İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

Netten tanistigin, yazistigin insanla ciddisiniz demek.
Gitte gör bakalim basina ne işler geliyo.
Sonra buraya olmadik konular acarsin kimse sana yardimci olamaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

git bir şey olmaz desek gidecek misin ya olursa nasıl güveneceksin bize. bu tarz konularda konu açılıyor ya tamamen fake olduğu anlaşılıyor 20 yaşındasın reşitsin başına gelecekten de gelmeyecekten de sen sorumlusun yani

Hayııııır....bence kesinlikle gitme.....
günlük hayatta tanııdğımızı sandığımız insanların bile ne kadar foyaları çıkıyor
kaldı ki internetteki birinin....
ne demek bizim eve gideriz ?
asla güvenme aslaaaaa...
niyeti ciddi olan biri eve davet etmez....toplum içinde rahat olmanızı engelleyecek şey nedir ki...

canım benim lütfen gitme....

Bir şey yapmayacağına emin olsan dahi yine de gitme. Hoş değil ne gerek var ki...

Bir de ciddiyiz demişsin, telefon numaramı vermedim demişsin. Bu nasıl bir ciddiyet anlayışı ki. :44:

ınternette tanıstın .. cıddısınız ... evıne cagırıyor
evet guvenmelısın desem gercekten guvenecekmısın ?

Eve gidip gitmeme konusunda bile tedirgin olduysan sen bence bırak bu çocuğu

haa bırde o kdr cıddısınızkı tel numaranı bıle vermemıssın
ne dıyor sana evde daha rahat oluruz , dısarda rahat edememmı dıyor

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım eminim sen de riskin boyutlarının farkındasındır... Göze alıyorsan git.

3. Sayfa haberlerine çıkarsınız artık. Ölümü dirimi onu bilemicem.

ciddiyseniz bişi olmaz. zaten evlenceksiniz ne olacakki

ama şu sorularıma cvb verirmisiniz
1) nekadar zamandır birbirinizi tanıyorsunuz. bukadar kısa sürede nasıl ciddi olmayı başardınız :44: varsı bir formülü bizede söyle
2) ne yapacaksınıki rahatlığa ihtiyacınız var? amaç görüşüp tanışmak deilmi. benim bildiğim hobileriniz nelerdir fobileriniz nelerdir gibi şeyler konuşulur ilk buluşmalarda bunlar çokmu gizli kimse duymasın mı
3) buda abla tavsiyesi, karşındaki adam olsa seni ilk günden eve davet etmez.. rhata rahat konuşmak için gidiyosanız rahatta bişeyler giyin

20 yaşındaki birinin bunları sorması cok tuhafıma gitti senle yasitiz canım nasıl fark edemiyorsun bu adam niyeti bozmuş hic görmediğin birini nasıl seviyorsun birde ciddi düşünüyorsunuz allahım ne günlere kaldık boyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok artık dünyanın çivisi çıkmış adam ilk buluşmad rahatlıktan bahsediyo sen gidicek misin gerçi netn sevgili olduğunuza göre gider görüşürsün

hangi devirde yaşıyorsunuz da bu kadar safsınız bana hiç inandırıcı gelmedi.

3. Sayfa haberlerine çıkarsınız artık. Ölümü dirimi onu bilemicem.

haklıısınız valla bu ısın sonu ıyı olmaz bencede
netten tanısılan ınsana guvenılırmı hıc ya

bence konu fake falan değil arkadaşımız erkek internetten düşürdüğü hatunu eve atabilir mi bu taktikle onu merak etmiş burda da nabız yokluyorbu kadar safını bulsam bende atardım abicim doğru yoldasın

haklıısınız valla bu ısın sonu ıyı olmaz bencede
netten tanısılan ınsana guvenılırmı hıc ya
Evine gideceği için öyle dedim. Dışarıda bir yerde buluşsalar topluluk içi neyse.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…