İnternetten alısveris?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
Ya ailem kendi harclıklarimla bile alısveris yapmama izin vermiyor , duzlestirici almam lazim trendyolda buldum fakat eve siparis edemem , acaba kargo sirketine yollamalarini soylesem oyle yaparlarmi veya baska yolu varmi nasil yapabilirim , buralardan alamam internetten etmem sart zor buldum cunku , napicam?

Niye izin vermiyorlar? Güvenilir mi bulmuyorlar?
Yalnız şu dönemde mağaza alışverişleri pek mantıklı değil. İnternet daha uyguna geliyor. :KK51:

Niye izin vermiyorlar? Güvenilir mi bulmuyorlar?
Yalnız şu dönemde mağaza alışverişleri pek mantıklı değil. İnternet daha uyguna geliyor. :KK51:
Ya ben okul icin verdigi harclıklari biriktiriyorum yemek yemiyorum , onlar yemedigim icin kiziyorlar, bana inat birsey almama kiziyorlar , iste normalde buralardan alsm gizlice alabilirim fakat internetten alirsam ne yapacagimi bilmiyorum

Ya ailem kendi harclıklarimla bile alısveris yapmama izin vermiyor , duzlestirici almam lazim trendyolda buldum fakat eve siparis edemem , acaba kargo sirketine yollamalarini soylesem oyle yaparlarmi veya baska yolu varmi nasil yapabilirim , buralardan alamam internetten etmem sart zor buldum cunku , napicam?
Trendyol express şubeden alırım deyince 10 lira indirim yapıyor. Yani evet şubeden teslim alabilirsiniz.

Paket istasyondan ala bilirsin tabi, trendyolda mesela siparisini verdikten sonra hemen soruyorlar Sonra 10tl az ödersin

Gel al noktasına verin siparişi, oradan alırsınız.

Ya ben okul icin verdigi harclıklari biriktiriyorum yemek yemiyorum , onlar yemedigim icin kiziyorlar, bana inat birsey almama kiziyorlar , iste normalde buralardan alsm gizlice alabilirim fakat internetten alirsam ne yapacagimi bilmiyorum
Ama bu da çok doğru değil, yani aç kalmanız.
Siz düzleştiriciyi onlardan isteseniz almazlar mı?

Trendyolda gel al noktaları var ordan alabilirsin de sonrasında nasıl saklayacaksın?

sac duzlestırıcı ıcın ac kaldıgına gore kızmakta haklılar bellıkı yasın kucuk
kulllanırken nasıl gızlı kullanacaksın aılenın guvenı kırılmaz mı gorunce
gızlı saklı alınmıs sonucta...
ben paramı bırıktırdım harclıgımı bırıktırdım dıye gıdıp magazadan alman daha dogru
ınternetden aldıgın bozuk cıksa nasıl ugrasacaksın ? degıl mı ama

E onun icin ayri para verseler madem?
Ben,kizima almistim,alsinlar ne var ki,genc kizlara alinir oyle seyler,normal yani..

Cok basit bulunduğun yerin kargo subesini adres ver tamamdr

Ailenden gizli saklı iş yapma. Düzgünce ailene düzleştiriciye ihtiyacım var de. Para biriktirmek güzel bir şey tabii ama bu uğurda aç kalmak doğru değil.

Canim,baban gercekten banka muduruyse,ki olmasa da alabilirler bu ihtiyaclarini ama,eger ki oyleyse sıkılma,annene ihtiyaclarini soyle.
O yardimci olsun madem.
Daha bu gece oglumla bir diyalog yasadim.
Cani sikkin geziyor modum dustu vallahi.
Aldim karsima,dedim oglum bir seye mi ihtiyacin var,birine mi canin sıkıldı,okulda mi bir sorun var?
En son dokuldu,çözülebilecek bir sorun varmış,gözünde buyutmus.
Sen de paylas,eminim annen seni karabulut gibi gormektense yardimci olmayi seçecektir.

Ne demek istediğini tam anlamadım ne şekilde alışveriş yapmak istiyorsun

Back
X