- 29 Mayıs 2019
- 12
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi kirmizikurdele
-
Ahaha inşallah yaparız. Yağları eritsem yeterli delmeye gerek yokBu azimle yağları delersin arkadasımKolayl gelsin ekran resmi aldım ama yapabilir miyim kiii
yarın sabah başlıyorum. Uyanamam diye belki uyumayabilirim. Yapçam ama. Her gün yazıcam ne kadar zayıfladığımı falanCiddi ciddi bunu yapmayacksınız dimi şaka bu
Ben başta zaten sağlıksız olacağını yazdım. 170 e 49 iyi durur bence. Bu benim zevkim kısacası.170 boya 49 kilo inanılmaz çirkin durur. Kilo vericem derken sağlığınızı kaybedeceksiniz farkında değilsiniz
İnsan elindekilerin kıymetini kaybedince anlıyor sizde sağlığınızdan olunca anlarsınızBen başta zaten sağlıksız olacağını yazdım. 170 e 49 iyi durur bence. Bu benim zevkim kısacası.
YAPACAĞIM DİYET
1)8 Hafta boyu greyfurt nar yada portakal suyu içeceğim. Yada herhangi doğal meyvesuyu. Arada ot karışım bitki suyu yada çayı herneyse içebilirim.
2) Çok gerekli olursa günde 1 bardak süt içeceğim. light
3) Sabah 2 adet aç karnına hydroxycut yada grenade thermo 5 saat sonra yine 2 kapsül.
4) Kahve istersem sade türk kahvesi yada filtre kahve. (günde 1 bardak)
5) Yatmadan önce limon kürünü içeceğim. Yani günde 1 bardak.
6) Haftada 1 yada 2 gün sinameki içeceğim.
Ben başta zaten sağlıksız olacağını yazdım. 170 e 49 iyi durur bence. Bu benim zevkim kısacası.
Ne güzel yazmışsınız,ama çoğu insan bunu anlamıyor. Sağlık elden gidince de ahlayıp sızlanmalar başlıyo.. Herkes hemen kilo verme derdinde neredeyse, sağlığını düşünen azBu konu beni acaip irrite etti.
Bu kiloda rahat olabilirsiniz ona bir sey diyemem zira ben de 168 boy ile 49.9 inip birakacagim ama benim planim yag yuzdemi azaltip kas yapmak. Yani 53 lere tekrar cikacagim.
75.3 den 51 lere dustum. Patates yiyerek , mocha icerek. latte icerek KK de dustum.
Yeri geldi yas pasta yedim , pogaca , borek yedim. Yeri geldi senin gibi sivi detox yaptim ama cok degil, bir gun . En fazla uc gun ve o gunlerde corba iciyordum.
Bu sekilde vucudun kitlik yasar. Ne kadar kilo verirsen , iki katini geri alirsin.
Benden soylemesi...
Omrum boyunca salata, meyve duskunu olmadim. Kilo verdigim takdirde tekrar alacagimi biliyordum o yuzden patatesime , latteme devam ettim . Bana da patates nisasta diyen cok oldu dinlemedim.Ne güzel yazmışsınız,ama çoğu insan bunu anlamıyor. Sağlık elden gidince de ahlayıp sızlanmalar başlıyo.. Herkes hemen kilo verme derdinde neredeyse, sağlığını düşünen az
Kilo al ver al ver iyice şaşıyor, dediğiniz gibi sürdürülebilir olmalı.. Yoksa hop eskihaline geliyor vücut. Sizin topiğe arada bakıyorumOmrum boyunca salata, meyve duskunu olmadim. Kilo verdigim takdirde tekrar alacagimi biliyordum o yuzden patatesime , latteme devam ettim . Bana da patates nisasta diyen cok oldu dinlemedim.
Agustos 2018 den beri . Uc ara verdim o aralarda 12 kilo aldim. Onlari da verdim tabi ki ... Bu arada insulin direncim var benim.
Dorduncu aramda kafama gore yaptigim icin kilomu korudum. Hatta bir kilo da verdim diyebilirim.
Ne cok salatali , ne de cok abur cuburlu bir beslenme tarzi iyidir. Surdurebilir olmasi onemli. Surdurulebilir olmadiktan sonra bir onemi yok . Sadece vucuda zarar.
Gel bi cayimizi ic ama sekersiz olsun.Kilo al ver al ver iyice şaşıyor, dediğiniz gibi sürdürülebilir olmalı.. Yoksa hop eskihaline geliyor vücut. Sizin topiğe arada bakıyorum
Sekerli içemiyorum zaten, çok kötü geliyor tadıGel bi cayimizi ic ama sekersiz olsun.
Kesinlikle katılıyorum bu arada tebrik ederim süper vermişsinizOmrum boyunca salata, meyve duskunu olmadim. Kilo verdigim takdirde tekrar alacagimi biliyordum o yuzden patatesime , latteme devam ettim . Bana da patates nisasta diyen cok oldu dinlemedim.
Agustos 2018 den beri . Uc ara verdim o aralarda 12 kilo aldim. Onlari da verdim tabi ki ... Bu arada insulin direncim var benim.
Dorduncu aramda kafama gore yaptigim icin kilomu korudum. Hatta bir kilo da verdim diyebilirim.
Ne cok salatali , ne de cok abur cuburlu bir beslenme tarzi iyidir. Surdurebilir olmasi onemli. Surdurulebilir olmadiktan sonra bir onemi yok . Sadece vucuda zarar.
Tesekkur ederim. Kk nin çok etkisi oldu ama ben de iyi bir öğrenciydim :)Kesinlikle katılıyorum bu arada tebrik ederim süper vermişsiniz
Motivasyon için kk birebir. Bende 83 kg ile başladım şuan 74. 5 kg ım hedefime 10 kg kaldı. Burda acaip motive oluyorumTesekkur ederim. Kk nin çok etkisi oldu ama ben de iyi bir öğrenciydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?