• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

param için benle evlendin dediama unuttuğu bişi var:eek:ndan hiçbişi almadım maddi olarak, haa bir tek ev eşyalarını aldı, onu da sinirlendiğinden evden defol git diyor, evi taşıcam, annemi de çağırıcam, 3 yıl sonra belki evlenirim, tatlılılıkla boşanalım, beni fazla karalama mahkemede diyor, anlaşamadık diyelim bitirelim diyor.

sana bunları mı söylüyor:KK57:

eşiniz yaptıklarını savunmuyorum.
kesinlikle savunmuyorum. çünkü hamile bir kadına şiddet uygulayan kişi insan olamaz..

bide şu açıdan bakalım.
maaşımın sadece 1000 lirasını veririm demişsiniz.
bu evlendiğiniz dönem için siz maaşınızı naptınız.
anladığım kadarıyla benim maaşım seni maaşın diye kelimeler havada ucuşmuş..
sende belki elini hiç cebine atmadığın için adamda onu sürekli sömürmeye çalıştığını düşünüyor..

param için benle evlendin dediama unuttuğu bişi var:eek:ndan hiçbişi almadım maddi olarak, haa bir tek ev eşyalarını aldı, onu da sinirlendiğinden evden defol git diyor, evi taşıcam, annemi de çağırıcam, 3 yıl sonra belki evlenirim, tatlılılıkla boşanalım, beni fazla karalama mahkemede diyor, anlaşamadık diyelim bitirelim diyor.
az önceki yorumunda sana iyi davrandığından bahsetmişsin ama ?? şimdi de boşanalım dedi diyosun offf iyice kafam karıştı bu konudan

bir arkadaş demiş burada 4. haftada evlenmek için gösterdiğiniz cesareti asıl şimdi boşanmak ve sonrası için göstermelisiniz diye. Şahsiyette isiyormuş boşanmayı daha ne bekliyorsunuz ki.. ne eşyası varsa alsın gitsin canınız gururunuz eşyalardan kıymetli değilmi?

• Beğen
Reactions: twe
sonra geçen ay dedi ki ben hatta ağladım: nereden evlendim senle, ne güzel de kızlar vardı, niye seçtim ki seni, bak üzerime gelme atarım kendimi camdan dedi, halbuki blöfmüş sonradan itiraf etti, ben nolur atma kendini diye ağladım, yüreğim gitti, kendini yere fırlatıp bayılmış numarası yapıyo sonra ayılıyo falan...
Valla kahkaha attırdın bana, bu kadar parayı bulu maddiyatı seven bir adam canını sevmez mi sizde blöfü yiyorsunuz..

sonra geçen ay dedi ki ben hatta ağladım: nereden evlendim senle, ne güzel de kızlar vardı, niye seçtim ki seni, bak üzerime gelme atarım kendimi camdan dedi, halbuki blöfmüş sonradan itiraf etti, ben nolur atma kendini diye ağladım, yüreğim gitti, kendini yere fırlatıp bayılmış numarası yapıyo sonra ayılıyo falan...
çok abartıyorsunuz artık kesin bitsin konuyu şaçmalamaya başladınız farkındamısınız?

kocamla aramız 2 haftada bir bozuluyor, bir iyiyiz bir kötü, sarmal gibi aynı şeyleri yaşıyoruz şu an iyi gibi ama yaptıklarından sonra sevmiyorum onu,yine kavga edicez, çocuk doğurunca çocuğumu da kaçırıcak biliyorum

Yani?

İlk başta kimsesi yoktu, aile ilişkileri kötüydü. Sonra eşinden dayak yiyince hemen geldiler falan. Tuhaf, tutarsızlıklar var sanki.
evet yaaa karakola gidip babasını aramış babası şikayetçi olma demiş, sonra başka bi konuşmalarında babası kızım senin bu adamla işin zor demiş.. bi dediği bi dediğini tutmuyo.. az önce de babam geliyo diye bana iyi, özel davranıyor yazmış ama bikaç mesaj öncesinde boşanalım demiş adam... inan çorbaya döndü beynim..

eşiniz yaptıklarını savunmuyorum.
kesinlikle savunmuyorum. çünkü hamile bir kadına şiddet uygulayan kişi insan olamaz..

bide şu açıdan bakalım.
maaşımın sadece 1000 lirasını veririm demişsiniz.
bu evlendiğiniz dönem için siz maaşınızı naptınız.
anladığım kadarıyla benim maaşım seni maaşın diye kelimeler havada ucuşmuş..
sende belki elini hiç cebine atmadığın için adamda onu sürekli sömürmeye çalıştığını düşünüyor..
Sömürmem olur mu evlilikte merhamet vardır sevgi vardır bir olmak vardır kadın çalışmadaydı ne olacaktı ..

olanları anlatıyorum, istemeyen yazmasın gerçekten oldu, kendini 5. kattan atmakla tehdit etti, ben ağladım.blöfmüş, bayılma numaraları da çabası

içimde bun konunun gerçekliği hakkında terettütler var yani böyle şeyler olmuyomu oluyo ama bu arkadaşımızın cümlelerinden canı sıkılan birinin vakit geçirmek için yazdığı bi hikayeymiş gibi geldi bana....

evet yaaa karakola gidip babasını aramış babası şikayetçi olma demiş, sonra başka bi konuşmalarında babası kızım senin bu adamla işin zor demiş.. bi dediği bi dediğini tutmuyo.. az önce de babam geliyo diye bana iyi, özel davranıyor yazmış ama bikaç mesaj öncesinde boşanalım demiş adam... inan çorbaya döndü beynim..
Diğer konudan da çocuğumu kaçırır kısmını arakladı tam oldu. O aklına gelmemişti sanırım.

babamla aramız hep kötüydü ama böyle durumlarda kimi arayacaktım, babam bu adamla evlilik zor ama götüreceksin evliliği dedi, nerede tezat, çekeceksin dedi yani

kocamla aramız 2 haftada bir bozuluyor, bir iyiyiz bir kötü, sarmal gibi aynı şeyleri yaşıyoruz şu an iyi gibi ama yaptıklarından sonra sevmiyorum onu,yine kavga edicez, çocuk doğurunca çocuğumu da kaçırıcak biliyorum
yaaaa çocuğumu kaçıracak diyorsun yaa sen kendini sevmiyorsun onu anladım da evladından ne istiyosun, bak anlattıklarında tutarsızlıklar var ama dediğin gibi baban olanların farkında madem git ailenin yanına doğumu orda yap bu arada boşanma davasını aç kurtul yaa Allah Allah sinirlerimi bozdun o ne demek çocuğumu kaçıracak ne kadar rahat söylüyosun yokkk yaa sen gerçek olamazsın artık inanmıyorum kusura bakma

Sömürmem olur mu evlilikte merhamet vardır sevgi vardır bir olmak vardır kadın çalışmadaydı ne olacaktı ..

eğer çalışmıyorsa yapacak bişi yok..
ama çalıştığı halde bu benim maaşım. ayda 1000 lira tek veririm gibi hesaplar yapması yanlış geldi.
mutsuz bi evliliği için para vermek istemediğini anlarım.

ama yeni evleniyorlar. evi adam kurmuş. anladığım kadarıyla kız hiç yardım etmemiş.
adamda bu yüzden benim evim diyormuş.
insan evlendiği zaman heleki 1900 tl maaşı varsa, evine bir perde bir halı almazmı

Back
X