İnternette Tanışıp Evlenen ya da Sevgili Olanlar

Neyse beniyiymisin 178e 150yiz bizde

Eğer arkadaşlık ve evlilik sitelerinden tanışmayı düşünüyorsanız sakın yapmayın. Oralar tamamen sırtlan ve abaza erkek dolu. Burada kaç kişiden duydum. O sitelerden hasbel kader evlenenler fark ettiyseniz 5, 10 yıllık evli.O platformlarda insanların niyetleri ciddi iken evlenmişler. Yani önceden bu kadar çöp değilmiş. Şu an tamamen çöp..
Zaten buraya tanışma hikayelerini yazanlar çoğunlukla eski tanışanlar. Fark ettiniz mı?

Şu an o platformlar sadece cinsel amaçlar için erkekler tarafından kullanılıyor. Sorunuzdan anladığım kadarıyla siz evliliğe gidecek ciddi bir ilişki istiyorsunuz. Onu oralarda bulamazsınız. Çok imkansız..
Eskiden olsa oralarda bile düzgün insan olabilir derdim. Artık diyemiyorum. Burada çok hikaye duydum bazı üyeler yazdı. Gerçekten sosyal medya işi artık çok sakat.

Illa deneyeceğim derseniz de çok dikkatli olun. Ilk buluşmalarda elinizi bile tutturmayın. Kalabalık ortamda buluşun. Ama bence denemeyin. Ve o sitelerdeki çoğu erkek evli oluyormuş. Burada bunu çok kişi yazdı. Bu riske bence girmeyin..

Ayrıca arkadaş ortamında tanışıp sonradan sosyal medyadan eklemekle netten tanışmış olmuyorsunuz sevgili hemcinsler..o arkadaş vesilesi ile tanışma oluyor..

Son düzenleme:
Faceden tanışmıştım evlenmeye 1 ay kala ayrıldık daha dün o güne geri dönsem bana selam yazdığı anda engellerdim diye düşündüm bir daha mı tövbe

V

İnternetten tanıştı tecavüze uğradı. Umarım anladınız! Babasi nin ölümüne sebep oldu. Çok mu garanti internet yalanı beyin kafasın i yaşıyorsun! !!
Ne internet nasibini ya! Orada yüzde doksan yalan. İnsanlara umut vermeyin. Görüşü usulü tanıdık olur internet yalan rüzgarı neyin kafasinsasun

düzgün konuşmayı mı bilmiyorsunuz?
bilmiyorsanız da öğrenin bir zahmet.

Biz nişanlımla internetten tanıştık ve bir sene sonra evlenme teklifi aldım. Genelleme yapmak çok yanlış - yani internetten tanışmak kötü, dışarda tanışmak iyi diye bir şey yok. Her yerde iyi insan da kötü insan da vardır. Her ikisinde de dikkat etmeniz, temkinli olmanız ve karşınızdaki insanı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Özellikle bu devirde erkeklere güvenmek daha zor dolayısıyla bir insanı hayatınıza almadan (ister internette tanışın ister dışarda) iyice tanıdığınıza emin olmalısınız.

İnternette nasıl olduğuna bağlı arkadaş sitesi mi normal bir site mi instagram face mi? Ben artık sanal reel ayırt etmiyorum asla. Geçenlerde kız arkadaşım iş yerinden biriyle görüşmeye başladı tesadüf eseri adamın evli olduğunu öğrendi. Yani en iyisi doğru biriyle karşılaşmayı dilemek.

5 bucuk yıl önce eşimle internette bir forumda tanismistik. :)
Arkadas, sevgili bulma sitesi vs degildi sadece ortak hobimizle alakali bir forumdu.

Bu sekilde evlenenler oldugu, olabildigi ne kadar gercekse, manyagin tekine denk gelme olasiliginiz da o kadar gercek tabi ki bunu unutmayin.

Kesinlikle katılıyorum

Erkek arkadaşımla sosyal medyadan tanistik sayilir. Daha doğrusu beni ekledi bir etkinliğe katılmak için sonra da barınağa gittik o şekilde 3.5 yil oldu. Etrafimda bu sekilde insan da çok. Ama sosyal medyadan ekleyenler genelde herkesi eklemiş oluyor kim denk gelirse yani.Ben bu durumdan rahatsız olurdum. İyi ayırt etmek lazım.

Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsın

Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsın
Peki telefon numaralarınızı vermeye nasıl karar verdiniz? İlk kim böyle bir şeyi teklif etti?

Ben eşimi çalıştığım yerde görmüştüm ama nette ekledim ve evlendik gayette mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…