• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

tayinimiz çıktı, doğudan şimdiki ile geldik, beraber kaldığımız ilk akşam para konusunu açtı hesaplar birleşecekmiş falan, ben yorgundum 12 saatlik yolculuktan sonra, ilk dediği şey para oldu ben de olmaz dedim, korktum noluyo dedim sonra da dağ başında dayak yedim, ama bana iyi davransaydı, o konuları o alşam konuşmasaydık, daha tatlı konuşsaydı paramı değil canımı verirdim

bana göre erkek bakar eve, kadın maaşının bir kısmını verir, ben böyle düşünüyorum
tayinimiz çıktı, doğudan şimdiki ile geldik, beraber kaldığımız ilk akşam para konusunu açtı hesaplar birleşecekmiş falan, ben yorgundum 12 saatlik yolculuktan sonra, ilk dediği şey para oldu ben de olmaz dedim, korktum noluyo dedim sonra da dağ başında dayak yedim, ama bana iyi davransaydı, o konuları o alşam konuşmasaydık, daha tatlı konuşsaydı paramı değil canımı verirdim
Ne yazalım istiyor sunuz?
Dayak var boşanın diyoruz ama siz hala bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz.
Söyleyin ne yazalım?
Gerçekten ne duymak istiyor sunuz bizden?

12 saatlik yolculuktan sonra bana dedi ki HAYALİMDEKİ ARABAYI ALICAM İKİMİZİN ÜZERİNE YAPICAM, SEN DE BİRİKMİŞ BÜTÜN PARANI VERCEKSİN ben çok korktum, noluyo dedim, EVİ DE TEK BAŞIMA KURMUYORUM, BAŞLANGIÇTA ÖLE DEDİM AMA HATAYDI SEN DE PARA VERECEKSİN, ne itici değil mi öle deyince maaşımdan sadece 1000 lira veririm sana ortak da olmam dedim dayağı yedim o akşam 3 aylık hamileydim sonra pijamamla sabah benişehre bırak dedim, yoksa bağırırım, beni şu an yaşadığımız ilçeye eşofman benzeri akşam yattığım kıyafet, göbeği kapatmayan bir tşörtle ilçeye bıraktı, polise gittim, polis çorba verdi, karnım doydu, şikayetçiolacakken babamla görüştüm şikayetçi olmayacaksın dedi o gün o sıcak gün sırtımda kocaman bir çanta ilçede gezdim sonrasında ailemi beklemek için otele gttim ailem geldi, barıştırdılar işte

Hayat o kadar garip ki... İyi bir işiniz var ancak eşinizden memnun değilsiniz. Konu maddiyat ya da para değil. Aranızda ki sevgi. Eşiniz sizi gerçekten sevse, ayrı gayrı olmaz ki zaten, hele sizi zulmetmez. Bence bundan sonra ki yaşantınızı iyi değerlendirin, size bunları yapan bir eşle ömür nasıl geçer?

babam da öle dedi, kızım işin zor bu adamla, paracı bir herif ama düzelir dedi
gerçek mi diyen arkadaşlar bu kadarını nasıl uydurayım

evet hamile kalmadan önce bit türbeye gittim ve çocuk diledim Allahtan ve o ara çocuğum oldu, mucize...Allah verdi, her akşam dua ettim çocuğum olsun diye, çocuk kaza değildi, isteyerek oldu,umarım zor ama olur dedim, Allah da verdi işte

Ne olacağı belli olmayan bir ilişkide çocuk yapmak bencillik.
Burada beni aforoz edicek olanlar vardır ama ne derseniz deyin bu böyle.
Siz anne olmak için hamile kaldınız peki o bebek böyle bi ortama gelmek ister miydi. ?

ve maddiyat için bu evliliği yaptığımı savunanlar, ben bu adammdan maddi olarak bişi almadım, bir alyans aldı nikahtan 3 ay sonra onu da başıma kaktı, neymiş onun alyansının parasını ben ödeyecekmişim, karşılıklı ödenirmiş vs.çok çirkin geldi, gönderdiği çiçeğin parasını isteyen adamdan ne fayda gelir ki

ha şimdi iyiyiz, bana özel davranıyor niye?
çünkü babam gelecek doğuma, babamdan çekiniyoo kadar

param için benle evlendin dediama unuttuğu bişi var:ondan hiçbişi almadım maddi olarak, haa bir tek ev eşyalarını aldı, onu da sinirlendiğinden evden defol git diyor, evi taşıcam, annemi de çağırıcam, 3 yıl sonra belki evlenirim, tatlılılıkla boşanalım, beni fazla karalama mahkemede diyor, anlaşamadık diyelim bitirelim diyor.

karakolluk olduüumuzda beni öldürüyor geliin diye ailemi aradım aynı gün 12 saat yolculuk sonrası yanımdalardı, ilk başta boşanmamı desteklediler, sonrasında bozma yuvanı dedi baban, bak artık yapamaz, o günden sonra öle dayak olmadı, iz bırakacak şekilde, daha çok hakaret etti, yüzüme tükürdü, kollarımı hafifçe sıktı, yolun ortasında ben gidiyorum deyip çntamı aldı kaçtı, beni parasız bıraktı, ipodumu ve telefonumu kırdı vs ama dayak olmadı tamolarak
e o zaman ne diye konu açıyon ki arayı düzeltmişiniz siz:KK53:

vallahi anlamıyorum ben neden hemen çocuk yapıyorsunuz. yaşınız da küçük değil. biraz tanıyınca yapsanız . Neyse olan olmuş bu adamla ömür geçmez:KK43:

sonra geçen ay dedi ki ben hatta ağladım: nereden evlendim senle, ne güzel de kızlar vardı, niye seçtim ki seni, bak üzerime gelme atarım kendimi camdan dedi, halbuki blöfmüş sonradan itiraf etti, ben nolur atma kendini diye ağladım, yüreğim gitti, kendini yere fırlatıp bayılmış numarası yapıyo sonra ayılıyo falan...

Back
X