İnternette Tanışıp Evlenen ya da Sevgili Olanlar

Merak ettiğim için soruyorum. Bu bahsettiğiniz kişiler eski zamandan kalma mı? Yoksa günümüzden mi? 2000-2010 arası böyle tanışan ve evlenen insanlar oldu. O zamanlar icq vs vardı ama diğer siteleri bilmiyorum. Şimdi insanlar nerede tanışıyorlar? Bana çok güvenilmez geliyor.

İnternetten birini bulup onunla sevgili olup evlenip güzel bir yuva kurmak falan bunlar %1 den bile daha az bir ihtimal. İnternetteki erkeklerin %99.99’u sırtlan.!!

Ben varım, ama efenim kendisini bir ortamda görmüştüm dibim düşmüştü sonra sosyal medyadan ekledim, o beni farketmemişti ilk gördüğümde konuşmamıştık bile, yani onun için tamamen sanal gibi oldu, şehirlerde farklıydı, ah ah neler yaptım onun için şimdi evliliğimizin 1. Yılı dolacak

Tinder, happn ,siber alem ,gibi sırtlanlarla dolu siteler bir de Instagram’dan Facebook’tan tanışıyorlarmış ben hiç tanışmadım nasıl yapıyorlar ediyorlar bilmiyorum. Tanışanlar bir anlatsın bakalım... sonuçta Instagramımda benim aile üyelerim oluyor ben gelen yabancı takip isteklerini asla kabul etmiyorum.. niye özelimi tanımadığım insanları açayım ..ki bu şekilde tanışmak imkansız oluyor tabi Instagram’dan Facebook’tan

Is yoğunluğu nedeniyle sosyal olamayan insanlar var birde böyle düşünün ben esimle internetten tanıştım eşim dr ben bilgisayar mühendisiyim ben kod yazmaktan o nöbetten başını kaldıramazken ancak internetten tanışabilirdik

Ben eşimle instagramdan tanıştım ve 1 yıl içinde nişan düğün yaptık ortak bir arkadaşımız vardı öyle görüp mesaj atmıştı şimdi 1 buçuk yıldır evliyiz keşke daha önceden eşimi tanısaymışım diyorum benim nasibim eşimmiş ama herkeste böyle olacak diye birşey yok dikkat etmek gerek

Ben de internetten tanisip tecavuze ugrayip goruntuleriyle tehdit edilmis birini biliyorum. Babasi kalp krizi gecirmisti bu olaydan.
İyi de normal gündelik hayatta tanıştığı biriyle bu durumun yaşanmayacağının garantisi var mı?

Hayır günümüzden.
Sosyal medyadan, esas amacı tanışma olmayan sitelerden tanışanlar olduğu gibi tinder'dan bile tanışan var.
Resimlerini görüyoruz kör randevuya gitmiyoruz, sosyal medya hesaplarını inceliyoruz, ifadelerinde çelişki olup olmadığına bakıyoruz. Netten tanıştığım olduğu gibi beş-onuncu dakika engellediğim de oldu. İnsan sarrafı sayılırım. Reelde de güvenilmez insan dolu. Gözü açık biri değilseniz gerçek hayatta da sağlam ayakkabı olmayan bi tiple ilişkiye başlayabilirsiniz. İlk buluşmayı da ormanda değil diğer insanların da olduğu bi cafede filan yapıyoruz :)

Gerçek hayattan tanıştığınız erkeklerin arasında da "sırtlanlar" var, o netteki sırtlanlarla gerçekte karşılaşmayacağınızın garantisi yok.

Benim tanışmam da aynen bu şekilde oldu, henüz evlenmedik ama. İnternetten tanışmaktan kastınız sosyal medyada gördüğü her kadına mesaj atan bir tipin size yürümesi ise uzak durun.

Nette sapık ruhunu tatmin için dolaşan abazalar dolu malesef.İyileride var evet ama bizim tercih edeceğimiz kişi bu iyi dediklerimizden olurmu Allah bilir.. Ama genellikle sapık tarzda tipler.Biz kadınların pembe hayalleriyle o sapıkların kirli emelleri o kadar farklı ki..

ha sokakta biriyle çarpışıp elındeki kıtapları düşürüp onları toplarken aşık olmuşsunuz,
ha biri tanıştırmışda evlenmişsin
ha ınternetten
ha görücü üsülu.
sadece tanışma ortamı farklı bana kalırsa.
yıllarca bırbırını tanıyıp aşkından ölen,evlenen kadınların konusuda goruyoruz buralarda,

aşk,sevda,sevmek,sevgi,koca,eş heppsii nasip işi.

Ne internet nasibini ya! Orada yüzde doksan yalan. İnsanlara umut vermeyin. Görüşü usulü tanıdık olur internet yalan rüzgarı neyin kafasinsasun

Nişanlımla Türkiye’deki kullanım alanı “sevişecek insan arıyorum” başlığı altında değerlendirilebilecek bir appten tanıştık. Mutluyuz. :)

Sosyal medya erkeklerin gercek yuzlerını gostermeyıp kendilerini farklı tanıttıkları bir medya Malesef benim tanıstıgım Ikı kısı olmustu Ikısı de sapık cıkkmıstı tavsiye etmem ve bence evlilik kader esi ben lisedeki ogretmenımle evlendim yanlıs anlasılmasın liseden mezun olduktan 7 sene sonra tesaduf karsılasmamızla basladı hersey yoksa okulda o gozle bakmadım asla hıc aklıma gelmezdi mesela onla evlenecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…