- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Bazıları sosyal medyada tanışıp mutlu oldu diye herkes öyle olcak diye bişey yok eğer bunla ilgili sorununuz varsa dinleyebilirMerhaba güzel kadınlar,
İnternette tanışıp sevgili olan ya da evlenen var mı aranızda? Varsa, mutlu mu? Nasıl güvenip bi ilişkiye başladığını anlatabilir mi?
Gününüz güzel geçsin inşallah
Merhaba güzel kadınlar,
İnternette tanışıp sevgili olan ya da evlenen var mı aranızda? Varsa, mutlu mu? Nasıl güvenip bi ilişkiye başladığını anlatabilir mi?
bu konuda bir sorununuz varsa onu paylaşmanız daha mantıklı.çünkü bu tamamen şans işi , yüz yüze bir insanla tanışsan da psikopat çıkmayacağının garantisi yok ya da bir ilişkiye dönüp dönmeyeceğinin garantisi yok.Merhaba güzel kadınlar,
Merhaba güzel kadınlar,
Yani tam olarak öyle değil ama arkadaşımın patronuydu. Arkadaşımın halt yemesi sonucu tel de konuştuk yaklaşık 6 ay kadar. Sonra ben tatile onun olduğu şehre geldim ve o şekilde buluştuk. 2 ay sonra da günü birlik Benim memleketime geldi.Merhaba güzel kadınlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?