- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.104
- 248
- Konu Sahibi 1111010001
-
Merhaba, ben varım, şuanki sevgilimle internetten tanıştık.
Daha önce de netten tanıştığım oldu.
Çok yakın bi arkadaşım eşiyle netten tanıştı.
Abim eşiyle netten tanıştı.
Artık netten tanışan sayısı reel'den tanışan sayısını geçti nerdeyse. mirc döneminde değiliz, buna hala soğuk bakanlar günümüze dönsün bence.
Tecavüzcü, şantajcı, katil normal hayatta da var. İyi insan nette de var. Nete de dışarda gördüğümüz insanlar giriyor, başka bir dünyadan insanlar değil.
İnternetten birini bulup onunla sevgili olup evlenip güzel bir yuva kurmak falan bunlar %1 den bile daha az bir ihtimal. İnternetteki erkeklerin %99.99’u sırtlan.!!Merhaba güzel kadınlar,
İnternette tanışıp sevgili olan ya da evlenen var mı aranızda? Varsa, mutlu mu? Nasıl güvenip bi ilişkiye başladığını anlatabilir mi?
Gününüz güzel geçsin inşallah
Tinder, happn ,siber alem ,gibi sırtlanlarla dolu siteler bir de Instagram’dan Facebook’tan tanışıyorlarmış ben hiç tanışmadım nasıl yapıyorlar ediyorlar bilmiyorum. Tanışanlar bir anlatsın bakalım... sonuçta Instagramımda benim aile üyelerim oluyor ben gelen yabancı takip isteklerini asla kabul etmiyorum.. niye özelimi tanımadığım insanları açayım ..ki bu şekilde tanışmak imkansız oluyor tabi Instagram’dan Facebook’tanMerak ettiğim için soruyorum. Bu bahsettiğiniz kişiler eski zamandan kalma mı? Yoksa günümüzden mi? 2000-2010 arası böyle tanışan ve evlenen insanlar oldu. O zamanlar icq vs vardı ama diğer siteleri bilmiyorum. Şimdi insanlar nerede tanışıyorlar? Bana çok güvenilmez geliyor.
Bana çok anlamsız geliyor açıkcası belli yaş üstü erkeğin işi internete kaldıysa o çer çöptür zaten.
düzgün biri olsa zaten çevresinde çoktan bulurdu yani.
o kadar kişi ondaki cevheri görememiş de rastgele internette tanıştığı birileri bulacak. hayal ürünü bunlar.
İyi de normal gündelik hayatta tanıştığı biriyle bu durumun yaşanmayacağının garantisi var mı?Ben de internetten tanisip tecavuze ugrayip goruntuleriyle tehdit edilmis birini biliyorum. Babasi kalp krizi gecirmisti bu olaydan.
Merak ettiğim için soruyorum. Bu bahsettiğiniz kişiler eski zamandan kalma mı? Yoksa günümüzden mi? 2000-2010 arası böyle tanışan ve evlenen insanlar oldu. O zamanlar icq vs vardı ama diğer siteleri bilmiyorum. Şimdi insanlar nerede tanışıyorlar? Bana çok güvenilmez geliyor.
Merhaba güzel kadınlar,
İnternette tanışıp sevgili olan ya da evlenen var mı aranızda? Varsa, mutlu mu? Nasıl güvenip bi ilişkiye başladığını anlatabilir mi?
İnternetten tanıştım eşimle ama arkadaşlık sitesinden ya da sosyal medyadan (o zaman sosyal medya yoktu zaten) değil. Arkadaşlığımız grup halinde başladı, direkt ilişkiye geçiş yapmadık. Arkadaşlığımız 1,5 sene, ilişkimiz 5 sene sürdükten sonra evlendik. Birlikte çok fazla zaman geçirdik, o yüzden güven bir sorun olmadı bizim için. Herhangi bir sürprizle de karşılaşmadık.
İnternetten tanıştı tecavüze uğradı. Umarım anladınız! Babasi nin ölümüne sebep oldu. Çok mu garanti internet yalanı beyin kafasın i yaşıyorsun! !!İyi de normal gündelik hayatta tanıştığı biriyle bu durumun yaşanmayacağının garantisi var mı?
Ne internet nasibini ya! Orada yüzde doksan yalan. İnsanlara umut vermeyin. Görüşü usulü tanıdık olur internet yalan rüzgarı neyin kafasinsasunha sokakta biriyle çarpışıp elındeki kıtapları düşürüp onları toplarken aşık olmuşsunuz,
ha biri tanıştırmışda evlenmişsin
ha ınternetten
ha görücü üsülu.
sadece tanışma ortamı farklı bana kalırsa.
yıllarca bırbırını tanıyıp aşkından ölen,evlenen kadınların konusuda goruyoruz buralarda,
aşk,sevda,sevmek,sevgi,koca,eş heppsii nasip işi.
Nişanlımla Türkiye’deki kullanım alanı “sevişecek insan arıyorum” başlığı altında değerlendirilebilecek bir appten tanıştık. Mutluyuz. :)Merhaba güzel kadınlar,
Sosyal medya erkeklerin gercek yuzlerını gostermeyıp kendilerini farklı tanıttıkları bir medya Malesef benim tanıstıgım Ikı kısı olmustu Ikısı de sapık cıkkmıstı tavsiye etmem ve bence evlilik kader esi ben lisedeki ogretmenımle evlendim yanlıs anlasılmasın liseden mezun olduktan 7 sene sonra tesaduf karsılasmamızla basladı hersey yoksa okulda o gozle bakmadım asla hıc aklıma gelmezdi mesela onla evlenecegımMerhaba güzel kadınlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?