internetten alışveriş yapan var mı

Alisveris yapilan ve bankalarin site adreslerinin basinda https yazmasi gerekir. Bu guvenli oldugunu gosterir diye biliyorum ben.

yaparım tabi hele indirip cazipse hiç kaçırmam.. daha önce giydiğim markaları seçiyorum, kalıbını bildiğim için cuk oturuyor..

yaparım tabi hele indirip cazipse hiç kaçırmam.. daha önce giydiğim markaları seçiyorum, kalıbını bildiğim için cuk oturuyor..

iade olanağı var, inceledim baya, aslında elbiseyi beğeneli baya oluyo ama cesaretimi bugün topladım her şeyi inceledim, bakalım gelince beğenicek miyim
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yeni ve tanınmamış sitelerden alışveriş yaparken hep zorlanıyorum. benimsokakmodam.com diye bir site buldum. Bayağ ilgililer. Ödeme de de sorun yaşamadım. Farklı ürünler var. Bir göz atmaya değebilir...

ben yapıyorum

hatta gereğinden fazla malesef

neden çekiniyorsun ki sen tam olarak

Sitelerin güvenli olmasına dikkat edelim. Maalesef sanal ortamda iyice hortladı dolandırıcılar. Eğer güvenilirliğinden emin değilseniz ( site ismini google da araştırıp yorumları okuyun) satın almayın.
Ayrıca kredi kartı ile alış veriş yapan arkadaşları da bir konu da uyarmak istiyorum. Geçen bankamla görüştüm;'' kartın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodunu isteyen yerlerden işlem yapmayın. özelliklle ilkkez yapacaksanız ve güvenilir değilse. çünkü tüm kartınızı kullanabiliyorlar. '' dedi.
Gönderdikleri telefona onay mesajı da tamamen görüntüden ibaret.

İnternetten süreklü alışveriş yapıyorum bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama emin olmak istersen kapıda ödeme seçeneği olanları tercih et

Kapidaodeme imkani varsa zaten sen urunu eline aldiktan sonra odeme yapiyorsun nasil sorun ciksin ki magazan alirken de ayni oluyor hic bir farklilik yok

selam herkese,
ben de daha önce internetten alışveriş yapmadım ama bugün biraz baktım. dün evlenme teklifi aldım da :) pek bi heveslendim güzel giyinmeye şimdi:) kapıda ödeme diyor siteler ama parayı vermeden paketi açtırmıyolarmış kargolar. bi de ben kiloluyum o yüzden de biraz emin olamıyorum. napsam?

ya ben bayılıyorum netten alışverişe :) oh zaman tasarrufu valla. bi de bence başka başka mağazalarla fiyat analizi yapma şansının olması süper tasarruf imkanı. çevremdeki herkese öneriyorum ben. örneğin mutfak ihtiyaçlarımı falan tummarketler.com'dan yapıyorum. ya site güvenilir olduktan ve üzerinde iletişim bilgileri olduktan sonra sıkıntı olması imkansız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…