- 1 Kasım 2014
- 62
- 19
- 13
- 34
- Konu Sahibi gelipgecici
-
Site bilindik ve güvenli bir site mi peki hakkında şikayet var mı yok mu önce ona bakın,bakacağınız sitenin ası şikayet var,netten yazınca çıkar.Kızlar selam,
İnternette çok güzel bir elbise beğendim ve aklım onda kaldı, fiyatı da çok uygun ve kapıda ödeme seçeneği var. Ama ben daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım! Yapanlar var mı, kendimi ikna edemiyorum bir türlü azıcık geri kafalıyım sanırım
Farklı ürün gönderebilirler,her kargo şirketide imza atmadan gelen paketi açtırmıyor acaba ürünüm gerçekten gelmiş mi yada hasar var mı diye bakmak istese.kapıda ödeme imkanı varsa nasıl bir sorun çıkabilir ki zaten?
Kızlar selam,
İnternette çok güzel bir elbise beğendim ve aklım onda kaldı, fiyatı da çok uygun ve kapıda ödeme seçeneği var. Ama ben daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım! Yapanlar var mı, kendimi ikna edemiyorum bir türlü azıcık geri kafalıyım sanırım
Sitenin adi nedir
Guvenilir bi yerse alin tabi ama bazi guvenilir yerler bile cok dandik mal satabiliyorlar.veya elbise ustunuzde dusundugunuz gibi durmayabiliyor.o yuzden iade kabul eden sitelerden almanizi tavsiye ederim.kardesim defalarca bi pardesuyu degistirdi mesela bi siteden.hic sorunsuz degistirdiler onlarda.iyi olur sizin icin
artik bu cagda internetten alisveris "yapmayan" var mi?
güvenilir sitelerden alışveriş yaparsanız hiçbir sorun ollmazKızlar selam,
ben yapmam..güvenmem..Kızlar selam,
Ben de KK dan alışveriş yaptım ama diğer sitelerden cesaret edemedim:))Kapıda ödeme seçeneği iyiymiş ama bdn oturmazsa kalıplardan dolayı farklılık olabilir sorunsuz değişim yaparlar mı acaba?
Siz ilk adımı atmışsınız memnun kalırsanız yazın bizim gibi cesaretsizleri cesaretlendirin olur mu canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?