internetten alışveriş yapan var mı

gelipgecici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
62
19
13
34
Kızlar selam,

İnternette çok güzel bir elbise beğendim ve aklım onda kaldı, fiyatı da çok uygun ve kapıda ödeme seçeneği var. Ama ben daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım! Yapanlar var mı, kendimi ikna edemiyorum bir türlü azıcık geri kafalıyım sanırım

Eger guvenilir bir siteyse hic problem olmaz ben tam internette alisveris bagimlisiyim daha gecen hafta hamile etegi aldim kendime bicok seyide internetten ama GÜVENİLİR sitelerden aliyorum hemde kredi kartimla

Site bilindik ve güvenli bir site mi peki hakkında şikayet var mı yok mu önce ona bakın,bakacağınız sitenin ası şikayet var,netten yazınca çıkar.

kapıda ödeme imkanı varsa nasıl bir sorun çıkabilir ki zaten?
Farklı ürün gönderebilirler,her kargo şirketide imza atmadan gelen paketi açtırmıyor acaba ürünüm gerçekten gelmiş mi yada hasar var mı diye bakmak istese.

Guvenilir bi yerse alin tabi ama bazi guvenilir yerler bile cok dandik mal satabiliyorlar.veya elbise ustunuzde dusundugunuz gibi durmayabiliyor.o yuzden iade kabul eden sitelerden almanizi tavsiye ederim.kardesim defalarca bi pardesuyu degistirdi mesela bi siteden.hic sorunsuz degistirdiler onlarda.iyi olur sizin icin

iade olanağı var, inceledim baya, aslında elbiseyi beğeneli baya oluyo ama cesaretimi bugün topladım her şeyi inceledim, bakalım gelince beğenicek miyim

güvenilir sitelerden alışveriş yaparsanız hiçbir sorun ollmaz

küçük bi ilde yaşadaığım için ben her zman internetten yapıyorum tabi güvenilir sitelerden

Ben de KK dan alışveriş yaptım ama diğer sitelerden cesaret edemedim:))Kapıda ödeme seçeneği iyiymiş ama bdn oturmazsa kalıplardan dolayı farklılık olabilir sorunsuz değişim yaparlar mı acaba?
Siz ilk adımı atmışsınız memnun kalırsanız yazın bizim gibi cesaretsizleri cesaretlendirin olur mu canım:))

ben yapmam..güvenmem..

Evet, güncelleme yapıcam direkt zaten, normalde 38 beden bana tam oluyo bi de beden tablosundan da kontrol ettim ne olur ne olmaz diye ama giyene kadar emin olamıcam tabi, ama 14 gün içerisinde iade edilebiliyormuş.. İlk tecrübem, bakalım nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…