İnternette Tanışıp Evlenen ya da Sevgili Olanlar

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhaba güzel kadınlar,

İnternette tanışıp sevgili olan ya da evlenen var mı aranızda? Varsa, mutlu mu? Nasıl güvenip bi ilişkiye başladığını anlatabilir mi?

Gününüz güzel geçsin inşallah

Güncelleme: Merhaba güzel hanımlar İşlerimin yoğunluğu nedeniyle siteye konuyu açtıktan sonra giremedim.
Bir forumdaki yorumuma istinaden mesaj attı beyfendi. Bu şekilde site üzerinden mesajlaşmamız başladı. Benzer sorunları yaşıyorduk ve o sorunlar üzerine mesajlaşıyorduk. 1 hafta sonunda benden telefon numaramı istedi, ben de güvenimin olmadığını ve site üzerinden mesajlaşmak istediğimi ve isterse iletişimi kesebileceğimizi belirttim. 2-3 gün hiçbir şey olmamış gibi mesaj attı ve devam etmek istediğini belirtti. Onunla mesajlaşmak çok hoşuma gitmeye başladı ve kendimi çok yakın hissettim ona. Bir iki hafta sonra nasıl biri olduğumu, fiziksel özelliğimi sordu. Daha sonraki mesajlarında tekrar numaramı istedi. Onunla mesajlaşmak gerçekten çok hoşuma gidiyordu ama güvenim yoktu ve korkuyordum. Bu nedenle telefon numaramı vermedim. Güven sorunum olduğu için forum üzerindeki arkadaşlığımızı şimdilik ilerletemeyeceğimi yazdım ona. Benim fiziksel görünüşümü ve telefon numaramı(daha önce sormuştu ve hayır demiştim zaten) sorması beni şüphelendirdi. Mesaj atmayı pat diye kesti. 4 gün sonra ben ona esprili bir mesaj attım. Ve verdiği cevap ''her şeyden uzaklaşmak istedim'' oldu ve tekrar telefon numaramı istedi wp üzerindwn artık mesajlaşmak istediğini belirtti ve bu sorusuna cevap vermedim. İki üç gün daha güzelce mesajlaştık. En son ben ona mesaj attım ve yine mesaj atmayı kesti. Baktım ses yok, ben son kez mesaj attım. Neden mesaj atmayı bıraktığını, iletişimi kesmek istiyorsa bunun için neden mesaj atarak bitirmediğini ve ondan bir cevap beklemediğimi yazdım.
Bu şekilde oldu.
Arkadaşlar, bir üye bu konuyu açsa derdim ki: ''kızım salla gitsin. Tanımadığın adam için ne bu yaygara?'' :) ama öyle değilmiş... ilk defa kendime birini bu kadar yakın hissettim. Yani o kadar çok birbirimize benziyormuşuz ki... onunla değişik bir bağ kurmuştum. Aklımda ileriye dönük bir şey yoktu. Ama o adım atınca işte benim de aklıma sizler geldiniz. Acaba internet üzerinde tanışanlar nasıl yapmışlar diye :) öyle işte benim hikayem bitti.

Son düzenleme:
Bazıları sosyal medyada tanışıp mutlu oldu diye herkes öyle olcak diye bişey yok eğer bunla ilgili sorununuz varsa dinleyebilir

İnternetten tanıştım eşimle ama arkadaşlık sitesinden ya da sosyal medyadan (o zaman sosyal medya yoktu zaten) değil. Arkadaşlığımız grup halinde başladı, direkt ilişkiye geçiş yapmadık. Arkadaşlığımız 1,5 sene, ilişkimiz 5 sene sürdükten sonra evlendik. Birlikte çok fazla zaman geçirdik, o yüzden güven bir sorun olmadı bizim için. Herhangi bir sürprizle de karşılaşmadık.

Bi arkdas sitesinde tanistik bir ay sonra sevgili olduk 5.yilimizda evlendik iki bucuk yıllık evliyiz ozamanlar boyle bu kadar guvensiz insan yoktu Heralde hic supheye kapilmadin sahsen her tanıştığımız la evlencez diye birsey yok sonucta her gördüğün insanada pat diye guvenemezsin zaman gecirmen lazim bunu burdan öğreneceğin birsey degil yasarak ogrenmen lazım

Iki tane yaşadım. Ikisiyle de yürümedi yeterince açık bence. Biri aşırı libidosu yüksekti benden saçma sapan şeyler talep ediyordu. Diğeri de aşırı ilgisiz ve mücadele etmeyen bir tipti. Iyi insan var mı mutlaka vardır ama bence erkekler sosyal medyadan tanışılan insanları çok fazla önemsemiyorlar. Gözlemlerime göre hep bir güvensizlik oluyor. Bence erkekler sosyal medyada tanışıp sevgili oldukları kadınları herkesin bu yolla elde edebileceğini ve bunun her an olabileceğini düşünüyorlar. Işte güvensizlik bu.

Arkadaşlara katılıyorum bu tamamen şans işi.15 yaslarindayken internette bir sevgilim olmuştu zaten yaşım daha küçüktü 1 sene sevgiliydik hiç gerçek hayatta görüşmedik farklı sehirlerdeydik zaten aman iyikide görüşmemisiz şimdi ne akılsızlık diyorum kendi kendime. Kendisinin bana anlattığına göre beni tam 3 kere aldatmış ( bir taneside benim onunla tanıştırdigim bir arkadaşımla!!) Belki anlatmadgi 5-6 daha vardır bilemem bu anlattıkları Ama herkes böyle olcak diye birşey yok karakter meselesi bu internettn tanışıp evlenen de çoktur eminim

bu konuda bir sorununuz varsa onu paylaşmanız daha mantıklı.çünkü bu tamamen şans işi , yüz yüze bir insanla tanışsan da psikopat çıkmayacağının garantisi yok ya da bir ilişkiye dönüp dönmeyeceğinin garantisi yok.

eğer karşınızdaki insan dürüstse bunun tanıştığınız ortamla alakası olmuyor bence. aynı iş yerinde çalışırken tanıştığım, herkesin sevip saydığı insandan büyük yara aldım.
internette tanıştığım adamla 3 senedir sevgiliyim, herşey yolunda.
mevzu denk gelmekle alakalı.
tanıştık, çarklar yerlerine güzel oturdu.

Ben de öyle evlendim. Başıma kötü bir şey gelse gelirdi galiba. Gece yarısı 3'te buluştum ilk sohbet ettik yolun ortasında ayrıldık, sonra kalktım tatile gittim 1 hafta villa kiralayıp. Bu da 2. uzun buluşma içindi Bilmiyorum hiç akıl yokmuş bende 6 aydır filan tanıyordum tatile giderken. Kalben güveniyordum ona da tamamen. Ben yaptım ama okuyanlar asla asla asla yapmasın. İnsanlar kötü. Tecavüzcü, katil bile olabilirdi bu adam şimdi evliyiz ama o ayrı konu. Dikkatli olun, tanımaya çalışın öyle bir durum varsa. Görüşmeler sosyal ortamda başlasın, sürsün. :))

Benim çevremde internette tanışıp evlenen çok kişi var.
Artık bu yüzyılda çok normal birşey.
Cafede tanışmaktan farksız.
Ama dikkatli olmakta fayda var

Merhaba, ben varım, şuanki sevgilimle internetten tanıştık.
Daha önce de netten tanıştığım oldu.
Çok yakın bi arkadaşım eşiyle netten tanıştı.
Abim eşiyle netten tanıştı.
Artık netten tanışan sayısı reel'den tanışan sayısını geçti nerdeyse. mirc döneminde değiliz, buna hala soğuk bakanlar günümüze dönsün bence.
Tecavüzcü, şantajcı, katil normal hayatta da var. İyi insan nette de var. Nete de dışarda gördüğümüz insanlar giriyor, başka bir dünyadan insanlar değil.

benim o:)

internette tanistik, sosyal medya degil, bir muzik forumunda. tanistiktan 1 hafta sonra evleniriz biz dedik, okul bitsin askerlik bitsin is bulsun diye bekledik 6-7 sene kadar, hepsi bitince evlendik 6 yillikta evliyiz:) annemler hala bilmez internetten tanistigimi

bizim internetten tanismayla ilili yasadigimiz tek sorun onun 186 benim 150 olusum. muhtemelen sosyal bir ortamda tanissak birbirimize bu boylarla sans vermezdik onun disinda tabiki sikintilarimiz oldu ama internetten tanismis olmaktan bagimsiz sorunlarimiz oldu. herkeste yasanabilecek kaynana sikintilari vs

Bana çok anlamsız geliyor açıkcası belli yaş üstü erkeğin işi internete kaldıysa o çer çöptür zaten.
düzgün biri olsa zaten çevresinde çoktan bulurdu yani.
o kadar kişi ondaki cevheri görememiş de rastgele internette tanıştığı birileri bulacak. hayal ürünü bunlar.

facede tanistim bi sayfada 1yil konustuk bunun yarisi sevgili yarisi arkadasca 6
aylik evliyim ve cok sukur diyorum。az kukturel farklar cikiyor ama karsilikli saygi hrpsini asiyor

Yani tam olarak öyle değil ama arkadaşımın patronuydu. Arkadaşımın halt yemesi sonucu tel de konuştuk yaklaşık 6 ay kadar. Sonra ben tatile onun olduğu şehre geldim ve o şekilde buluştuk. 2 ay sonra da günü birlik Benim memleketime geldi.

biz sirf iliski yasamak icin kullanilmayan, normal normal goygoy da yapilan bir uygulama uzerinden tanistik. sevgili olma niyetiyle de gorusmedik, 1.5 ay kadar da sikca gorusmemize ragmen boyle bir seyden bahsetmedik. o sirada erkek arkadasim zor zamanlar geciriyordu, benimle daha yakin olmak istedigini soylediginde de vaktini kendisine ayirmasinin daha uygun olabilecegini, bir taraftan da iliski yurutmekle kendisini yormamasi gerektigini soyleyip reddetmistim.

sonra oyle boyle rayimiza oturduk, yaklasik 8 aydir beraberiz, 4 5 aydir beraber yasiyorduk, su an kendisi askerde :) ben biriyle yuzyuze tanismadan once kendisi hakkinda fikir sahibi olmanin onemli oldugunu dusunuyorum, internet uzerinden birileriyle tanisip arkadas ya da sevgili olmaya karsi degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…