- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi 1111010001
-
Neyse beniyiymisin 178e 150yiz bizdebenim o:)
internette tanistik, sosyal medya degil, bir muzik forumunda. tanistiktan 1 hafta sonra evleniriz biz dedik, okul bitsin askerlik bitsin is bulsun diye bekledik 6-7 sene kadar, hepsi bitince evlendik 6 yillikta evliyiz:) annemler hala bilmez internetten tanistigimi
bizim internetten tanismayla ilili yasadigimiz tek sorun onun 186 benim 150 olusum. muhtemelen sosyal bir ortamda tanissak birbirimize bu boylarla sans vermezdikonun disinda tabiki sikintilarimiz oldu ama internetten tanismis olmaktan bagimsiz sorunlarimiz oldu. herkeste yasanabilecek kaynana sikintilari vs
Faceden tanışmıştım evlenmeye 1 ay kala ayrıldık daha dün o güne geri dönsem bana selam yazdığı anda engellerdim diye düşündüm bir daha mı tövbeMerhaba güzel kadınlar,
İnternette tanışıp sevgili olan ya da evlenen var mı aranızda? Varsa, mutlu mu? Nasıl güvenip bi ilişkiye başladığını anlatabilir mi?
Gününüz güzel geçsin inşallah
V
İnternetten tanıştı tecavüze uğradı. Umarım anladınız! Babasi nin ölümüne sebep oldu. Çok mu garanti internet yalanı beyin kafasın i yaşıyorsun! !!
Ne internet nasibini ya! Orada yüzde doksan yalan. İnsanlara umut vermeyin. Görüşü usulü tanıdık olur internet yalan rüzgarı neyin kafasinsasun
Biz nişanlımla internetten tanıştık ve bir sene sonra evlenme teklifi aldım. Genelleme yapmak çok yanlış - yani internetten tanışmak kötü, dışarda tanışmak iyi diye bir şey yok. Her yerde iyi insan da kötü insan da vardır. Her ikisinde de dikkat etmeniz, temkinli olmanız ve karşınızdaki insanı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Özellikle bu devirde erkeklere güvenmek daha zor dolayısıyla bir insanı hayatınıza almadan (ister internette tanışın ister dışarda) iyice tanıdığınıza emin olmalısınız.Merhaba güzel kadınlar,
İnternette tanışıp sevgili olan ya da evlenen var mı aranızda? Varsa, mutlu mu? Nasıl güvenip bi ilişkiye başladığını anlatabilir mi?
Ne internet nasibini ya! Orada yüzde doksan yalan. İnsanlara umut vermeyin. Görüşü usulü tanıdık olur internet yalan rüzgarı neyin kafasinsasun
Kesinlikle katılıyorum
Bana çok anlamsız geliyor açıkcası belli yaş üstü erkeğin işi internete kaldıysa o çer çöptür zaten.
düzgün biri olsa zaten çevresinde çoktan bulurdu yani.
o kadar kişi ondaki cevheri görememiş de rastgele internette tanıştığı birileri bulacak. hayal ürünü bunlar.
K Kerevizliun , hangi site? eskiden olan bir şey mi?
[/QUOTE
Instagram arkadaslar sosyal medya dediysem lütfen arkadaşlık sitelerinden falan tanışmayin Allah muhafaza sapik dolu ortalik bizim ortak arkadaşımız da vardi zaten
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınİnternetten tanıştım eşimle ama arkadaşlık sitesinden ya da sosyal medyadan (o zaman sosyal medya yoktu zaten) değil. Arkadaşlığımız grup halinde başladı, direkt ilişkiye geçiş yapmadık. Arkadaşlığımız 1,5 sene, ilişkimiz 5 sene sürdükten sonra evlendik. Birlikte çok fazla zaman geçirdik, o yüzden güven bir sorun olmadı bizim için. Herhangi bir sürprizle de karşılaşmadık.
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınBi arkdas sitesinde tanistik bir ay sonra sevgili olduk 5.yilimizda evlendik iki bucuk yıllık evliyiz ozamanlar boyle bu kadar guvensiz insan yoktu Heralde hic supheye kapilmadin sahsen her tanıştığımız la evlencez diye birsey yok sonucta her gördüğün insanada pat diye guvenemezsin zaman gecirmen lazim bunu burdan öğreneceğin birsey degil yasarak ogrenmen lazım
Ben eşimi çalıştığım yerde görmüştüm ama nette ekledim ve evlendik gayette mutluyuzMerhaba güzel kadınlar,
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınİnternetten tanışıp evlendim, 13 yılı geride bıraktık, 3. Çocuğuma hamileyim,
Maşallah. Allah bir yastıkta kocatsınBen eşimi çalıştığım yerde görmüştüm ama nette ekledim ve evlendik gayette mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?