Ya ben okul icin verdigi harclıklari biriktiriyorum yemek yemiyorum , onlar yemedigim icin kiziyorlar, bana inat birsey almama kiziyorlar , iste normalde buralardan alsm gizlice alabilirim fakat internetten alirsam ne yapacagimi bilmiyorumNiye izin vermiyorlar? Güvenilir mi bulmuyorlar?
Yalnız şu dönemde mağaza alışverişleri pek mantıklı değil. İnternet daha uyguna geliyor.
Trendyol express şubeden alırım deyince 10 lira indirim yapıyor. Yani evet şubeden teslim alabilirsiniz.Ya ailem kendi harclıklarimla bile alısveris yapmama izin vermiyor , duzlestirici almam lazim trendyolda buldum fakat eve siparis edemem , acaba kargo sirketine yollamalarini soylesem oyle yaparlarmi veya baska yolu varmi nasil yapabilirim , buralardan alamam internetten etmem sart zor buldum cunku , napicam?
Paket istasyondan ala bilirsin tabi, trendyolda mesela siparisini verdikten sonra hemen soruyorlar Sonra 10tl az ödersinYa ailem kendi harclıklarimla bile alısveris yapmama izin vermiyor , duzlestirici almam lazim trendyolda buldum fakat eve siparis edemem , acaba kargo sirketine yollamalarini soylesem oyle yaparlarmi veya baska yolu varmi nasil yapabilirim , buralardan alamam internetten etmem sart zor buldum cunku , napicam?
Gel al noktasına verin siparişi, oradan alırsınız.Ya ailem kendi harclıklarimla bile alısveris yapmama izin vermiyor , duzlestirici almam lazim trendyolda buldum fakat eve siparis edemem , acaba kargo sirketine yollamalarini soylesem oyle yaparlarmi veya baska yolu varmi nasil yapabilirim , buralardan alamam internetten etmem sart zor buldum cunku , napicam?
Ama bu da çok doğru değil, yani aç kalmanız.Ya ben okul icin verdigi harclıklari biriktiriyorum yemek yemiyorum , onlar yemedigim icin kiziyorlar, bana inat birsey almama kiziyorlar , iste normalde buralardan alsm gizlice alabilirim fakat internetten alirsam ne yapacagimi bilmiyorum
E onun icin ayri para verseler madem?Ya ben okul icin verdigi harclıklari biriktiriyorum yemek yemiyorum , onlar yemedigim icin kiziyorlar, bana inat birsey almama kiziyorlar , iste normalde buralardan alsm gizlice alabilirim fakat internetten alirsam ne yapacagimi bilmiyorum
Cok basit bulunduğun yerin kargo subesini adres ver tamamdrYa ailem kendi harclıklarimla bile alısveris yapmama izin vermiyor , duzlestirici almam lazim trendyolda buldum fakat eve siparis edemem , acaba kargo sirketine yollamalarini soylesem oyle yaparlarmi veya baska yolu varmi nasil yapabilirim , buralardan alamam internetten etmem sart zor buldum cunku , napicam?
Ne demek istediğini tam anlamadım ne şekilde alışveriş yapmak istiyorsunYa ailem kendi harclıklarimla bile alısveris yapmama izin vermiyor , duzlestirici almam lazim trendyolda buldum fakat eve siparis edemem , acaba kargo sirketine yollamalarini soylesem oyle yaparlarmi veya baska yolu varmi nasil yapabilirim , buralardan alamam internetten etmem sart zor buldum cunku , napicam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?