• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

glimserver, ortada inanmadığın bir hikaye var, ben burada milletle dalga geçiyor, inanmadığın şeyi yaşa derken zaten senin mantelitene göre şu an yalan söylüyorsam, o zaman hiçbişi yaşamayacaksın demektir.beddua yok ki ortada...
madem memeursun yazdığın mesajı iyi oku tatlım beddua kokusu geliyor yani ben Türkçe öğretmeni olarak üstelik DOĞUDA görev yapan öğretmen olarak öyle anladım da :)

merhaba bu konuyu ailenle paylaşmıssın sana destek cıkmamıslar ama biraz güçlü ol yasadıkların kolay deil kabullenemediğin için buraya yazıyorsun zaten kocanlada konusamadıgına göre tek yapacagın sey bosanmak ve cocugun saglıgı için bu gerekli mutsuz anne mutsuz cocuk mutsuz toplum....

olay doğuda da görev yapmak değil sadece sağlam olmayan bir aile geçmişi, sahip çıkılmamak, dışlanmak, git çalış işe gir eve ekmek getir diyen bir baba vs...ve daha da öncesi var

ben sıcak yuva istedim, be çocuk sahibi olmak istedim, yalnız ölmek istemedim, köylerde de öle tanışıyorlardı ama mutlulardı,böyle yapacağı aklıma gelmedi,çünkü önemli bir kurumda mühendis bi adam, eğitimli...

Yanlış seçimini, deli cesaretini, şiddeti, hakareti geçtim de en çok bu yoruma takıldım.

Köyde öyle evlenip mutlu mu oluyorlardı? Nereden biliyorsun?
Kadın sesini çıkaramadığı için görücü usülü evlilikler çok iyi sanılıyor. Onlara ne verilirse onunla yetiniyorlar.
Kısmetine iyi ve merhametli bir adama denk gelirse kadın huzurlu oluyor.

Benim maaşım seninkinden düşük ama eşim bana şimdi şiddet uygulasa, aldatsa hiç düşünmem ben koyarım kapının önüne.

Madem eşinin durumu iyi ondan alacağın nafaka ile maaşını birleştirip çok da iyi yaşarsın. Ev sahibiyse ortak paylaşım ile bankaya para koyabilirsin.

Ama kabul et bilinç altında mazoşist bir yanın var ve ayrılmak istemiyorsun. Yoksa aklı başında kimse sevmediği bir adamın yanında kalmak istemez. Çocuk olsa bile.

burada herşeyi dürüstçe anlatıyorum, dalga geçiyorsun vs deyip yaşadıklarımı dalgaya alındığını görünce insan Allaha havale ediyo tabi, üzüyo insanı

mazoşist falan değilim, bekarken ben de derdim bazı şeyler, şiddet uygularsa bitmiştir vs ama hayatın gerçekleri öle değil, al işte 2 ay içinde doğum yapıcam, şu an fiziksel olarak da uygun değilim eşime meydan okuyup evi terk etmeye, daha bakkla gidemiyorum ayaklarımın acısına, bir anlaşılsam keşke

mazoşist falan değilim, bekarken ben de derdim bazı şeyler, şiddet uygularsa bitmiştir vs ama hayatın gerçekleri öle değil, al işte 2 ay içinde doğum yapıcam, şu an fiziksel olarak da uygun değilim eşime meydan okuyup evi terk etmeye, daha bakkla gidemiyorum ayaklarımın acısına, bir anlaşılsam keşke
Burada yazdıkların anlaşılıyor canm da diğerlerinde anlaşılmayam şeyler var

her gün 32 haftalık bir gebe olarak durumum ağırlaşıyor, evde kendimi uyurken buluyorum, ayaklarımın altındaki acı, topuk dikeni mi nedir ve her an tuvalet ihtiyacı, bu şartlarda evi terk edip nasıl ev kurayım, şununşurasında maaşımı 3 ay alacam, çocuk bir aylıkken kendi ayaklarımın üstünde nasıl durayım

ben gerçekten anlamıyorum bazı arkadaşları kötü bir şey okuduklarında hemen fake bu diyorlar insanların hiç işi yok sabah sabah hikayemi uydurcaklar yapmayın ya...
arkadaşım senide allah kurtarsın bu adamla ömür geçmez

bosan yada bosanma demiycem ama ne yap ne et cocugunu siddet kufur mutsuzluk olan bir evde buyutme.. inanki cocugunun psikolojisi cok kotu etkilenecek.. buydugu zaman anne keske ac kalsaydik giysim olmasaydi ama bu yasadiklarimi yasamasaydim diyecek emin olun..

her gün 32 haftalık bir gebe olarak durumum ağırlaşıyor, evde kendimi uyurken buluyorum, ayaklarımın altındaki acı, topuk dikeni mi nedir ve her an tuvalet ihtiyacı, bu şartlarda evi terk edip nasıl ev kurayım, şununşurasında maaşımı 3 ay alacam, çocuk bir aylıkken kendi ayaklarımın üstünde nasıl durayım
sen tutturmuş maaş diyorsun ya anlaşıldı...sen kendin inanmıyorsan bazı şeylere zaten yapamazsın bence evinde otur iftiralara uğra hakaretler duy üstüne de sopa ye EĞİTİMLİ MÜHENDİS EŞİNDEN sana edilebilecek tek tavsiye bu nokta.:)

ben gerçekten anlamıyorum bazı arkadaşları kötü bir şey okuduklarında hemen fake bu diyorlar insanların hiç işi yok sabah sabah hikayemi uydurcaklar yapmayın ya...
arkadaşım senide allah kurtarsın bu adamla ömür geçmez
ben pek iyimser bakamıyorum bu kadar ağrılı hamile kadın pc başında neden nasıl duruyor bu saatte

karnım ağrıyo demedim, yürürken topuğum acıyo, dışarı çıkınca tuvalet ihtiyacı oluyo, dinlenirken bir sıkıntım yok, neyse artık son mesajdır, burada beni anlayan insanlar yok...

1.dört kere gördüğün adamla evleniyorsun.
2.bakiresin ve hamilesin.
3.memursun ve siddet goruyorsun.
4.adam seni onu aldatmakla sucluyor.
5.adamla bakireyken bir jac iliski yasadigin zaman hamile kaliyorsun.
6.sen butun bunlara ragmen o evdesin.adamin namusuna laf etmesine ve seni insan hatta kadin yerine koymanasina rağmen.
kisaca surrealist bir hayatta yasamaya calisacaksiniz yada reel hayata geri doneceksiniz

anlattıklarınız garip geliyor. siz evlisiniz ama çocuk başka yoldan oluyor. koskoca adamın bilgisi eksik diyosun. 32 haftalık gebeyken ben deli gibi çalışıyodum .

açıkçası sizi çok nazlı buldum. biraz silkelenip kendinize acımadan ve bahaneler bulmadan hayatınıızı düşünürmüsünüz?
ayrıca 4.buluşmada evlendiğiniz adamdan çocuk yapmak için bu acele nedir anlamadım gitti.

Back
X