İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

Duygusal tatmine ve hayallerini gerceklestirecek erkegi bulmaya belli ki cok ihtiyacin var, yoksa sevgili edinmek icin boyle bir yolu tercih etmezdin eminim.

Zira bu yolla iliski cok tehlikeli ve riskli.

Daha guvenip telefon numarani veremedigin bir adamin evinde, onunla bas basa olmak fikri urkutucu.

Maceraysa macera, asksa ask... Bu iliskiye bir son vermeni yahut bulusmamani salik vermeyecek kadar anlayabiliyorum seni. Lakin kendini korumayi bilmelisin once.

Adami bir tani. Biraz zaman gecir onunla.

Hemen basbasa kalmanizi gerektirecek yakinliga erismeden bu neyin sabirsizligi diye sorarlar adama.

Ki erkek milletinin akli afedersin uckurunda...

Kadinsa tetikte olmali kendine sahip cikmak konusunda.

Aman ha canim.

Sakin cahilce bir sey yapma.

Bana Allah yeter...

ya doğru söylüyorsun ama biraz da olsa güveniyorrum ne bileyim çok tatlı ama :) yorumları çok hoşuma giddiyor :)

hani soruyosun ya bana birşey yaparmı diye bir kadınla bir erkek yanlız bir odadaysa 3. kişi şeytan olur. Birazcık güven verecek ne yapabilir ki internetten?

neler neler var yeri geliyor insanlar yıllarını paylaştıkları eşlerinii tanıyamıyorlar.

hem bas baya belli niyeti seni götürecek bu adam. bu ne demek ya" evde kimse yok rahat ederiz"

açıklaması ne biliyor musun? " evde kimse yok yiyişebiliriz." < bu adamın başka bir amacı yok belli. güvenme bence.

Hakikaten bazi kizlarimiza inanamiyorum ya
Adam seni goz gore gore evime goturecegim diyor,hirlimi hirsizmi belli degil it kopuk mu adami tanimiyorsun bile
Sana bu teklifi ettiyse gorusme bile bidaha numaranida sakin verme sonra burda konu acarsin telefonla taciz ediyor diye...

tatlım bende sevgilimle internet ortamında tanıştım numaramı bir ay boyunca vermedim iki aydan önce buluşmadım buluşma da şehrin en kalabalık kafelerinden birinde oldu.Olacaksa böyle olur yani hem bize gidelim ne demek adam niyetini daha ne kadar belli edebilirdi kim bilir :44: rahat rahat olursunuz da pek oturmazsınız gibime geliyor

aaa arkadasım niye öle diyosun belliki arkadas reelde kimseyi bulamamıs bula bula netten bulmus adam bunu eve atmanın peşinde arkadasda sevıyomushalbukı telde bıle gorusmedıgı adam eve cagırıyosa aklı basında herkes anlayabılır nıyetını ama arkadas art nıyetli düşünmüyo cunku o o na aşık

Güzelim sakin ama sakın buluşma da evine de gitme. Adam baştan niyetini göstermiş zaten. Seni götürmek istiyor anlamadin mi?

niyeti cok ciddi evet.
sen gelip yardım aldın bizden, sana gitme dedik..

ee cafe de bulusunca da o seni eve gitmeye ikna ederse

aman arkadasım, dikkatli ol..

Son düzenleme:

Valla kusura bakma da 20 yaşında bir kızın kalkıp bu tarz soruların cevabını bilememsi ve bize sorması tuhaf.İnternet kullanmayı bilip,ordan sevgili edinme cesareti olan insanın gözü açıktır.Neyin ne olduğunun farkındadır.SENİN CANIN SIKILMIŞ,DUR ŞÖYLE BİR KONU AÇAYIM DEMİŞSİN HERHALDE.

İnternette tanışabilirsin, tanıştığın insanı görmek için buluşmak istersin, ama asla ilk buluşmada evine davet etmez iyi niyetli bir insan

eve gitme rahatin kacar :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapmazsa gel yüzüme tükür Yüz yüze ilk defa geleceksiniz, doğru düzgün tanımıyorsun ne cesaret evine gideceksin? Bildiğin yol yapmış sana, yem atmış. Gitme kızım, gitme yavrucum, gitme.

ne evine, git ne de buluş... bunu diyen erkeğin niyeti başkadır. bence direk ilişkiyi kesi görüşme bile... aman diyeyim...

Çok ciddisiniz ama daha buluşma yok hatta daha telefon numaranı bile vermemişsin ama ciddisiniz. ..ve evde rahat otururuz diyor oldu canım bence hiç eve filan gitme...illa buluşacam diyorsan senin seçtiğin bir cafede dışarda buluşun dışarda neden rahat edemiyormus beyefendi

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Babana bile güvenme lafının nesini anlamadın canım sen??. Tabiki güvenme halka açık bir yerde buluş-otur-konuş. Rahat edecek ne varmış. Sıcak bastı diye bokserlamı oturacak rahat etmek için. Sakın ama sakın gideyim falan deme

Bu konuda Güzin ablaya gelen mektup gibi Cola içerken o kendinden geçti mektubuna benziyor

Tanışmanıza buluşmanıza bir şey diyemem insanın kaderi alın yazısı nereden bilinmez ama tavrı hiç hoş değil görüşeceksiniz de bir cafe de falan görüşün kalabalık ortamlarda evine falanda gitmeyi sakın düşünmeyin bırakın kötü düşünmese bile bir kız ilk tanıdığı günden bir erkeğin evine gider mi

Bu konuda Güzin ablaya gelen mektup gibi Cola içerken o kendinden geçti mektubuna benziyor

Aynen benim de aklıma o geldi. Kızım anan seni Kadir gecesinde doğurmuş demişti. Bakalım bu hanım kızımız mübarek bir gecede doğmuş mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…