunca iş konusunda yardımlaşırız diye bizi tanıştırdı. Yaklaşık 2-3 ay sadece merhaba nasılsın vs sorularla konuştuk sonra birgün fotoğrafımı gördü =) görüşelim falan dedi ben ilk başlarda mızmızlandım ama soğuk bir kış günü buluştuk veeeee 7 aydır beraberiz. aramızda da 11 yaş var ama bunu hiç sorun etmedik çok mutluyuz. ınternet sadece bir araç insanın kaderinde varsa yaşıyor.

bizde internette tanıştk.. başlarda arkadşça yaklaştk birbirimize 1 sene fln sadece arkdşça sohpet ettik.. 1 senenin sonnda knşmalarmız daha sıklaşmaya başladı tlfn numaraları fln vs.... snra bigün farkettim ki o oturum açtğnda kalbm gümbür gümbür atıo.. msj geldğnde heycandan resmen kasılıormm.. snra duygularımızı açtk birbirimize.. karşılıklıydı herşşey bunun bilincindeydik.. uzaktk ama.. o ist ben bursa.. görüşme sorunumz oluyodu.. kısa zamn sürdü flörtümüz.. tam anlamıyla yaşayamadk bile birbirimizi.. ama o kısack zamnda o kadr bağlanmışm ki ona... aşkı doruk noktada yaşadm... hemde çok masumca.. snra bi gün uzaklıktan şikayetçi etti uzaklığa dayanmak çok zor geliomş ve bitirmek istiomuş...:5::53:. şok oldum yıkıldımm:53:.. hiç bişy söylemedim kararına saygı duyuyorm dedim ve bitti.. boş kaldıkça TEPEDEN TIRNAĞA AŞIĞIM SANA die msj atardı hala dinleyemiorm o şarkıyı.. şimdi kendimi toparlamaya çalışıorm.. o da toparlayamadı çok ii biliorm.. hala köpek gibi sevdiğine eminimm.. ama nie byle oldu bilmiormm..:25:

kısacası şu... bazen netten tanışma die küçk gördüğümz ilişkiler hayatımızn dönüm noktası olabilio..

internettee tanıştık...3 sene çıktıkk sonrasındaa ayrıldıkk..
yaa internette tanısıosun ama görüşme ihtimalin yoksa bu saçmalık bencee ama görüşme ihtimalin yükseksee neden olmasınn..umarım sonunuz benim gibi olmaz... :)

bizde internette tanıştık
kavga ediyoruz ama mutluyuz çok şükür :nazar:
önemli olan nerde olduğu değil iyi tanımak sadece

kızlar ben de kocamla nette bi forum sitesinde tanıştım ben izmirde okuyordum o da gebze de çalışıyordu

hoş evlendik ettik mutlumuyuz çok deil ama birbirimize olan saygımızdan kaynaklı bir sevgimiz ona bağlı da mutluluğumuz var...:37:

Hayatimin hatasi idi. Internette tanistim, normal arkadastik aylarca, sonra "sevgiye" dönüstü ve sonunda anladimki, hayatimda yaptigim en büyük hata imis. Bedelini agir ödedim, cok acilar cektim.

Kapali bir kutu internet, yalan dolan ne ararsan var diye düsünüyorum. Birdaha asla!!

insanlar komşularıyla evleniyo mesela tanıdık bildik güvenilir insanlar diye ama iyice içli dışlı olduğun zaman anlaşılabiliyo nasıl biri olduğu buda boşanmayla sonuçlanabiliyo nette sadece bir araç olabilir bence şans işi bu

merabalar benim arkadaşımda internetten biriyle tanıştı. çocuk şuan yurt dışında ama yakında gelecek bu sohbetlerinin devamı gelirmi acaba?? genelde internetten sohbet başladığında hangi konularda konuşuyorsunuz ve ciddi olma ihtimali yüzde kaç olabilir acaba ??

Bana cetrefilli geliyor bu durum:44:
Ama ister internetten olsun, ister aile arkadas es dost vasıtasıyla tanisaraktan evllilik yapılsın
Kimin mutlu kimin mutsuz olacağı bilinmez

bizde internette tanıştık 5 yıl oldu cok zorluklardan geçtik ilk başta fotarafla birbirimizi gördük ilk o bana kamera açtı sonra ben 6 ay oyle görüştük sonra yazın tanıştık tam kışın ortasında kar vardı hava cok soğuktu ilk buluşma oldu uzak yerlerdeyız böyle böyle 5 yılı devirdik rabbim yazdımı oluyor işte iyi ki onu tanımışım sözümüz oldu mayısta nişan olucak 8 agustosta düğünümüz var :16::16:

Son düzenleme:
Valla biz 3 sene önce internetten tanıştık , daha önce hiç yüzünü görmemiş olmama rağmen ilk kez aşık olmuştum. 3 senelik en yakın dostum , 8 aylık sevgilim kendisi , mutluyuz bir sorunumuz yok açıkçası sadece tatillerde görüşmek dışında :)

Back
X