- 21 Nisan 2021
- 454
- 1.434
- 63
- 38
Bir şey diyeceğim bunu kötü olmanız için demiyorum asla. Eski eşiniz sizi hiç sevmiyormuş ki. O yüzden eşyalar için, maddiyat için vs için ağlaması, endişelenmesi çok normal. Size yaptığı tüm şeyler bas bas sevgisizlik diye bağırıyor zaten. Bunu evlilikte duygunuz olduğu için görememişsiniz. Aynısının çok benzerini yaşadım, bende eski eşimin yaptığı bas bas sevgisizlik olduğu bariz bağıran davranışları göremedim, ondan bu kadar kesin tespit edebiliyorum. Eski eşim, beni aldattığı kadınlara, ''aman sizinle ilişkimi eşim duymasın ortak aldığımız o mal gider'' demiş. Yani zaten beni sevseydi asla aldatamazdı, yuvamız vs umrunda tabi ki değildi, o yüzden eski eşimin sadece ortak aldığımız mal gider diye korkması çok normal ki. O zaman şok olmuştum ama şu an çok normal geliyor. Zaten beni sevmiyormuş ki, beni kaybetmekten hiç korkmuyormuş ki. Benim için, yuva için korkması asıl çok garip olurdu.Adam eşyalar için ağladı ben gitmişim umrumda değil herşeyimi aldılar o hayat benim dizisi varya evlenmeden gezdiğim neresi varsa beni eve tıkıp gexfiler
Buradaki kilit nokta şu; kendinize verdiğiniz değeri eski eşiniz mi belirliyor hala? Benim belirlemiyor. Ben çok değerliyim, sevilmeye layık biriyim. Siz de öylesiniz, o acının içinden çıkın ve dışarıdan bir göz olarak kendinize bakın. Sizin artık eşi eşinizin sevgisine ihtiyacınız yok. Ve değerinizi eski eşiniz asla belirlemiyor. O sayfa kapandı,gitti.