kızlar 3 haftadan uzun bir süredir interntte birisiyle konuşuyorum..önceleri internette tanışmaları saçma bulan hatta dalga geçen biriydim..ne kadar güvenilir olabilir ki..ya da insan yüzyüze görmediği birine nasıl aşık olur diyenlerdendim..internete yalnız bilgi öğrenmek amaçlı giren biriydim..asla arkadaşlık sitelerine üye olmadım..onunla da arkadaşlık sitesinde değil zaten yine bilgi paylaşımı olan bir forumda tanıştık..o bana özelden mesaj yolladı..ben de neden bilmiyorum o anda ona karşılık yazdım..yazma stilinden kaliteli biri olduğu belliydi..sonra bir süre karşılıklı özel mesajlaştık.sonra msnlerimiz alıp ekledik..öyle güzel bir sohbet beşladı ki öyle güzel bi frekans yakaladık ki..3-4 gün nerdeyse netin başından hiç kalkmadık zorunlu ihtiyaçlar dışında..çok seviyeli bir sohbetti..herşeyden konuşabiliyorduk..kamera açtık birbirimizi gördük.sesli konuştuk..o beni ilk gördüğünde çok heyecanlandı heyecandan konuşamadı nerdeyse..ben rahattım ilk gördüğümde sanırım gidişatı tahmin edemediğim için geçici birşeydir diye düşündüm..ama onunla konuşmaktan alıkoyamıyordum kendimi..ikimizde hoşlanmıştık birbirimizden belliydi..ama o açılmadı..hiç anlayamadım benimle ilgili ne düşündüğünü..sadece beğendiğini her fırsatta dile getirdi..ama çok temkinli yaklaştı beni tanımaya çalışıyordu herşeyimle ilgileniyordu.sonra birgün açıldık birbirimize..elektrik aldığını söyledi.ve çok heyecanlandığını.çok güzel bi konuşma geçti aramızda.ertesi gün ama nedense birden değişip soğuk davrandı..bi kaç gün görüşmedik sonra yine gçrüştük düzelmişti.ben ona duygularımı anlamlandırmaya çalıştığımı söyledim böyle bişey hiç yaşamadığımı daha önce..yani netten ve adının ne olduğunu bilemediğimi..o da bana duygularından bahsetti.bu bambaşka bi duygu dedi..kalbim çarpıyor seni görünce dedi..ama daha birbirmizi görmediğimizi tanımadığımızı söyledik birbirimize zamana bırakmaya karar verdik..ama ben her saniye onu düşünüyorum hiç aklımdan çıkmıyo..nasıl olacak ne olacak bilmiyorum..insan yalnız camda gördüğü birine aşık olabbilir mi..ama onca sohbetten sonra ve gözlerini bakışlarını da çok net gördüm..o da beni gördü..bu arada ikimiz de olgun insanlarız..ben 27 o 35 yaşında..şimdi ne yapıcam bilmiyorum kendimi engelleyemiyorum..hadi farklı biriyse yani onu tanımıyorum.netten arkadaşlığa nasıl bakıyorsunuz çevrenizde örnekler var mı?:uhm: