- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.862
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi yanlis_secimler
doğru hemşire60
Sizde ne var biliyormusunuz.
Size eziyet edilmesinden hoşnutsunuz..
Aşağılanma,hor görülme,kendinize reva görüyorsunuz bunları..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru hemşire60
Yuregimi okudun ya.o gunden sonra o kadar dovmedı ya bunada sukur degıl mı ?
Şaka değil, yalnızdım yaşım 32 idi ve aile ilişkilerim de iyi değildi, toplumun kurallarına uydum, evlenip çocuk yapmam gerekiyordu, ben memurdum tanıştığım kişi memurdu, geliri benden daha iyiydi ve bu hep sorun oldu, 3 kere buluştuk 4.cüde habersiz evlendik, onun ailesi beni istememişti, ailem şok oldu.
Bana iyi davranacak demiştim ama daha ikinci ayda başladı şiddet, 2 aylık hamileyken dayak yedim,3 aylıkken de dayak yedim, kendisini aldattığım, çocuğun ondan olmadığı, ekonomik olarak onu sömürdüğüm, herşeyin yarı yarıya ödenmesi, maaşların birleştirilmesi ile ilgili baskılar da gördüm...Karakolluk da olduk ama şikayetçi olmadım,
Sonuç şu şu an aynı evdeyiz, ben doğum iznindeyim, ve çok pişmanım, 2 haftadır şiddet yok ama yaptıkları aklıma gelince nefret ediyorum.çocuğum olacak,2 ay sonra.keşke evlenmeseydim, ne derdim vardı bilmiyorum, artık kocamı sevmiyorum ama ailemde de boşanmamı destekleyen tek bir kişi bile yok,çünkü onlara şirin yüzünü gösteriyor..
Kadin halinden memnun daha ne diyelimah be canım
sen boşanmak istemiyorsun
1900 tl maaşın var hala boşanamam diyorsun
şunu açık açık söyle boşanmak istemiyorum diye
Türkiyede gelenekçi aileden gelen kadınlar gelirleri bile olsa ayrılmıyorlar herşeye rağmen..etraf ne der vs..kadının ayda 2 bin tl geliri var annesi babasına kocası şirinlik yapsa ne olur yapmasa ne olur..sonuçta o adamla geçinmek zorunda olan konu sahibi değilmi..ayrıca aynı evin içinde bana düşmanca davranan biriyle neden yaşamak istiyeyimki..Sizde ne var biliyormusunuz.
Sizde ne var biliyormusunuz.
hastalıklı ruh halıYuregimi okudun ya.
bunların yanında maddiyat korkusu var elin adamıyla 4. buluşma da evlenme cesareti olan kişinin boşanmaylada aynı cesareti ve çabulklugu olması gerekirken yapmıyor . onu baglıyan şey maddiyat gibi geliyor bana göre
Valla ben bu konudan bi sey anlamadim.hastalıklı ruh halı
surda akıl verıyoruz ona bıle tenezzul edıp cvp yazmıyor
Kolaj yapmış hatun resmen.Kadinlar kulubundeki butun konulardan bir derleme okuduk, kafam bi milyon oldu. Vajinusmus, dayak, esinin parasina el koymasi, basi acik diye kvnin konu sahibini istememesi, nasil oldugunu pek anlayamadigim bir bebek ve bosanmak istemeyen bir kadin...
YaraticiKolaj yapmış hatun resmen.
O cesareti gösteren birisi aynı cesaretide bu adamı terk ederek göstermesi lazım.
Herşey maddiyat değilki,çalışan birisi üstelik,peynir ekmek yer çocuğunada bakar nasılsa..
O çocuk ilerde büyüyünce görmeyecekmi anne baba arasında ki sorunları..
2 bin geliri olan kadın niye boşanamaz..bu kadarmı gözümüzde büyütüyoruz toplum baskısını..bir süre sonra insanlar kabullenir..kıyamet kopacak değil ayrılınca..hem kendine ikinci bir şans tanımalı değilmi ölümlü dünyada..Kolaj yapmış hatun resmen.
Kimsenin kimseyle dalga gectigi yok.ben artık yazmıcam, kimseyle sabahın bu saatinde dalga geçecek halim yok, garip olabilir ama gerçek...Allah bana yardım etsin, o biliyo, kul anlamasın napalım
size katılıyorum doğrusun
o çocuk nasıl oldu o da ayrı muamma
kendi ailesini eşinin ailesini hiçe sayarak ne olduğu belli olmayan biriyle evlenen kişi yine aynı kararlıkla herkesi hiçe sayıp boşanıp kendine bir yol çizer ama konu sahibi bunu yapmak yerine vay ben nasıl geçinicem diyor
o zaman da dert etmiyecek susup böyle devam edicek taa ki adam dışarı koyana kadar çünkü kadının adamı dışarı koyma cesareti yok
tabi konu doğru ve herşey gereçkese bide bu var
2 bin geliri olan kadın niye boşanamaz..bu kadarmı gözümüzde büyütüyoruz toplum baskısını..bir süre sonra insanlar kabullenir..kıyamet kopacak değil ayrılınca..hem kendine ikinci bir şans tanımalı değilmi ölümlü dünyada..