• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

Şaka değil, yalnızdım yaşım 32 idi ve aile ilişkilerim de iyi değildi, toplumun kurallarına uydum, evlenip çocuk yapmam gerekiyordu, ben memurdum tanıştığım kişi memurdu, geliri benden daha iyiydi ve bu hep sorun oldu, 3 kere buluştuk 4.cüde habersiz evlendik, onun ailesi beni istememişti, ailem şok oldu.
Bana iyi davranacak demiştim ama daha ikinci ayda başladı şiddet, 2 aylık hamileyken dayak yedim,3 aylıkken de dayak yedim, kendisini aldattığım, çocuğun ondan olmadığı, ekonomik olarak onu sömürdüğüm, herşeyin yarı yarıya ödenmesi, maaşların birleştirilmesi ile ilgili baskılar da gördüm...Karakolluk da olduk ama şikayetçi olmadım,
Sonuç şu şu an aynı evdeyiz, ben doğum iznindeyim, ve çok pişmanım, 2 haftadır şiddet yok ama yaptıkları aklıma gelince nefret ediyorum.çocuğum olacak,2 ay sonra.keşke evlenmeseydim, ne derdim vardı bilmiyorum, artık kocamı sevmiyorum ama ailemde de boşanmamı destekleyen tek bir kişi bile yok,çünkü onlara şirin yüzünü gösteriyor..

oyun deil bu ömür geçirceksin..zaten aile ilişkilerin iyi deilmiş boşanmanı desteklememeleri normal ki evlenirken bile haber vermemişsin..herşeyi kendi başına yaptığın gibi bununda altından kalkmalısın..annen belki anlar halinden enazından çalışırken çocuğuna bakabilir..anlattıklarından boşanmanın en doğru seçim olduğu anlaşılıyor..

ne demek ben teşekkür ederim kardeşim
ne acı bi durum ya.. bizim babamızda dövmezdi ama çok baskıcı bi tipti
psikolojik bi baskısı vardı üzerimizde ona hiçbirşey diyemezdik
bize bi babalık yapmadı bi baba gibi içten olmadı baba sevgisi nedir bilmiyorum
hep uzaktan sevdi şu yaşıma gelmişim hala babamla el gibi konusurum ona bişey anlatamıyorum
iyi yada kötü olay anlatamıyorum.. onun oldugu yerde ben olmak istemiyorum
anlayışlı bi baba değil.. herkesin babasına bakıp ben üzüliyodum çünkü babasız büyümüş gibiyim :110:
evet ben baba nedemek bilmiyorum..baba sevgisi içinde büyümüş insanları anlayamıyorum bana garip geliyor..babam çok sertti..evle hiç ilgilenmezdi..bizimle ilgilenmedi keşke annemle ilgilenmiş olsaydı..neden evlenmiş kendide bilmiyor bence..belkide sadece cinsellik için evlenmiştir..

Vajinismus olan biri ilişkiye asla giremez. İlişkiye giren kişi zaten vajinismus değildir.
Hiç inandırıcı değil yaa. İnsanlar inanmadıkça 1 olay daha ekleniyor. Ama babam da şöyle, ama ben vajinismusum, ama vs vs...

ne demek ben teşekkür ederim kardeşim
ne acı bi durum ya.. bizim babamızda dövmezdi ama çok baskıcı bi tipti
psikolojik bi baskısı vardı üzerimizde ona hiçbirşey diyemezdik
bize bi babalık yapmadı bi baba gibi içten olmadı baba sevgisi nedir bilmiyorum
hep uzaktan sevdi şu yaşıma gelmişim hala babamla el gibi konusurum ona bişey anlatamıyorum
iyi yada kötü olay anlatamıyorum.. onun oldugu yerde ben olmak istemiyorum
anlayışlı bi baba değil.. herkesin babasına bakıp ben üzüliyodum çünkü babasız büyümüş gibiyim :110:
ailesinden habersiz evlenmeside çok enteresan ne kadar kavgalı bir ortamda büyümüş olsam dahi eşimle evlenmek için babamı iknaya çalıştım..öyle evlendim..habersiz evlenemezdim herhalde ama şu durumda habersiz boşanabilir tasvip etmiyorlarsa sonuçta geçinemiyorsa..

ailesinden habersiz evlenmeside çok enteresan ne kadar kavgalı bir ortamda büyümüş olsam dahi eşimle evlenmek için babamı iknaya çalıştım..öyle evlendim..habersiz evlenemezdim herhalde ama şu durumda habersiz boşanabilir tasvip etmiyorlarsa sonuçta geçinemiyorsa..

tabi ya çok yanlış ailesini hiçe sayıp habersiz evlenmek
sonuçta onların duasını alıp evlenmek dururken böyle evlenmek çok acı

evet ben baba nedemek bilmiyorum..baba sevgisi içinde büyümüş insanları anlayamıyorum bana garip geliyor..babam çok sertti..evle hiç ilgilenmezdi..bizimle ilgilenmedi keşke annemle ilgilenmiş olsaydı..neden evlenmiş kendide bilmiyor bence..belkide sadece cinsellik için evlenmiştir..

evlilkten anlamayan ve sadece bi amaç için evlenen insanlar nelere yol açıyor değil mi
bende sevgi görmedim sevgiyi hep başka yerlerde aradım ama olmuyor herşey zamanında lazım..

ortadan kaybolan konu sahibi babanın kendini at demesinin nedeni artık adam baş edememiş bence senin ya film izlemekten vazgeçmen lazım ya da acilen Bakırköy Ruh Hastalıkları bölümüne gidip tedavi olman gerekiyor ay sabahtır kahkahalara boğdun beni tek iyi yanın bu arkadaşlarıma da okuttum onları da yardın gülmekten bu açıdan sağol :D

Deli cesareti dedikleri bu olsa gerek..

Biri bana konuyu özet geçer mi, okuyamadım tüm sayfalarıo_O
boşver arkadaşım ordan burdan izlediği acıtasyon filmleri birleştirmiş yazmış :D 4.kez buluşup evlenmiş adamla internetten tanışıp falan fıstık keşke izdivaç programından evlenseymiş :D:D

3 öğün dayak ye birde ne yapacam diye sor:KK57:

memurmuşsun meslek sahibi insansın korkacak neyin var ki,

millet tuvalet temizleyip çocuğuna bakıyor.

birde yaşın geçti diye pat diye evlenmişsin iyi güzelde topu topu 4 kere görüştüğün bir adamla evlenir evlenmez ne diye çocuk yaptın????

izdivaç programında neden evlenmedin sen :D bir de bu sürekli koşturmaca olduğun memeurluk ne memurluğu yaw ben de memurum ama koşturmuyorum hep :D

şu yazdıklarınızı 18 yaşında biri yazsa anlarımda
32 yaşındasınız
nasıl bu kadar cahilce davrandınız anlamış deegilim

Back
X