• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

32 yaşında bir ergen gibi nasıl davranılır pek anlayamadım ona yorum yapamıcam. benim yaşım 24 yani sizden 8 yaş küçüğüm ve 3 aylık evliyim. eğer eşimle hemen tanışıp evlenseydim çocuk olayını biraz beklerdim. yazık değilmi karnınızdaki bebeğe onun ne günahı var. ayrıca 1900 tl maaş çok iyi millet asgari ücretle geçiniyor.

konu sahibi hanım efendi; sizi anlamaya çalışıyorum 32 yaşına gelip yalnız kalmaktan korkup gözünüzü karartıp 4. buluşmada evlendiniz diyelim ki kendiniz de çalışan bir bayansınız eşinizin gelirine muhtaç değilsiniz ama evliliğin getirisi olan şey zaten maddi manevi herşeyi paylaşmaktır zaten eşinizin sizden maddi olarak giderlere ortak olmanızı istemesi değil sizin bunu yadırgamanız anormal. anne olma isteğinizi anlarım ama bebeğinize zulm edilmesine göz yummanızı asla, ailenizden habersiz evlendiğiniz için haliyle boşanmaktan çekiniyor olmanızı da anlarım ama anlattıklarınız gerçekten tutarsız, eşiniz neden size kendimi atarım diye blöf yapsın ki onu terk etmenizden mi korkuyor. terk etmenizden korksa hamile halinizle sizisokakta yalnız bırakmaz, otellerde ailenizi beklemenize müsade etmez. deli cesareti ile gözünüzü karartıp evlenmişsiniz ama bence AKILLICA bir iş yapın ve daha fazla uzatmayın bu mevzuyu o kadar tutarsız anlatmışsınız ki tüm sayfaları okudum ve cevap yazarken de kelimelerimi seçerek kullanıyorum. bunların yalan olduğunu düşünmüyorum ama biraz kendinize yontuyorsunuz gibi geldi bana. eşinizi de dinlemek lazım gelir. demem o ki hanım efendi seçtiğiniz takma isim bile cevabı içinde barındırıyor yanlış_seçimler sizi doğruya götürsün evladınız şiddet gören hakaret işiten bir annenin evladı olmasın ileride kendisi de eşine şiddet uygulayan bir adama dönüşmesin. ayaklarınızın üzerine ilk bastığınız an bahaneleri bir kenara bırakıp bitirin bu evlilik yalanını. saygılar.

boşver arkadaşım ordan burdan izlediği acıtasyon filmleri birleştirmiş yazmış :D 4.kez buluşup evlenmiş adamla internetten tanışıp falan fıstık keşke izdivaç programından evlenseymiş :D:D
alemsin arkadaşım:KK70::KK70:

aslında çocuk istediği için evlenmiş çünkü...
çünkü yaşı 32 olmuş biyolojik saat tersine işliyormuş çünkü eşi olan bey efendi iyi kazanıyormuş çünkü kriterlerini yüksek tutmuş ama baş aşağı çakılmış. bizim oralarda bir söz vardır "payının azırganan (az bulan) Abdal evine kuru (boş) gidermiş" o hesap. ne umdu ne buldu....

Calisiyosun vur tekmeyi gitsin , ne demek kolaymi oyle nasil gecinicem ..
Ne yani bir ömür boyu , dayak yemege razisin oylemi.?

Sizin koca siddeti fln gectim agir derecede CİMRİİ..
Ne demek cocugun ilk muayene parasi icin yaktigimiz benzin parasini ver..
Ne demek mehir bileziklerini alip kac..
Kacsin dursun sanki Allahtan kacabilecek.
Nedense bu cimrilik hep egitimli insanlarda ortaya cikiyor..
Bence tamamen ego siskinligi ben okudum ettim muhendis oldum kadinin biride geldi parami yiyo kafasi..
Allah islah etsin kullarini valla.. Kul kula eziyetten baska hic birsey yapmiyor su dunyada.

en adi şey, benim gebelik dolayısı ile akıntılarım oluyordu sümük gibi, onları görmüş ve dedi ki İÇ ÇAMAŞIRINDA DÖL VAR, BAŞKALARI İLE YATIYORSUN, prezervatiflerim de yok, BİLİYORUM SEN ALDIN...
Ne pislik dedim içimden
Ay senin koca okumus okumusta ne okudugunu anlamamis be ablacim:KK14:

Back
X