internette tanıştım..sanırım aşık oldum..

biz sözlumle internetten tanıştık 1 sene kadar konuştuk msn de bende inanmazdım boyle şeylere saçmalık der kapatırdım konuyu internetten mı tanışılırmış falan dıye aynı şehırdeydık evlerımzde 2 mınubus uzaklıgındaydı bır gun msn de konuşrken bulşma kararı aldık tabı bunu kaç aydan berı istıyordu ama ben istemedım binbır turlu insan var dıye açıkcası..ve ben hiç o gozle bakmamıştım sözlume bı an bana cesaret geldı tamam buluşalım dedım bulştuk konuşmaları hareketlerı dış gorunuşu herşeyı etkılemıştı benı süreklı bırbırımızı tanımaya başladık numaralarımızı alıp verdık mesajlaşma 2. 3.4 bulşma derken çıkmaya başladık aradan 1.5 sene geçtı evlenme teklıfı aldım kısmetsede 3 ay sonra nişanımız olucak şimdıye kadar netten tanıştık dıye aramızda hiç bır pruz oluşmadı en yakın arkadaşlarımıza ailemıze bıle soylemedık netten tanıştıgımız megersem oda benım okulumun karşısındakı fabrıkada çalışıyormuş :D açıkogretımden okuyorum bu arada ben akşam okuluna gıdıp gelıyorum çevremızede ortak arkadaşlar vasıtasıyla yakın yerde çalıştıgı için tanıştık dıye ufak bı yalan soyledık =) çok ta mutluyuz.. tanışmanın yerı önemli degıl dıye düşünuyorum şu an çunku insan başına gelmeden anlayamaz yeterkı düşünceler uyuşsun =)

Back